Poseidon Network IEO gennemgang, vurdering og komplet analyse

Forestil dig at være i stand til at betale mindre end en tredjedel af, hvad Google Cloud opkræver for sine cloud storage-tjenester. For virksomheder, der bruger tusindvis af dollars på cloud storage-tjenester hver måned, ville dette ændre spillet. Alligevel er det, hvad Poseidon, et blockchain-projekt, der blev lanceret på ABCC IEO Launchpad, er lovende.

Poseidon er et nystartet projekt, der sigter mod at udnytte blockchain til at samle enheder, der har brug for skylagring og båndbredde med IoT-ejere, der har overskridelser af disse tjenester. Starten er hovedsageligt rettet mod webindholdsudbydere, der undertiden skal betale for meget for at optimere deres indholdsleveringstjenester. Deres nuværende kundekreds inkluderer videostreamingselskaber, producenter af videoindhold, bloggere, udviklere, webdesignere og handelsplatforme.

Poseidon Network: Cloud Computing på Blockchain

Poseidon er et af de allerførste blockchain-projekter, der blev lanceret på ABCC-kryptokursudvekslingen. Målet er at give en platform, hvor desktop- og enhedsejere kan have økonomisk fordel af at have overskydende båndbredde eller lagerplads.

Individuelle smartphone- og desktopejere skal kategoriseres som udbydere af lysnoder. Virksomheder med store netværk af tilknyttede lagersystemer vil være Super Node-udbydere. Når begge typer udbydere deler deres ekstra ressourcer gennem Poseidon-netværket, modtager de kompensation i form af QQQ-tokens.

For at levere sine tjenester med succes er Poseidon baseret på et lagdelt system. Lag et er afhængigt af en Directed Acyclic Graph, hvilket betyder, at det har evnen til at udvides uendeligt. Dette kan også hjælpe med at reducere transaktionsgebyrer, da flere noder slutter sig til netværket.

Lag 2 er en blanding af teknologier, der bruges af andre blockchains, herunder smarte kontrakter. Det hjælper med at gøre Poseidon-platformen sikrere og hurtigere.

En detaljeret hvidbog

Poseidon beskriver fakta om sit projekt på en hvidbog på 56 sider. Det er mere teknisk end de fleste hvidbøger og fremhæver information, som mange nye kickstartere ikke nævner. Dokumentet begynder med at skitsere en markedsanalyse af datalagringsindustrien globalt, inden den beskriver dens tjenester og applikationer.

Poseidon er stolt af ikke kun at tilbyde en platform til enhedsejere fordel for at have ekstra båndbredde og diskplads, men også for at være en superhurtig platform. Som beskrevet i hvidbogen er der planer om at udnytte hastighederne på 5G-netværket for at reducere latenstiden og gøre deres netværk til den bedste cloudnetværkstjeneste i verden.

Whitepaper viser endvidere, hvordan Poseidon planlægger at dele sine 21 milliarder foruddefinerede QQQ-tokens. Investorer vil konkurrere om 10%, mens holdet og rådgivere deler 30%. En stor procentdel af samfundene, 30% vil blive holdt for tokens, mens yderligere 30% vil blive holdt som belønning for minearbejdere.

Global teamprofil

Poseidon-projektet består af et stort team på mindst 25 medlemmer. Tolv af dem er rådgivere, hvoraf et betydeligt antal i betragtning af den gennemsnitlige ICO / IEO har fem eller færre rådgivere. Næsten hvert medlem har en baggrund inden for blockchain, hvilket gør det stærkt og velegnet til det aktuelle projekt.

Lys Lin—Direktøren og en medstifter, Lin er en succesrig seriel iværksætter, hvis satsning inkluderer Wretch.cc, et selskab erhvervet af Yahoo. Han er også medstifter af BiiLabs, en Taiwan-baseret tech startup. Lins stærke side er hans kreativitet og evne til at skalere startups til succesrige mærker, færdigheder han håber at bringe til Poseidon.

Mike Lin—Netværkets COO, Mike forventes at føre tilsyn med det meste af den daglige drift i Poseidon.

Qing Wang—En medstifter af Chief Technology Officer, Wang, får mandat til Poseidons team af arkitekter, produktionsingeniører, designere og alle andre, der håndterer det tekniske aspekt af netværket.

Andy Tian—CEO for Asia Innovations Group, Tian vil være rådgiver for Poseidon-netværket. Hans baggrund er ledelse, især mobile startups, der tilbyder underholdningstjenester. Da acceleration af videoindhold vil være en vigtig gren af ​​Poseidon, vil Tians rådgivningstjenester have indflydelse på netværket.

Forretningsmodel: QQQ og PSD Tokens

Poseidon er baseret på en solid forretningsmodel. Netværket vil bruge blockchain til at lette indholdsacceleration på en mere omkostningseffektiv, men hurtig og effektiv måde. Det er klart, hvad Poseidon har at tilbyde. Det er dog et nyt projekt i håb om, at det vil være i stand til at forstyrre multimilliarder cloudlagerindustrien.

