6 mest succesrige ICO’er nogensinde efter forhøjet beløb | Del II

ICO'er

ICO’er (forkortelse for Initial Coin Offerings) har bragt en masse investorer, opmærksomhed og dårlig omtale i kryptosfæren i løbet af de sidste par år. Gennem ICO’er, også kaldet crypto crowd salg eller token salg begivenheder, har forskellige virksomheder formået at skaffe en masse kapital til at starte deres projekter fra jorden.

Selvom det antages, at mere end 70% af ICO’erne, der blev lanceret i 2018, var samlede svindel, er der nok positive eksempler, der beviser, at de kan være meget værdifulde værktøjer, når det kommer til at rejse kapital.

Nedenfor har vi oprettet en liste med de mest succesrige ICOer nogensinde ved at se på, hvor meget de har formået at rejse.

1. Filecoin ($ 257 millioner)

Øverst på vores liste sidder Filecoin’s ICO, som kun fandt sted i to dage i september 2017. Indtil i dag anses dette for at være den mest succesrige ICO nogensinde at styre, for at rejse 257 millioner dollars. Bortset fra denne imponerende ICO er Filecoin også kendt for at modtage massive investeringer og opbakninger fra de bedste venturekapitalister i Silicon Valley, herunder store navne som Y Combinator, Naval Ravikant, Andreessen Horowitz og Winklevoss Capital.

Filecoin er et open source-kryptovaluta og digitalt betalingssystem, der også sigter mod at opbygge et decentraliseret cloudlagernetværk ved hjælp af en teknologi kaldet IPFS (InterPlanetary File System) til sikker lagring og registrering af data. Nogle mener, at Filecoin ICO var en så stor succes, fordi projektet allerede havde støtte fra investorerne ovenfor, mens andre mener, at det faktum, at det var den første lovgivningsmæssige ICO i USA, havde en massiv positiv effekt.

2. Tezos ($ 232 millioner)

Når det kommer til kryptolanceringer, kan kun få konkurrere med mængden af ​​hype Tezos formået at skabe. Tezos er uden tvivl et meget kontroversielt projekt. Kort sagt, det er en smart kontraktplatform, der introducerede verden til den første “selvudviklende blockchain.” Platformen skiller sig ud fra mængden ved at lade sine tokenholdere godkende og finansiere nye protokolopdateringer.

Under sin ICO i juli 2017 formåede Tezos-projektet at rejse mere end $ 232 millioner. På trods af adskillige vejspærringer (såsom den juridiske tvist mellem direktøren for Tezos Foundation og udviklingsteamet) viste Tezos, at projekter, der adresserer virkelige udfordringer i kryptoverdenen (såsom skalerbarhed og styring), har en meget god chance for at opnå enorme økonomisk opbakning.

3. Sirin Labs ($ 157 millioner)

Ligesom mange andre blockchain-projekter, Sirin Labs sigter mod at bygge bro over kløften mellem massemarkedet og blockchain-økonomien. Det søger at gøre det ved hjælp af dets OS kaldet Finney, det første open source blockchain OS til smartphones og alt-i-en stationære enheder.

Under sin ICO i december 2017 formåede Sirin Labs at rejse 157,8 millioner dollars, hvilket gør det til den tredje mest succesrige ICO i verden.

Mange eksperter mener, at denne ICO var så vellykket, fordi efterspørgslen efter pc- og smartphone-løsninger i øjeblikket stiger markant. Ikke kun det, men sikkerhed og privatliv bliver langsomt to af de største bekymringer for kundebasen.

4. Bancor ($ 153 millioner)

Bancor er et blockchain-baseret forudsigelsesmarkedsprojekt. Platformen giver brugerne mulighed for at konvertere mellem forskellige tokens i modsætning til at udveksle dem på kryptokurrencymarkeder. Projektet har til formål at løse et af de mest presserende problemer, som kryptomarkedet i øjeblikket kæmper med – illikviditet.

Bancor afholdt sin ICO den 12. juni 2017, og det lykkedes at rejse et svimlende $ 153 millioner dollar af Ethereum, som alle skal bruges til udvikling af platformen. Blockchain-projektet havde opbakning fra investorer i topklasse, såsom VC-firmaet Blockchain Capital, og den berømte investor Tim Draper, som begge menes at have stærkt svinget den gennemsnitlige investors synspunkter over for dette projekt..

5. Qash ($ 105 millioner)

Under en ICO kendt som Qash Token Sale, der fandt sted mellem 6. og 8. november 2017, formåede Qash at rejse $ 105 millioner, hvilket gør det til en af ​​de mest succesrige blockchain ICO’er nogensinde.

Nu, halvandet år efter den vellykkede ICO, har Qash-projektet udviklet sig massivt, og teamet bag projektet er fast besluttet på at få det bedste ud af alt ved at holde sig til den imponerende stramme køreplan.

6. Aragon ($ 73 millioner)

Aragon har en særlig plads i historien om de mest succesrige ICO’er nogensinde, da det lykkedes at rejse et sted omkring $ 73 millioner. Aragon er et open source-projekt bygget oven på Ethereum blockchain. Det sigter mod at blive en decentraliseret autonom organisation (DAO).

Projektet er også kendt for at have en af ​​de hurtigste ICO’er i historien. Den 17. maj 2017 formåede Aragon at knuse alle tidligere poster, da den samlede næsten 25 millioner dollars på kun 15 minutter.

Konklusion

Succesen med en ICO bør ikke bestemmes af det samlede kapitalindskud. Fra en investors synspunkt betyder investering i en ICO, der har skaffet flest penge, ikke nødvendigvis, at tokens faktisk bliver en succes på markedet. Investering i en ICO er et meget komplekst spørgsmål.

Ved at se på vores liste over 6 mest succesrige ICO’er efter forhøjet beløb kan vi konkludere, at der ikke er et perfekt mønster for succes. Uanset hvad det ser ud til, ser det ud til, at to af de vigtigste aspekter, der bidrager til succesen med en ICO, er opbakning fra seriøse investorer (på forhånd), og om projektet løser eller ikke løser virkelige problemer.

Fremhævet billede: itweb.co.za

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me