Crypto Review: Overfør Bitcoins “anonymt” på Blockchain ved hjælp af BitcoinMixer.org

En af de mest brugervenlige, omkostningseffektive og mest obskure mixertjenester på markedet i dag..

Så vidt Bitcoin-mixere går, BitcoinMixer.org tilbyder en af ​​de mest brugervenlige, omkostningseffektive og mest obskure tjenester på markedet i dag.

Bitcoin, verdens ældste kryptovaluta, lover en hurtig måde at overføre værdi fra en tegnebog til en anden over hele kloden – pseudonymt.

Jeg ved, at de fleste af jer måske undrer sig over, hvorfor “pseudonym og ikke anonym” – som du måske har hørt før. Nå, Bitcoin er ikke så anonym som en gang udråbt over hele samfundet. Tidligere har velarbejdet forskning om Bitcoin-transaktioner på specifikke tegnebøger afsløret forbindelser mellem transaktionerne på en bestemt tegnebog og tegnebogen spores tilbage til ejeren – hvilket effektivt viser en slags smuthul i BTCs anonymitetsløfte.

Selvom dette er godt for gennemsigtigheden på blockchain, foretrækker private brugere at have deres transaktioner anonyme.

Bitcoins “Pseudonyme” udfordringer forklaret, boon eller trussel?

Bitcoins offentlige blockchain giver enhver mulighed for at følge transaktionerne på en bestemt tegnebog og få alle detaljer om transaktionerne som forklaret før. Mens den offentlige natur sikrer ansvarlighed i kæden, leverer den ikke den samlede anonymitet, der er lovet i hvidbogen. Mange af brugerne flygter fra fiat- og banksystemerne til Bitcoin på jagt efter privatlivets fred på netværket med det formål at holde deres indkøb og tegnebogsaktiviteter væk fra hackere og de offentlige myndigheder..

Denne svaghed i Bitcoin har set tidlige adoptere på jagt efter ekstrem privatlivsskifte til mere private kryptokurver som Monero (XMR), Dash (DASH) og Zcash (ZEC).

Imidlertid gør Bitcoins likviditet og generelle dominans på markederne det mere tiltalende for brugere, der tvinger dem til at bruge valutaen på trods af dens anonyme svagheder. Sådanne brugere kan nu let transakere deres BTC-mønter privat og anonymt mod et mindre gebyr på Bitcoin Mixers, hvilket tilslører brugernes BTC, hvilket gør dem “rene og anonyme”.

Bitcoinmixer.org- Send / modtag Bitcoin anonymt

Som set ovenfor kan forbindelsen til din Bitcoin-tegnebog let afsløre den sande identitet bag en transaktion, men Bitcoin-blanding sikrer, at transaktionerne er uklare. Hvordan præcist?

Lad os sige, at du har nogle bitcoins i en KYC-kompatibel udveksling, og derfor er dine oplysninger knyttet til kontoen. Nogle analyser på din tegnebogs adresse vil afsløre dine oplysninger. I betragtning af din tilknytning til mønten beslutter du at “rense” mønterne gennem en mixer – tilføje et lag af anonymitet.

Når de er sendt til mixeren, blandes mønterne med tusindvis af andre transaktioner, der opløser din transaktion i en stor pulje. Når den er blandet, sender puljen det fulde beløb af BTC (minus et mindre gebyr) tilbage til din foretrukne (nu ikke tilknyttede) tegnebog.

“Vi tager mønter fra alle vores kunder, blander dem sammen og sender helt nye mønter til din tegnebog.” – Bitcoinmixer.org internet side

Imidlertid sammenlignet med andre miksere tilbyder Bitcoinmixer.org brugerne flere valgmuligheder for, hvilken pool du vil sende dine BTC-mønter til. Husk den hårde analyse udført på blockchain for at afsløre sande identiteter? Hvis denne analyse er udført, er alt, hvad du kan se, din transaktion til en adresse og mange forskellige transaktioner sendt ud fra den adresse. Din transaktion og BTC er nu skjult, hvilket giver dig det meget nødvendige privatliv i dine økonomiske poster.

NB: Husk at holde dine mønter i en central tegnebogadresse reducerer dine chancer for at holde dine transaktioner anonyme.

Hvorfor Bitcoinmixer.org?

