Bitcoin skal erstatte Fiat-valuta | Her er hvordan det vil være muligt

Bitcoin

I en ganske lang periode var det almindelig praksis blandt nogle investorer, der blev anset for at investere nogle af deres kapitalandele i guld eller andre værdifulde råvarer. Det er til en vis grad rigtigt, da guld er en god mulighed for at redde dine porteføljer fra inflation og aktiemarkedsfald. Og hvad der er interessant at bemærke er, at den samme idé opstår om Bitcoin.

Det er slet ikke forkert at investere i Bitcoin i forhold til dine beholdninger, da du investerer i guld og mener, at det er en værdifuld vare. Det, du skal overveje, er det beløb, du skal investere i Bitcoin, når du investerer i guld og tænker, at det er et ret bedst sikkert aktiv.

Bitcoin er også ustabil i naturen som guld

BitcoinKilde: Den uafhængige

Den økonomiske krise på grund af pandemi har udbrudt frygt for enorm inflation blandt nogle investorer. Mange centralbanker, herunder U.S. Federal Reserve og Bank of Canada, er begyndt at sætte flere penge i omløb for at holde den økonomiske aktivitet i sit tempo. Det ser ud til at være den samme økonomiske krisesituation, som man så under den globale finanskrise i 2007-08.

Og åbenlyst ville dette rush af penge føre til mere inflation, som mange investorer frygtede. Så i denne situation stoler de investorer, der er bekymrede over stigende inflation, på guld som en afdækning mod det. Mens vi ser, at centralbankerne kan træde frem for at øge mængden af ​​penge, hvilket resulterer i en begrænset mængde guld til rådighed i verden. Prøv Bitcoin Prime for mere information.

Kan Bitcoin bekæmpe inflation?

Bitcoin kunne ikke oppustes, da du skal udvinde den for at få flere mønter. Det er et digitalt token, der er specielt designet som et alternativ til inflationære nationale valutaer. Det har også et maksimalt loft på 21 millioner mønter. Der er også nogle nye mønter, men de oprettes kun som en belønning for “minearbejdere”. Disse minearbejdere bruger deres computerkraft til at registrere og validere kryptotransaktioner. 88 procent af hele mængden af ​​Bitcoin er hidtil blevet udvundet.

Men i tilfælde af guld ser vi, at det ikke har nogen nytte i den virkelige verden. Det kunne bruges til at lave smykkedesign, til dekorationer eller som en samlerobjekt. Mens vi kan bruge Bitcoin til at betale for et antal varer og tjenester til en kryptobrugersælger. Begge disse to aktiver er værdige i betalingsmetoder, hvis du får villige købere til dem.

Som en investering er der mange mennesker, der køber Bitcoin som guld, der ikke passer på aktiemarkedets ydeevne. Guld er et ophøjet aktiv og anses generelt for at være en sikker vare, men det bliver stadig påvirket i tider med markedsturbulens. Både guld og Bitcoins er flygtige aktiver og bruges også som en sikring mod inflation.

Optimal portefølje til mindst 6% B.TC

En forskningsundersøgelse foretaget af Yale-økonom Aleh Tsyvinski og en rapport fra Bitcoinist afslører, at du kun skal have omkring 6% BTC i din portefølje for at få optimal konstruktion. Og selvom du er en erfaren kryptohandler, skal du opretholde mindst 4% BTC-tildeling Undersøgelsen viser også, at den mest erfarne kryptohandlere tør kun investere 1% af deres aktiver i dette rum.

Højere potentiel tilbagevenden?

kryptokurrencyKilde: IG

Tsyvinski en kritiker erklærede i denne rapport, at det er sandt, at kryptokurver er ustabile, men de betragtes stadig som et aktiv med højere potentielt afkast. Denne undersøgelse dækkede kun Bitcoin, Ethereum og Ripple.

Dragan Boscovic fra Arizona State University fremsendte også den samme mening. Han er af den opfattelse, at de institutionelle investorer især interesserer sig for at investere i dette nye aktiv, da de betragter det som en værdsat investeringsmulighed; dette vil tilskynde de enkelte investorer. Dette vil også hjælpe med at udvikle en interesse for små butikkejere og forbrugere til at begynde at handle med kryptokurrency. På den anden side er Tsyvinskis undersøgelse modstander af nobelpristageren Robert Shiller, der udnævnte Bitcoin til at være et mislykket eksperiment “et andet eksempel på faddish menneskelig opførsel.”

Forståelse af risiko

Så du kan lave en lille investering i Bitcoin i starten..Eksperterne siger, at du skal lave grundig forskning og lektier, før du springer ind i større investeringer. Forstår dybtgående den underliggende blockchain-teknologi og arten af ​​digitale aktiver. Hvis du investerer tankeløst, bruger du ikke på at investere.

De seriøse investorer planlægger at invester i kryptokurrency bør nærme sig det med en langsigtet mentalitet og også være parat til at møde hårde og ustabile tider, som kan give dig en mulighed for 100% tab fra den digitale valuta.

Fremhævet billede: DanielsTrading

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me