Bedste Altcoins at passe på i 2020

bedste altcoins

I kryptoøkosystemet ændrer ting sig hurtigt. Selvom vi måske forudsiger de bedste altcoins, kan nogle af de målinger, der synes vigtige i dag, pludselig ændre sig i løbet af få måneder.

Ikke desto mindre, når vi går ind i et nyt årti, ser vi på nogle vigtige begivenheder, der sandsynligvis vil forme markedet i 2020. I betragtning af at kryptokurrencymarkedet bliver varmere, er det tid til at se på nogle af de lovende altcoins.

Årsagen til, at vi fokuserer på altcoins, er, at de projicerer et utroligt potentiale for gevinster. Desuden er de også meget overkommelige og eliminerer derved hindringer for erhvervelse. Faktisk kan du med et par dollars købe flere tusinde altcoins og vente på, at deres værdi bliver værdsat.

I denne vejledning får du de bedste altcoins at passe på i 2020. Efter læsning finder du de nødvendige oplysninger om disse mønter, som du vil bruge til at træffe en informeret investeringsbeslutning. Så lad os gennemgå de bedste altcoins i 2019 og argumentere for, hvorfor det er dem, der skal ses i 2020.

TRX

tron logo

Juli 2018 var den måned, hvor tingene begyndte at krystallisere til BitTorrent. TRON erhvervede BitTorrent, den største peer-to-peer-fildelingsprotokol i verden og nåede vores liste over bedste altcoins med 100+ millioner brugere og udgjorde 33% af den samlede internettrafik.

Gennem overtagelsen havde TRON til formål at fusionere sit blockchain-netværk med BitTorrent’s P2P-netværk. Partnerskabet, der kaldes Project Atlas, vil skabe en infrastruktur til en decentral distributionsplatform til en verdensomspændende brugerbase.

TRON-netværket vil være til gavn for torrentøkosystemet ved at tilføje lagerplads og båndbredde til platformen. Oprindeligt fungerede BitTorrent-netværket på en incitamentsmodel, der gjorde det muligt for brugere, der uploader hurtigere, at downloade hurtigere. Men med indgangen til TRON-teknologi vil BitTorrent nu tilbyde TRX-tokens som kompensation for bidrag. Brugere af den nye teknologi får nu hurtigere downloads ved at byde på TRX-tokens.

Ser man på styrken af ​​TRON, kombineret med styrken af ​​BitTorrent, er det usandsynligt, at Project Atlas mislykkes i 2020. Da BTT-token i øjeblikket handler til en lav pris, giver det et incitament for kloge investorer til at købe. Grundlæggende peger på en stigning i værdien af ​​symbolet i 2020, som kan prikke flere millionærer. 

IoTeX del af vores bedste Altcoins

IoTeX-logo

Grundlagt i 2017, IoTeX er et open source-projekt, der skaber en ny fortrolighedscentreret blockchain-platform til at lette tingenes internet (IoT). Tingenes internet henviser til udsigten til digital interaktion ud over personlige gadgets og computere for at inkorporere alle enheder med digitale muligheder. Skøn indikerer, at antallet af IoT-enheder inden 2022 vil overstige 50 milliarder. Og da sikkerhed er et stort problem i en internetaktiveret verden, er der behov for sikre kommunikationsmetoder. Det er dette nichemarked, som IoTeX er beregnet til at udfylde.

IoTeXs arkitektur bruger en blockchain, der giver sikkerhed til netværket, samtidig med at det tilbyder styring og styring af forskellige sidekæder til at udføre forskellige funktioner. Sidekæderne gør det muligt for brugere at forbinde IoT-enheder baseret på forskellige kriterier, såsom tillidsniveauer, funktioner eller miljøer, der ligner hinanden.

En anden fordel ved IoT er, at den er privatlivsorienteret. Specifikt har den to fortrolighedsmekanismer – betalingskoder og underskrifter – til at skjule adressen på en transaktionsmodtager.

Med privatlivets fred og muligheden for at oprette forbindelse til adskillige enheder, lover IoT at være en game-changer i 2020. For enhver, der er på udkig efter en investering, er det en formueskiftende investering at erhverve en andel i IoTeX gennem VITA-mønt..

NPXS

NPXS logo

NPXS er en mønt oprettet af Pundi X skal bruges på deres blockchain-projekt. Projektet har til hensigt at bruge kryptokurrency til at lette kontantløse betalinger globalt. Pundi X adskiller sig fra andre platforme, fordi den har en blockchain-aktiveret Point-of-Sale (XPoS) hardware, der muliggør overførsel af kryptokurrency. Sælgere behøver kun at have XPoS i deres detailforretninger, og kontantløse betalinger foretages ubesværet.

XPoS fungerer med en mobil tegnebog (XWallet), som kunder bruger til at foretage betalinger i mursten og mørtelbutikker. Den har en grænseflade, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge BTC, XEM, ETH og QTUM. Det har også en check-out menu for at tillade køb ved hjælp af kryptokurver. Desuden sporer XPoS lager og ordrer under udskrivning af kvitteringer efter hver transaktion.

Pundi X planlægger at distribuere 100.000–700.000 enheder til mere end 12 lande i løbet af de næste tre år. Projektets succes, der har klaret sig godt i Hong Kong, vil gøre symbolet til de bedste altcoins at se efter i 2020. Og med prisen på NPXS, der i øjeblikket handler lavt, køber NPXS-token nu og venter på en bull run bliver en formue-skifter i 2020.

Cardano

Cardano logo

Cardano, der blev grundlagt i 2017, er verdens 12 største kryptokurrency efter markedsværdi. Det blev grundlagt af Charles Hoskinson, en medstifter af Ethereum. Det tilbyder ikke kun en platform til smarte kontrakter og Dapps, men også andre teknologiske fremskridt end Ethereum.

Ganske vist, i modsætning til andre bedste altcoins, har Cardano ikke genereret høje afkast for investorer. Det er dog en favorit for udviklere, fordi det lover at opbygge en robust blockchain, der leveres af andre mønter, såsom Ethereum.

I 2020 forventes to af branchens PoS-netværk at (gen) starte – nemlig Cardano og Ethereum. Cardano søger eksplicit at opgradere sin allerede eksisterende PoS-platform som et offentligt netværk. Det opgraderede netværk har 100 gange flere mennesker, der kører sin software end Ethereum, Bitcoin eller andre PoW-systemer. Denne udvikling vil være begyndelsen på at overdrage Cardano-protokollen til offentligheden.

Cardano vil løse tre store problemer, som 1. og 2. generation blockchain-projekter støder på – interoperabilitet, skalerbarhed og bæredygtighed. Desuden vil protokollen også tage fat på problemet med international betalingsoverførsel, som er tidskrævende og dyrt. Blockchain reducerer den tid det tager eller internationale overførsler fra et par dage til et par sekunder.

Med alle disse udviklinger vil Cardano være en af ​​de bedste altcoins til at passe på i 2020. Dens relativt lave pris sammenlignet med Ethereum gør den ideel til dem, der ønsker at købe mere. Hvad mere er, som en bevis-for-indsats-mønt, vil Cardano revolutionere PoS som aldrig før.

Bedste Altcoins Afsluttende bemærkninger

Efter at have givet dig et glimt af historien og den fremtidige udvikling af ovenstående altcoins, kender du nu de bedste altcoins, du skal se efter i 2020. Selvfølgelig kan markedsdynamikken ændre sig, og uforudsete begivenheder kan overraske os med noget nyt. Men i betragtning af at året 2020 allerede er begyndt, tror vi, at disse mønter vil holde fremtiden.

Fremhævet billede: hacked.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me