En måde opstart håber på at tiltrække brugere er ved at tjene penge på sine tjenester til alle involverede. Computer- og enhedsejere over hele verden vil levere den lagerudbydere og indholdsudbydere, som virksomhederne har brug for.

De får betaling i QQQ-token. Enheder, der ønsker at ansætte ekstra lagerplads og båndbredde, betaler også ved hjælp af de samme tokens. Poseidon vil tjene penge ved at opkræve gebyrer for sine tjenester. På trods af dette sigter netværket på at holde sine gebyrer for båndbredde på 0,03 USD for hver GB leveret båndbredde. Konkurrenter som Google Cloud, Amazon og Microsoft opkræver mellem 0,09 og 0,123 pr. 1 GB.

Opbakningsteknologi:

Poseidon består af en uafhængig blockchain inspireret af Ethereum, NEM og EOS. Det integrerer også en række forskellige indholdsleveringssystemer. Tilsammen udgør disse systemer et netværk, hvor brugere nemt og hurtigt kan dele alle slags filer. Inden for økosystemet findes decentrale apps styret af smarte kontrakter, Poseidons decentrale CDN- og QEdge-systemer.

Partnerudveksling: ABCC

I modsætning til oprindelige møntoffer startede Poseidon på ABCC udveksler Launchpad. ABCC er en kryptokurrencymarked som Binance eller Coinbase. Og ligesom Binance har den en tjeneste, der giver nye kryptoprojekter mulighed for at udnytte dens popularitet til markedsføringsformål.

ABCC er relativt nyt og understøtter lidt over 70 altcoins. BTC, ETH, USDT og ABCC’s nyligt lancerede AT-token er basisvalutaer på dets websted. Som en ny børs har ABCC ikke den enorme kundebase, Binance kan prale af.

Alligevel er det et voksende firma, der er langt mere populært end startups som Poseidon. Børsen har de nødvendige ressourcer til at markedsføre Poseidon og senere føje det til sin liste over omsættelige mønter. Dette vil hjælpe Poseidon-netværket med at få masseoptagelse hurtigere, end hvis det bestræbte sig på at promovere sine tjenester uafhængigt.

Krypto-modstandsdygtighed

ABCC håndterer KYC-verifikation til alle, der er villige til at investere i Poseidon Network. Apropos investering er projektets globale finansieringsfase i øjeblikket i gang. Poseidon Network er baseret i Taiwan, et land, der understøtter krypto, men folk fra hele verden kan investere.

Som nævnt vil penge investeret i Poseidon Network blive holdt i smarte kontrakter i seks måneder. Investorer modtager dog QQQ-tokens med det samme og vil være i stand til at handle dem på ABCC kort tid efter. Det mindste du kan investere er 50 USDT, hvilket tjener dig 25.000 QQQ.

Token Distribution

Selvom 2,1 milliarder QQQ-tokens vil blive solgt i IEO-fasen af ​​projektet, repræsenterer det kun 10% af de samlede QQQ-tokens. Holdet beholder 20% af tokens. Rådgivere og partnere som ABCC deler 10%, mens 30% afholdes til gavnlige formål. De resterende 30% vil blive brugt til at belønne minearbejdere, de mennesker, der udlejer båndbredde og opbevaring til samfundet.

Poseidon Networks PSD-tokens, der vil blive brugt som værdipapirer for kvalificerede investorer, er ERC-20-tokens. Kun 1 milliard af dem vil blive udvundet. Deres priser og tildelingsstrukturer frigives på et senere tidspunkt.

Fællesskabsaccept

Poseidon Network er overraskende populært til et nyt projekt. Det har 11.000 tilhængere på Twitter og 5000 likes på Facebook. Starten er mest populær på Twitter, hvor den offentliggør meddelelser ugentligt. Gruppens Medium-blog er også populær og aktiv.

Køreplan

Projektet startede sidste år. Udviklingsstadiet var afsluttet i kvartal 4 af 2018. Poseidon bød private investorer velkommen i slutningen af ​​2018. I øjeblikket er gruppen i en offentlig fundraising-fase. Inden for få måneder forventer Poseidon at starte overskuddet så højt som 9 mio. USD pr. Måned. Det vil også færdiggøre decentrale QEdge- og Qontrollers-systemer i fjerde kvartal i år.

En note til investorer

Poseidon Network har en solid forretningsplan og et stort, forskelligt team af ingeniører, ledere og rådgivere med en rig baggrund i blockchain. Projektets tekniske systemer er allerede afsluttet, hvilket betyder, at det meste af den ekstra finansiering går til markedsføring og polering af systemer.

Projektets målgruppe er de milliarder mennesker, der i øjeblikket betjenes af Google, Amazon og Microsoft via deres cloud-opbevaring og computertjenester. Det er en overfyldt industri, men igen er markedet enormt og øges stadig.

Poseidons største udfordring er at overbevise indholdsudbydere om at omfavne sin platform. Det har allerede systemerne på plads. Marketing og holde sit netværk i drift 24/7 vil være dets vigtigste missioner. Hvis det kan opnå det, kan Poseidon blive en styrke at regne med.

Du kan købe Poseidon Network-token den ABCC-udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me