Billfodl

billfodl anmeldelse

Find den rigtige sikkerhedskopi til din kryptotegnebog er et af de vigtigste trin til sikring af dine mønter.

Gør det forkert, og du kan miste alt.

Gør det rigtigt, og du kan sove let om natten.

Efter vores mening gør ingen det rigtigt som Billfodl. Seriøst … ingen anden sikkerhedskopi kommer tæt på.

Fordele

 • Markedets bedste wallet-backup
 • Uafhængig videnskabelig test
 • Fliser, der er nemme at installere og læse
 • Fantastisk støtte
 • Stor værdi for pengene
 • 125% pengene tilbage garanti

Ulemper

 • Kunne bruge et slankere design
 • Kan være vanskeligt at få åben første gang

Fordele

Ulemper

 • Markedets bedste wallet-backup
 • Kunne bruge et slankere design
 • Fliserne er nemme at installere og læse
 • Fantastisk støtte
 • Stor værdi for pengene
 • 125% pengene tilbage garanti

Hvem skal købe en Seed Backup-enhed

 • Crypto-investorer gemmer mere end 1 måneds husleje / pant i bitcoin
 • Crypto-investorer, der kræver gendannelse af tegnebogen eller pålidelig kølerum
 • Crypto-investorer, der foretrækker at kontrollere deres egen økonomi fuldstændigt

Hvorfor købe en backup af frø?

Bitcoin er ikke kun verdens første virkelig knappe aktiv, det opnås også ved hjælp af digitale midler og kan kontrolleres fuldt ud. Når først en bitcoin er sikret i en tegnebog, bliver en ikke-digital (men alligevel sikker og ødelæggelsesresistent) sikkerhedskopi straks vigtig. Opbevaring af frøord offline er et vigtigt skridt.

Med BIP-39 mnemonic frø ord konvention, den lette sikkerhedskopiering af en tegnebog offline blev bemærkelsesværdigt let at udføre, men beskyttede ikke mod truslerne om oversvømmelse, ild, knusning og generelt henfald af mediet, hvor det er lagret.

Blandt de bedste løsninger, der begyndte at dukke op i HODLere var open source-kassette- og fliseformat.

Denne metode giver en overlegen mulighed for både privatliv og sikkerhed. Kolde, uudslettelige metaltegn er ordløst forpligtet til enheden i deres afgørende rækkefølge og gemt væk i en længere periode, mens tegnebogsejerens sind er fri til at tage sig af andre forhold.

Billfodl har valgt at tage styrken ved dette open source design og integrere materialer og metoder af højeste kvalitet for at bringe denne metode til et optimalt niveau af ydeevne.

Billfodl Basics

Billfodl er i stand til at gemme en række frø- og nøgleformater som Hexadecimal, BIP-39, alfanumerisk og andre.

Flisesættet, der er inkluderet i hver Billfodl, er tilstrækkeligt til at gøre det og endda afsendt med en randomiseret mængde, så dine følsomme data umuligt kan omvendt konstrueres fra de resterende tegn, der bliver ubrugte.

Konkurrerende produkter kræver udvidelsessæt til de nødvendige tegnfliser til forskellige sikkerhedskopier, hvilket gør valg af Billfodl til en no-brainer.

Dette design og flisefleksibilitet giver dig mulighed for at gemme enten et 24-ord eller to 12-ord Hierarkisk deterministisk sikkerhedskopier.

Pris

Med succesen med Billfodl, der opfylder et højere niveau af forbrugernes efterspørgsel efter kvalitet, er omkostningerne reduceret til en slank $ 99.

Unboxing & Indtryk

Billfold leveres i en almindelig udvendig postpakke for at undgå at lægge uønsket opmærksomhed på modtageren. Inden for den anonyme og bevidst kedelige pakke er en smart og tiltalende produktpakke mærket med Billfodl-logoet og farveskemaet.

Denne indvendige pakke er designet til at præsentere produktet på en pæn, tiltalende og funktionel måde. Dette tager form af en papkasse, der fungerer som en muffe til enheden og fliser, der opbevarer paneler, der er klemt sammen for at undgå utilsigtet skade før brug.

Også inkluderet er en opstartsvejledning på én side, der beskriver, hvordan du beskytter dine data.

I modsætning til deres konkurrenter har Billfodl sikret fliserne i tydeligt separate og mærkede poser, der er forseglet bag papir. Dette forhindrer flisesættene i at løsne sig og blande sig i en frustrerende masse tegn.

Billfodl emballage

Billfodl Beskrivelse

Billfodl måler 2,25 x 4 inches og er bygget med 316 rustfrit stål, et materiale af militær kvalitet med bemærkelsesværdig korrosionsbestandighed.

Billfodl er ca. 2,25 x 4 tommer og ¼ ”tyk og fremstillet af et open source-design. Kassetten drejes åbent for at afsløre dataportene, låseskruen og andre funktionelle aspekter. Mens det ligner andre produkter ved første øjekast, adskiller Billfodl sig ved tydeligt at placere sit logo inden i enheden.

Billfodl

Fliser

Et andet valg, som Billfodl har implementeret for at forbedre open source-designet, er inden for fliserne. Mens andre produkter har valgt at stemple fliserne (forårsager vridning, potentielt datatab eller ulæselighed), er Billfodls lasergraveret.

Resultatet er en uudslettelig gengivelse af hvert tegn uden at ændre geometrien på selve flisen. Dette øger dataintegriteten og forbedrer nem installation.

Billfodl Fliser

Enhedsopsætning

Billfodl opsættes let ved simpelthen at placere hver flise i åbningen og flytte den til venstre. Hver efterfølgende flise flytter hele sætningen tilbage, indtil rækken er fuld. Pladserne er designet til at rumme de første fire bogstaver i hvert BIP-39 frøord (hele ordet er ikke nødvendigt for at sikkerhedskopierNår du har tilføjet alle oplysningerne, er det eneste, der er tilbage, at lukke sikringstappen, stramme skruen og dreje panelerne tilbage i en parallel position. Opbevar Billfodl uanset hvor du vil (vigtigst af alt, at den ikke kan findes af uønskede parter), da den nu er beskyttet mod brand eller oversvømmelse.

Bedømmelse: 9,3 / 10

Billfodl er designet til optimal opsætningstid og en ligetil oplevelse. En stor tilfredshed resulterer i at sikre din backup sætning eller private nøgle med en produktoplevelse informeret ved nøje overvejelse af hvert aspekt.

Billfodl-brugere kan vide, at deres information er uigennemtrængelig for ødelæggelse af vand eller flamme, og at korroderingskræfter ikke truer din sikkerhedskopi.

125% pengene-tilbage-garantien ses ikke andetsteds og viser sindssyg tillid til produktet.

Vi giver Billfodl en score på 9,3 ud af 10!

FAQ

Er Billfodl sikkert?

Den er lavet af 316 rustfrit stål, som i vid udstrækning betragtes som det mest ideelle til brug af sikkerhedskopiering af frøsætninger. Billfodl er også den eneste uafhængigt videnskabeligt testet tegnebogssikkerhedskopiering på markedet vist sig at være sikkert.

Hvilket er bedst – Billfodl, Cryptosteel eller Cobo Tablet?

Billfodl betragtes bredt som guldstandarden for sikkerhedskopier af tegnebog i rustfrit stål. Når det er sagt, er Cobo billigere. Cryptosteel er mindre sikker end både Billfodl og Cobo Tablet og dyrere. Hvis du ikke har noget imod at bruge et par ekstra dollars, er Billfodl sikreste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me