Bedste kryptovalutaer til mine i 2019

bedste kryptokurver til min

Da Bitcoin er stort set gamle nyheder i nutidens verden, ved de fleste allerede, at det, ligesom de fleste andre kryptovalutaer, opnås gennem en proces kaldet minedrift. Den almindelige opfattelse vedrørende minedrift er, at det er ekstremt dyrt, fordi det kræver enorme mængder elektricitet og højt specialiserede rigge, der næsten ikke er rentable.

Selvom det kan være sandt, at minedriftens vanskeligheder ved Bitcoin er meget høje, og at Bitcoin-minedrift i dag er en multimilliard-dollar-virksomhed dedikeret til store centraliserede minedriftspuljer med specialiserede ASIC-minearbejdere, er kryptokurvedrift min. Tværtimod faktisk.

I denne artikel vil vi se på de bedste kryptokurver at udvinde i 2019 såvel som hvorfor det er tilfældet.

Hvad er cryptocurrency minedrift?

Kort sagt, kryptomining er processen med at kontrollere transaktioner for at afgøre, om de respekterer alle de specifikke regler i netværket, hvilket gør dem berettigede til tilføjelse til blockchains register.

Den måde, det fungerer på, er ligetil: minearbejdere konkurrerer med hinanden for at løse de udfordrende matematiske problemer, der følger med kryptografiske hashfunktioner ved hjælp af enten CPU (ganske sjældent i dag), GPU’er eller ASICs-udstyr. De minearbejdere, der finder løsningen først, betales.

Valg af en ny valuta til mine

Der er mange mennesker, der siger, at krypto minedrift langsomt falder. Om det er globalt, sandt eller ej, er det svært at sige. Imidlertid er en kendsgerning den samme som før: At vælge en ny valuta til min er ikke særlig enkel.

Ting har en tendens til at ændre sig hurtigt i kryptosfæren. Derfor bør valg af ny krypto til min involvere en grundig analyse med hensyn til ethvert aspekt af mønten (anvendt teknologi, filosofi, markedsværdi, teamet, køreplanen osv.).

Et af de vigtigste aspekter, man skal være opmærksom på, er møntens minedrift. De seneste prisudsving, markedsværdi og antallet af brugssager er også meget vigtige aspekter. Fordi bestemmelse af rentabilitet er relateret til en overflod af konstant svingende parametre, er det bedst, hvis du bruger en god online minearbejdslommeregner.

Crypto Mining

Bedste kryptokurver at udvinde i 2019

Litecoin (LTC)

Litecoin er en af ​​de mest populære og ældste kryptokurver på markedet, og det er et meget solidt valg for dem, der ønsker at starte minedrift i en allerede etableret valuta. Litecoin har meget hurtige transaktionstider, blokgenereringstiden er begrænset til ti minutter og har en bedre lagerkapacitet end de fleste kryptoer derude.

Den bedste måde at udvinde Litecoin på er uden tvivl ved hjælp af ASICs minearbejdere, hvilket betyder, at mønten kræver en stor tidlig investering. Den bedste måde at sikre en anstændig fortjeneste under minedrift på Litecoin er at deltage i en af ​​de mange minedrift puljer, såsom Litecoin Pool, Antpool, og LTC.top.

Dogecoin (DOGE)

Der er mange grunde til, at man måske er interesseret i at investere i Dogecoin. Når alt kommer til alt er det altcoin med det mest “filantropiske” samfund, og overraskende eller ej kan det også udvindes ved hjælp af en simpel pc. Selvfølgelig får brugerne sandsynligvis en fortjeneste ved at vælge lidt mere minedrift med hjælp fra AMD / NVIDIA-grafikkort. Til CPU-minedrift kan brugerne bruge CPU minearbejder, mens de, der bruger GPU’er, kan vælge CGminer, CudaMiner, og GUIminer. Nogle af de bedste minedrift puljer til Dogecoin er CoinEx, Prohashing, 1Coinpool, Aikapool, og MultiPool.

Grin (GRIN)

Aktuelt rangeret 186. (i skrivende stund) på CoinMarketCap, Grin er en mønt, der forventes at have en anstændig stigning i 2019. Den er bygget oven på MimbleWimble-protokollen, og selve projektet er baseret på privatliv, skalerbarhed og reduceret blockchain-kapacitet.

Grin kan udvindes ved hjælp af en overflod af GPU’er, såsom forskellige modeller af Nvidia-kort (1070, 1070ti, 1080, 1080ti, 2070, 2080, 2080ti) og AMD-kort (570, 580, Vega56, Vega64). Det kan også udvindes ved hjælp af projektets officielle minearbejder kaldet GrinGoldMiner (GGM). Nogle af de bedste puljer inkluderer F2Pool, Grinmynte, Sparkpool, og Pool.BTC.

Vertcoin (VTC)

Vertcoin er en decentraliseret valuta designet specielt til at være ASIC-resistent. Dette gør det perfekt til individuel minedrift med enten CPU eller GPU’er. Vertcoin kan udvindes med et stort udvalg af AMD- og Nvidia-grafikkort og kaldes ved hjælp af sin officielle minearbejder Miner med et klik. Selvfølgelig vil GPU’er sandsynligvis give større belønninger, men den forudgående investering er større.

Monero (XMR)

Monero er ikke kun en af ​​de mest populære kryptokurver til dato, men det er også en af ​​de bedste privatlivsmønter derude. I øjeblikket rangeret 13. på CoinMarketCap bruger Monero en meget avanceret Proof-of-Work hashing algoritme kendt som CryptoNight, som også er ASIC-resistent.

Denne kendsgerning såvel som det faktum, at det er en meget populær privatlivsmønt, gør Monero til en af ​​de bedste mønter, der skal udvindes i øjeblikket. Monero kan udvindes ved blot at bruge en computers processorkraft. For at øge belønningen er det dog vejen at vælge en mere kraftfuld GPU. AMD-grafikkort ser ud til at være de bedste i branchen til minedrift af Monero, men Nvidia-kort fungerer også. De mest populære Monero minesoftwareplatforme er MultiMiner og GUIminer.

Konklusion

Selvom kryptokurvedrift ikke er så populær som for to, tre år siden, kan den stadig være rentabel med den rigtige tilgang. Det vigtigste at huske er, at det er meget vigtigt at undersøge ordentligt, inden du fuldt ud forpligter dig til en bestemt type mønt til minen. Vi håber, at denne vejledning viste dig nyttige oplysninger for dig, og vi ønsker dig alt det bedste i din fremtidige minedrift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me