Katsaus: Moneta-markkinat, joiden avulla kauppiaiden on helppo hyötyä osakkeiden / salausten noususta vuonna 2020

Kaikista asioista, joita emme odottaneet vuonna 2020, osakkeiden ja salausmarkkinoiden äkillinen nousu vie etuistuimen. On yllättävää nähdä näiden markkinoiden kukoistavan kuin koskaan ennen, varsinkin kun tuhannet yritykset alkoivat taistella kymmenien miljoonien ihmisten kanssa, jotka olivat jääneet työttömiksi pandemian takia. Tässä artikkelissa ymmärretään syyt, jotka vaikuttivat tähän kasvuun sekä osakemarkkinoilla että salausmarkkinoilla, ja näemme myös uusien välittäjien ja pörssien, kuten Moneta Marketsin, panoksen tämän kysynnän käsittelyssä. 

Analysoimalla osakemarkkinoiden kasvua     

Osakemarkkinat ovat kokeneet nykyisen skenaarion täysin haitallisesti vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä. Tuhannet biljoonat hävisivät osakemarkkinoilta alle kuukaudessa, ja se johtui Covid-19-pandemian puhkeamisesta. Markkinat ovat kuitenkin toipuneet nopeasti ja aloittaneet härkätaistelunsa vähitellen vuoden loppuun asti. 

Markkina-asiantuntijat ennakoivat osakemarkkinoiden odottamattoman kasvun johtuvan ihmisten odotuksista pandemian jälkeisessä skenaariossa. Silloin rokotteet ovat loppuneet, ja talous avautuu jälleen täysimääräisesti. Nämä odotukset ovat myös johtaneet uusien sijoittajien kiinnostuksen herättämiseen osakemarkkinoilla. JMP Investment Bankin mukaan vuonna 2020 kaikissa välitysyrityksissä on rekisteröity yli 10 miljoonaa uutta tiliä.  

Puhuessaan samasta aiheesta Michael Arone (pääsijoitusstrategi, State Street Global Advisors) sanoi: “Yksi pandemian korostama asia on enemmän kuin mikään muu, että osakemarkkinat ovat tulevaisuuteen suuntautuvia mekanismeja. Se on ollut mainoslehti koko vuoden, kun sijoittajat raapivat edelleen päätään miettien, miksi osakemarkkinat voisivat toimia niin vahvasti, kun taas talous, työmarkkinat ja tulot kohtaavat tällaisia ​​haasteita. Kyse on enemmän tulevaisuuden odotuksista kuin nykyisistä olosuhteista. ”  

Alla olevassa kaaviossa selitetään lyhyt laskusuunta ja osakemarkkinoiden nykyinen härkätaajuus, jossa voimme nähdä kolme monista osakkeista, jotka ovat kasvaneet valtavasti vuonna 2020.  

Salausmarkkinat

 Salausmarkkinoiden suorituskyky vuonna 2020 

Salausmarkkinoiden koko pääoma on vuoden 2020 lopussa yli biljoona Yhdysvaltain dollaria. Jälkikäteen katsottuna se oli vuoden alussa vain 190 miljardia. Se on yli 400%: n kasvu vuodessa. Salausasiantuntijat ehdottivat, että 2020 tarjosi täydellisen ympäristön salausten menestymiselle. 

Koska perinteiset omaisuuserät ottivat suuria iskuja pandemian takia, kryptien hyväksyminen on joko kasvanut vuonna 2020. Bitcoinin arvostus on myös noussut maaliskuun noin 4 000 dollarista joulukuun ~ 28 000 dollariin, kun institutionaaliset sijoittajat ja globaalit yritykset jatkoivat ostaa ja tallentaa tämä salaus. 

Voimme nähdä joidenkin huippukryptojen valtavan kasvun alla olevasta hintakaaviosta.  

Mitä sinun pitäisi tietää Moneta-markkinoista?

Moneta Markets perustettiin vuonna 2019, ja sen pääkonttori sijaitsee George Townissa, Caymansaarilla. Koska Vantage International Group Ltd oli emoyhtiönään, tämä välittäjä peri uskottavuutensa ja luotettavuutensa. Moneta Marketsilla on tällä hetkellä lisenssejä CIMA: n (Caymansaarten rahaviranomainen) 3-tason sääntelyviranomaisella. Tämän välittäjän emoyhtiöllä on kuitenkin vuosikymmenen ajan läsnäolo markkinoilla tällä alueella, ja sillä on lisenssejä huipputason sääntelyviranomaisten kanssa ympäri maailmaa.

