Sådan bruges Bitcoin i Rumænien

For nogen tid siden eksisterede Bitcoin næsten ikke, hvilket gjorde det næsten umuligt at købe noget med det. Med hensyn til Bitcoin i Rumænien blev du tvunget til at købe fra oversøiske websteder, fordi der ikke var mange muligheder her.

I dag er forskellige virksomheder, både store og små, begyndt at acceptere denne mønt, hvilket gør shopping meget lettere. Blandt de Bitcoin-venlige byer er inkluderet, primært Cluj, Oradea og Bukarest.

Du vil blive præsenteret nedenfor, forskellige områder, der accepterer denne betalingsmetode, sammen med nogle butiksnavne:

Turisme og rejser

Fly-go.ro er et websted, der giver dig over 1300 lavprisselskaber og luksusflyselskaber, der giver dig mulighed for at vælge nogle af de mest fordelagtige tjenester. Ud over standard betalingsmetoder introducerede de også Bitcoin-betaling.

Vola.ro er et af de mest berømte rejsebureauer i Rumænien, som giver dig mulighed for at vælge mellem over 100 feriedestinationer og tusindvis af flytjenester. Udover disse tilbyder Vola også muligheden for at leje en bil og booke et hotel. Fra 2016 inkluderede det dog også fordelen ved at betale med denne virtuelle valuta.

CarpatiRentACar.com er et websted, der lejer biler over hele Rumænien. Det har 6 bilklasser til rådighed, og priserne passer til enhver lomme, uanset om du bruger Bitcoin eller andre valutaer.

Butikker, der accepterer Bitcoin

PCGarage.ro er en butik med elektronik og computerkomponenter. De arbejder med NETOPIA mobilpay siden begyndelsen af ​​2017. Du kan vælge, om du vil betale med Bitcoin via en QR-kode eller ved at overføre til den digitale tegnebog-adresse.

F64.ro er en butik med videokameraer, som har udviklet sin aktivitet i det sydøstlige Europa. I øjeblikket accepterer de betaling med Bitcoin via CoinZone-betalingsprocessoren. Husk, at hvis du betaler med Bitcoin, kan du også få rabatter!

AltShop.ro er en platform, der sælger al slags elektronik, fra telefoner, laptops, tablets, apparater til pc-komponenter. Du er i stand til at købe alle disse produkter med Bitcoins.

Computergames.ro er dedikeret til spillere, der er interesserede i at købe (med Bitcoins) T-shirts, kasketter, figurer eller Minecraft-legetøj.

Ppay.ro og Kartela.ro beskæftige sig med indlæsning af telefonkort og for nylig modtage Bitcoin (både gennem tegnebøger og scanning af QR-koden).

Pubber, restauranter og overnatningssteder, der accepterer Bitcoin i Rumænien

“La Conu Iancu” er i Bukarest og serverer alle slags traditionelle rumænske retter (sarmale, racituri).

Grano mad og pleje er et andet smukt sted, der i sin egen have dyrker sine ingredienser.

I Oradea kan du finde Berømt sted, en bar åbnet i 2011, som også modtager Bitcoin.

Hvis du ikke har nogen ideer til indkvartering, anbefaler vi Hotel Caro, som også er i Oradea. Udover hoteltjenester og restaurant giver det dig også mulighed for at slappe af i spaen og betale alt i Bitcoin.

Hvis du i stedet kan lide at spise pizza eller fastfood, kan du bestille fra Grøn kasse og betal hjemme med din digitale tegnebog!

Også, hvis du bare vil have noget sødt, kan du bestille hjemme og betale med Bitcoin på PaulaAna.ro bagværk.

Sundhed og kropspleje

MaxiFarma.ro inkluderer produkter fra de største virksomheder inden for området – Milupa, Daciaplant, Biofarma, Doppel Herz og andre. For nylig er dette websted Bitcoin-venligt.

BioPlace.ro indeholder kun bioprodukter og er også Bitcoin-venlig. Udover spiselige produkter indeholder den også vandrensere eller endda produkter for at reducere strålingen fra telefonerne.

De steder, hvor du kan betale med Bitcoin, er slet ikke tilbageholdende, så du kan betale på denne måde selv til en psykolog eller psykoterapeut! Vi anbefaler dig Vușcan Andreea fra Oradea.

TerapierFuldførelseConstanta.ro er et massagecenter, der inkluderer både terapeutiske og afslappende beskeder. Han tilbyder også 30% rabat for dem, der vælger at foretage en betaling via Bitcoin.

Du kan bruge denne form for betaling selv på skønhedssaloner som f.eks Giulia Beauty Studio fra Buzău eller Salon Mistique, fra Oradea (æstetisk salon til mænd).

Sport

TenisAxyall.ro er en specialbutik for tennisspillere, der tilbyder dem forskellige artikler fra dette felt. For nylig begyndte de at kunne lide ideen om Bitcoin, og de vil introducere den som en betalingsmetode.

Energym Fitness Club fra Brasov har alt hvad du vil: fitness, spa, solarium, massage og karatkurser. For nylig – det har også denne form for digital betaling!

Et andet lignende sted er NRGym, fra Oradea.

Professionelt akademi har kontorer i Oradea, Cluj og Satu Mare. De hjælper dig med at kvalificere dig i utallige områder, lige fra iværksætteri til kropspleje.

Mode

RoFashionEmi.ro tilhører designeren Emilia Voicu, der sælger sit håndlavede tilbehør der og accepterer også betaling via Bitcoin.

Shea Collection er en damebutik, hvor de kan vælge alle slags tøj til særlige lejligheder. Selvfølgelig accepterer de forskellige betalingsmetoder.

Det Artandcolor.ro fotostudie (af Ciprian Neculai – fotograf) er i Galați og accepterer også denne kryptokurrency.

hus og have

Ergos.ro er et websted, der kun beskæftiger sig med salg af kontormøbler, især ergonomiske stole. For to år siden accepterede han også denne betalingsmetode.

Panoterm.ro tilføjede på deres hjemmeside “I Love Bitcoin” -mærkaten. De beskæftiger sig med sandwichpaneler og tilbehør til opførelse af industrihaller.

Hvis du er interesseret i at købe vindkraftværker, solpaneler og pumpestationer til rindende vand, så kan du stole på det EcoVolt.ro. Hvorfor? Fordi du kan købe forskellige kvalitetsprodukter med Bitcoins.

Derfor…

Hvis du kunne lide artiklen, og du kender andre steder i Rumænien det accepterer Bitcoin, Vær venlig Lad os vide!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me