CoinSpot anmeldelse

Cryptos

Yderligere information

Målgruppe

 • Australien

Depositum

 • Kontanter, BPay, POLi

Valutaer

 • AUD

Fordele

 • Masser af krypto / AUD markeder
 • Mæglergebyr på 1% ikke dårligt – især på obskure kryds

Ulemper

 • Udvekslingsvolumenet er for lavt til at bruge
 • Exchange tilbyder kun 5 krydsninger mod AUD – hold dig til mæglervirksomheden
 • Mæglervirksomhed kan til tider blive høj

Coinspot er en kryptobørs, der serverer det australske marked. Den tilbudte mæglertjeneste dækker som 100 forskellige altcoins, som hver kan købes ved hjælp af australske dollars til OK-priser. Der er også seks forskellige valutamarkeder til rådighed, selvom likviditet for det meste gør dem ubrugelige. Platformen ser flot ud, og deres AUD / alt-mæglertjeneste er ikke for meget dyrere, end man kan købe andre steder på markedet, hvilket gør Coinspot til et rimeligt produkt for det australske altcoin-samfund. Hvis du er følsom over for prisfastsættelse eller overvejer et dyrt køb, vil vi anbefale at købe bitcoin på en børs som btcmarkets og derefter bruge en af ​​de mange internationale altcoin-børser, som er meget billigere.

Åbning af en konto

For at indbetale eller hæve AUD skal du angive:

 • En kopi af forsiden og bagsiden af ​​dit kørekort ELLER australsk pas ELLER Bevis for alderskort ELLER Fødselsattest
 • Bevis for bopæl såsom hjælpeprogram eller telefonregning ELLER prismeddelelse ELLER bankopgørelse
 • Et højkvalitetsfoto af dig selv med en skriftlig besked om, at “Jeg, [navn] sender dette foto for at ansøge om en Coinspot-konto til handel med digital valuta, og min kode er xxx”, og underskriv derefter.

Når disse dokumenter er sendt, vil Coinspot gennemgå og ringe til dig direkte for at sikre din identitet.

Når det er bekræftet, er dette dine indbetalingsgrænser efter betalingstype:

Betalingstype24-timers depositumgrænse
POLi Stiger til $ 10.000 syv dage efter dine første $ 2.000 i indskud
BPAY $ 10.000
Kontant depositum $ 8.000

Der er ingen grænser for udbetalinger, men vær venlig at give Coinspot lidt hoved, hvis du planlægger en meget stor transaktion.

Sikkerhed

Første ting først – Coinspot er aldrig blevet hacket, og de tilbyder 2-faktor-godkendelse for at sikre din tegnebog. Børsen tilbyder dog en TON mønter til salg, og der er en integreret tegnebog til dem alle. Og ellers tror du, at de simpelthen integrerede alle mønterne i f.eks. Coinomi-tegnebogen for at lette deres operationelle omkostninger – det gjorde de ikke. Mange mønter understøttes ikke på Coinomi eller Jaxx, og mange er ikke ERC 20, hvilket betyder, at sikring af dem alle er en ambitiøs virksomhed.

Vi anbefaler at overføre din mønt til en tredjeparts tegnebog efter køb.

Coinspot-platformen

Coinspot er pænt designet, både med hensyn til æstetik og brugeroplevelse. Dashboardet giver et øjebliksbillede af dine midler både i AUD og hver enkelt kryptobog og giver hurtig adgang til den mest populære og hurtigst flyttende krypto.

Et klik på en af ​​disse kryptokategorier fører dig til Coinspot-mæglergrænsefladen. Coinspot opkræver et gebyr på 1% for at håndtere disse mæglerordrer, men de anførte spotpriser er generelt lige omkring USD-markedsprisen.

Vores stikprøve på selv nogle af de mere obskure alts viste alt i gebyrer på ca. 1%. Se nedenfor, forskellen mellem køb og salg ordre, midtpunktet er lidt mere end 1%.

Der er simpelthen ikke noget overlegen alternativ til at købe og sælge nogen af ​​de 100+ kryptoer, der tilbydes af Coinspot med AUD. Og hvis du gerne vil handle mellem kryptoer, er denne mulighed også tilgængelig, og et gebyr på 1% er lige omkring den pris, du måske forventer at betale fra Changelly eller Shapeshift.

Coinspot tilbyder dog børsmarkeder på btc, eth, ltc, doge, neo og powr. Børsmarkederne tilbyder et lavere handelsgebyr på 25%, men likviditet er et problem, og det kan derfor være sværere at udfylde dine handler.

Som du kan se ovenfor, er der en ret bred spredning mellem køb og salg ordrer. Forhandlere skal betale en god præmie for enhver væsentlig ordre.

Der er en “fastgjort ordreindstilling, som hjælper med at sikre, at din markedsordre ikke udfyldes til priser langt uden for markedets mellemrente.

Konfigurer blot den procentdel, du er villig til at købe eller sælge over og under middelmarkedsrenten, og Coinspot matcher din ordre, når den kommer.

Gebyrer

Servicegebyr
POLi-indskud Intet gebyr
BPay 0,9%
Kontante indskud 2%
Øjeblikkelig køb og salg 1%
Markedsordrer 0,25%

Mobil

Coinspot har endnu ikke en mobilapp, men platformen er designet til at fungere ekstremt godt på din mobile enhed.

Bundlinie

Coinspot er en anstændig altcoin-mægling på det australske marked. Vi vil ikke anbefale at bruge sin udveksling, der lider af en næsten fuldstændig mangel på likviditet, men deres mæglergebyr på 1% er fint, selvom prissætningen kan blive lidt høj. Det kan måske forventes i betragtning af deres AUD-markeder mod snesevis af krypto. Du kan selvfølgelig få en bedre samlet pris, hvis du udveksler handel via btcmarkets og derefter overfører til Binance til din altcoin-handel, eller blot veksler din AUD til USD og vælger de bedste børser, men hvad du vinder i prisfastsættelse, du taber i bekvemmelighed.

Vi ser dette som en fremragende startudveksling for det australske bitcoin-samfund, selvom mere seriøse forhandlere uden tvivl foretrækker mere likvide, globale børser til dagshandel. Som altid vil vi anbefale at købe alternative tegnebøger til at holde dine kryptokøb.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me