Moneta Markets -käyttäjät voivat spekuloida ja käydä kauppaa useilla rahoitusmarkkinoilla, kuten Forex, hyödykkeet, indeksit, osakkeet ja jopa Cryptot. Tämän välittäjän kautta voidaan käyttää yli 300 omaisuusluokkaa CFD-muodossa. Tämä välittäjä tarjoaa verkkokaupan alustansa, jolla tilaukset voidaan tehdä ilman minkään kolmannen osapuolen ratkaisun tukea. Älypuhelinten kauppiaat voivat myös ladata Moneta Markets -sovelluksen Pelikauppa ja Sovelluskauppa.   

Syitä harkita Moneta-markkinoita 

Uskottavuus – Kuten mainittiin, Moneta Markets on Vantage-yritysryhmän tavaramerkki, jolla on uskottavin välittäjä VantageFX. Tällä välittäjällä on lisenssit Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimpien sääntelyviranomaisten alaisuudessa & Australia – FCA & ASIC. Kaiken kaikkiaan tällä ryhmällä on yli 70 000 aktiivista asiakastiliä ympäri maailmaa, keskimääräinen kuukausittainen kauppavolyymi on ~ 100 miljardia dollaria. Tämä selittää Moneta Markets -välittäjän luotettavuuden. 

Oma verkkokaupan foorumi – Tämän alustan avulla Moneta Marketin käyttäjät pääsevät käymään kauppaa eri markkinoilla verkossa lataamatta mitään mojovaa ohjelmistoa. Tämän alustan USP on sen toiminnallisuudessa. Elinkeinonharjoittajat pääsevät hallitsemaan tilinsä, syöttämään / poistumaan kaupoista, tekemään talletus- / nostopyyntöjä muutamalla yksinkertaisella napsautuksella suoraan kojelaudasta. Tekniset kauppiaat voivat hyödyntää erilaisia ​​kaaviotyyppejä, sisäänrakennettuja indikaattoreita, erilaisia ​​kartoitustyökaluja jne. 

Turvallisuus – Kaikki tämän välittäjän asiakastalletukset säilytetään turvallisesti National Australia Bank (NAB) -yhdistyksessä, joka on yksi huipputason pankeista. Nämä talletukset on erotettu yrityksen varoista väärinkäytön välttämiseksi. Myös kaikki teollisuuden tason tietoturvakäytännöt, kuten SSL-salaus ja kaksivaiheinen todennus, ovat käytössä.   

Marginaalikauppa – Käyttäjät voivat hyödyntää kauppaa kaikissa käytettävissä olevissa omaisuusluokissa, mutta eri vipukerroin. Katso lisätietoja alla olevasta infografiikasta. 

Helppokäyttöinen – Moneta-markkinoilla on suhteellisen helppo navigoida melkein kaikilla osa-alueilla. Tilin avaaminen tällä välittäjällä vie muutaman minuutin. On monia tapoja rahoittaa tiliäsi helpoilla talletusvaihtoehdoilla, kuten Fasapay, Sticpay ja JCB, sekä perinteisillä rahoitusvaihtoehdoilla, kuten pankkisiirto, luottotiedot & pankkikortti jne. Käyttäjät voivat myös tehdä talletuksensa Bitcoinilla. UI & Verkkokaupan alustan UX on melko yksinkertainen ja yksinkertainen aloittelijoille, jotta kaupankäynti oppisi ja hallitsisi sitä.      

Talletusbonus – Kaikki Moneta Marketin käyttäjät, joiden talletukset ovat vähintään 500 dollaria, voivat saada 50% talletusbonuksen. Tuskin on välittäjiä / pörssejä, jotka tarjoavat tällaisia ​​talletusbonuksia samalla kun huipputason välittäjät säätelevät niitä. 

Koulutusresurssit – Löysimme tämän välittäjän tarjoamat koulutus- ja tutkimusresurssit erittäin mielenkiintoisiksi. Ominaisuudet kuten Moneta TV ja Markkinamestarit auttaa kauppiaita varustautumaan uusimpiin markkinauutisiin ja erilaisiin kaupankäyntitekniikoihin. Avulla Duplitrade, käyttäjät saavat kopioida kaupan alan huippukauppiailta. On myös lukuisia syvän sukelluksen kaupallisia opetusvideoita, joita käyttäjät voivat käyttää.

Tämä lopettaa keskustelun siitä, miten kryptot ja varastot kasvoivat vuonna 2020 ja mitä odottaa uudelta, mutta nopeasti kasvavalta markkinoille tulijalta, Moneta Marketsilta. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me