ENDO-protokol ICO-gennemgang og analyse

Oversigt

Dokumenter, certifikater, aftaler, ordrer, kontrakter og andre slags papirer er dybt involveret i vores liv, der indeholder vigtige personlige såvel som forretningsoplysninger. Et papir er dog et skrøbeligt materiale, der er udsat for slid og tårer sammen med at blive hærdet. ENDO-protokol ICO kommer ud på markedet med det formål at målrette sektoren for personlig information og identifikation. I betragtning af betydningen af ​​disse dokumenter og svig, de er underlagt, er ENDO-protokollen udstyret med automatisk datalæsning, dokumentintegration og blockchain-teknologi for at beskytte enkeltpersoner, institutioner og virksomheder mod bedrageri.

ENDO-protokol: Certificeret dataferifikationsprotokol

“Open source-platform med forretnings- og brugerapplikationer, drevet af Blockchain”

ENDO-protokol er grundlæggende en protokol, der har til formål at løse en lang række problemer, der er forbundet med certificeret informationssporing og krypteret datalagring. De spørgsmål, som ENDO tackler, er centralisering, verifikation, modifikation af information, ulejligheden ved opbevaring, økologi, fremstilling og beskyttelse.

Som defineret af holdet i lægmandssprog,

”ENDO-protokol er en protokol, der løser problemet med certificeret informationssporing og krypteret datalagring. ENDO Protocol-økosystemet giver organisationer og brugere mulighed for at deltage i informations- og serviceudveksling gennem EToken. ”

Et sæt regler, algoritmer og forretningsprocesselogik, ENDO-protokol regulerer interaktionen mellem netværksenheder, giver dem mulighed for at kommunikere og overføre data indbyrdes på en sikker måde.

 • Forklarende hvidbog & prototype

Holdet har oprettet en klar og præcis hvidbog, der definerer vigtigheden af ​​ENDO-platformen. Med forskellige brugssager i forskellige brancher giver det os yderligere et indblik i, hvad vi kan forvente af dette projekt. Det giver dog ikke oplysninger om budgettering af midlerne.

Med hensyn til prototypen har projektet sit lager af “MVP for Blockchain-platform, der implementerer ENDO-protokol. Forked fra Graphene, opdateres nu til EOS ”på GitHub. At have en fungerende prototype er et stort punkt til fordel for dette projekt.

Endo ICO

 • Holdprofil

AFSLUT Protocol har et stort team bestående af 72 personer fra forskellige områder, herunder samfund, investering, HR, systemarkitekt, juridisk support, UX / UI-designer, forretningsudvikling, forretningsanalytiker, backend-udvikler, digital reklame, højttaler, kameramand, projektledelse og investor relationer.

Yan Palmachinskiy – Grundlægger og administrerende direktør, Yan er en IT-teknologivirksomhed og grundlægger af et internationalt it-selskab sammen med SAAS-tjenester, der bruger AI.

Vladislav Utushkin – CMO, med over 10 års erfaring inden for marketing, rådgivning og analyse, har Vladislav med succes lukket $ 12.000.000 token salg til MARK.SPACE.

Mikhail Plyaskin – COO, fra en økonomi og ledelsesbaggrund, er Mikhail grundlæggeren af ​​et firma, der forener organisationer i kommunikationssektoren.

Hvad angår partnerskaber er virksomheden tilsyneladende i samtaler med store institutioner, som det snart vil afsløre.

 • Forretningsmodellen, ET: Utility token

EToken (ET) er en intern platformstoken for AFSLUT Protokol, der er et hjælpeprogram. Dette er det eneste udvekslingsmiddel, der kan bruges til at betale for kontrol og udveksling af data. Desuden vil disse tokens blive brugt til verifikation af data, til at stemme for udviklingen af ​​en protokol og til at stimulere udviklerne.

Holdet tog også højt niveau på den volatilitet, der er forbundet med tokenværdien, i betragtning. For at tackle dette problem vil serviceprisen være bundet til dollaren. Som sagt af virksomheden,

“Når du ændrer prisen på tokenet, som bestemmes af uafhængige kilder, ændres antallet af tjenester pr. Én enhed af tokenet. Uanset omkostningerne ved token vil dette således ikke påvirke efterspørgslen negativt, og dens styrke på platformen vil vokse. ”

 • Opbakningsteknologi: Ethereum-baseret blockchain

Projektet er baseret på den populære platform til at gennemføre ICO’erne, dvs. Ethereum blockchain. I fremtiden vil ENDO-protokollen også integrere EOS-blockchain, hvilket betyder “smarte EOS-kontrakter vil eksistere som applikationer på ENDO-platformen.”

Med hensyn til rådgiverne, selvom holdet endnu ikke har offentliggjort nogen navne, ifølge deres hjemmeside, vil de 6 rådgivere snart blive annonceret. Det følger yderligere KYC-procedurer for at sikre overholdelse af sikkerhed og lovgivning.

 • Crypto-salg modstandsdygtighed

ENDO-protokol tilhører Singapore-jurisdiktionen, som er et krypto- og ICO-gunstigt land og har indført foranstaltninger og regler for at drive væksten i denne sektor.

Token distribution

Den samlede tokenforsyning er 100 millioner til prisen på $ 0,375 pr. Token, der senere sælges i detailhandlen med en prisværdi på $ 1.

En stor del af tokenet, dvs. 40%, vil blive brugt i token-salget. Incentivisering + C-pool tildeles 15 procent, mens yderligere 15 procent går til likviditetsfonden. Holdet og rådgiverne får henholdsvis 14 og 12 procent. De resterende 4 procent er delt, 2 procent hver, mellem dusør og henvisning.     

 • Fællesskabsaccept

Når det kommer til markedets tilstedeværelse, følger ENDO-protokollen en bred tilgang som det fremgår af dens tilgængelighed på flere platforme. Facebook, Telegram, Youtube, Twitter, Reddit, Medium, Instagram, LinkedIn og GitHub er de sociale mediekanaler, der bruges af Endo Protocol. Med over 11.000 medlemmer på Telegram har ENDO-protokollen vundet stor opmærksomhed, hvilket forventes i betragtning af at dens CMO er en marketingekspert.

 • Køreplan

Projektets fase:

I henhold til køreplanen er projektet på fase 4, hvor det har afsluttet sin marketingkampagne og er klar til at gå ind i token salg og platform interface MVP del af det. Med en klar køreplan er de vigtige milepæle, der kommer i år, den offentlige testnet-lancering af sin platform og mainnet-lancering sammen med lanceringen af ​​dens mange andre funktioner. I 2019 vil de have EOS-integrationen, mens de i 2020 henvender sig til regeringen.

Endo ICO

En note til investorer

Identifikation og verifikation er en integreret del af både individet og virksomhedens liv. Denne sektor har store risici, men mangler en fungerende og effektiv løsning. Ved at målrette smertepunkterne i dette segment har ENDO Protocol skabt en god idé. Men der er ingen oplysninger om budgettering af indsamlede midler, der også skulle have været holdets prioritet.

Ideen kombineret med en prototype, et erfaren og diversificeret team sammen med en ambitiøs køreplan giver os et progressivt og potentielt billede. Det, der stadig er tilbage at se, er, hvor effektivt Endo Protocol-teamet implementerer deres planer til handling.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Holdprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Modstandsdygtighed over kryptosalg – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi integriteten og levedygtigheden af ​​vores ICO-gennemgang, mens vi følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Vil du have din ICO gennemgået af Coingape? Lad os vide

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me