 • Store / flere puljer at vælge imellem: Et af de vigtigste aspekter af en Bitcoin-mixer er tilgængeligheden af ​​flere transaktioner, der kommer ind og ud af puljen for meget at skjule transaktionerne. Bitcoinmixer.org tilbyder brugerne fem adresser, som deres BTC skal sendes til.
 • Forsinkelsesfunktion: Mixeren giver også brugerne mulighed for enten straks at sende transaktionen (ved hjælp af “Rapid” -knappen) eller indstille en forsinkelse fra et par minutter til timer, før transaktionen er gennemført. Forsinkelsesfunktionen mellem indbetalingstiden og tilbagetrækningen øger også transaktionens anonymitet.
 • Forbedrede privatlivswebsteder: For brugere, der gerne vil yderligere gøre deres transaktioner endnu mere sikre, tilbyder Bitcoinmixer.org et Tor-websted. Du kan finde det her>> btcmixnqyq7kljrr.onion.
 • Ingen logpolitik: Bekymrer dig for, at FBI eller andre statslige myndigheder måske kommer til at banke ned på Bitcoinmixer.org’s døre og bede om optegnelser? Nå, virksomheden anvender en no-log-politik, der automatisk sletter hver transaktionslog i den forløbne uge. Vil du have det hurtigere? Platformen tilbyder også en manuel sletningsfunktion umiddelbart efter afslutningen af ​​transaktionen.
 • Overlegen brugerfunktionalitet: Platformen tilbyder også en brugervenlig platform for alle, der nemt kan blande deres Bitcoins hurtigt og sikkert.

Enkle trin til brug af mixeren

 1. Gå til Bitcoinmixer.org startside, start en ny blanding

 1. På den resulterende side skal du indtaste den modtagende tegnebogsadresse (hvor du vil have BTC sendt til).
 2. I rullemenuen til højre for feltet “adresse” skal du vælge, om du vil have en “hurtig” eller “forsinket” transaktion.

NB: Delay-funktionen tilbyder højere anonymitet på transaktionen. Du kan indstille enhver forsinket periode fra 1 time til 12 timer.

 1. Indtast Captcha-koden, og tryk på Fortsæt.
 2. Kopier dit mix-ID på den næste side. Dette er MEGET vigtigt. Du skal kopiere dit mix-ID, inden du sender en BTC til Bitcoinmixer.
 3. Send den BTC, du vil blande, til indbetalingsadressen. (Husk, forkert indtastning af tegnebog-adresser og ugyldige adresser kan ikke vendes, tjek dine tegnebog-adresser to gange inden afsendelse.)
 4. Du har med succes blandet din BTC.

Hvis du sender en hurtig transaktion, sendes BTC til den valgte adresse om et par minutter. Ved forsinkede transaktioner skal du kontrollere, om din BTC er i input-tegnebogens adresse, når den indstillede tid er gået.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

· Hvad er Mix ID’et til?

Brug dit mix-ID til at kontrollere status for dit mix eller til at gendanne dit mix, hvis din browser går ned, efter at du har sendt din indbetaling. Gem altid dit mix-id, indtil din mix er færdig, og du har modtaget dine nye bitcoins.

· Hvad er den mindste mængde BTC I kan blande?

Den mindste mængde BTC Bitcoinmixer.org i øjeblikket tillader i mixeren er 0.0002 BTC. Ethvert beløb, der er mindre end dette, behandles som en donation.

· Blandingsgebyrerne?

Bitcoinmixer.org opkræver et servicegebyr på 0,25% plus et transaktionsgebyr for hver transaktion og en ekstra 0,000001 BTC pr. Betalingsadresse.

Konklusion

Bitcoin blev oprettet for at tilbyde folk kontrol over deres egne penge og holdt den ubalancerede praksis af finansielle myndigheder, regeringer og virksomheder i skak. Desuden er retten til økonomisk privatliv endnu et stort løfte fra blockchain, og Bitcoin-mixere skubber for at gøre dette til en realitet.

Som vi konkluderer, spørgsmål om blanding af BTC til Bitcoinmixer.org ulovlige er opstået tidligere. Det korte svar på dette spørgsmål er nej. Men hvis du blander ulovligt købte BTC eller planlægger at bruge den blandede BTC til ulovlige formål, vil du bryde loven.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me