Sådan afdækkes dine bitcoin-beholdninger

Som enhver indehaver ved, er bitcoin et flygtigt dyr. Overvældende prisstigninger kan hurtigt efterfølges af hjertestærende dråber, og perioder med ro er ofte intet andet end øjet på den store bitstorm. Over tid har besiddelse vist sig at være en fremragende strategi; der er dog tidspunkter, hvor rutsjebanen kryber til toppen af ​​bjerget, du ser de første biler, der starter deres nedstigning, og du VIDER bare, at du er ved at køre nedad med stor hastighed. Når du befinder dig på et sådant tidspunkt, hvad kan der gøres for at beskytte din investering?

Hæk Bitcoin uden at bytte til USD

Heldigvis behøver du ikke sælge din bitcoin for at minimere risikoen. Bitcoin futures-udvekslinger som bitmex tilbyder enkle og effektive metoder til at reducere din eksponering eller opretholde nøjagtig den samme nominelle værdi af din bitcoin under prisudsving.

For det første går store ups til Flood @ThinkingUSD for at stave denne afdækningsmetode:

Mange af jer ved måske ikke dette, men hvis du vil fjerne din bitcoineksponering uden faktisk at gennemgå processen med at konvertere til fiat, kan du flytte dine beholdninger til syntetisk USD på https://t.co/qr49NsLQCU ved at kortslutte med 1x gearing.

– Flood [Bitmex] (@ThinkingUSD) 9. februar 2018

Lad os gå igennem nøjagtigt hvordan dette ville fungere. Du vil afdække en bitcoin, så den opretholder nøjagtig den samme USD-værdi i løbet af de kommende to uger, en periode, hvor du ikke er i stand til at være opmærksom på bitcoin-markedet. Gentag følgende trin og sov komfortabelt.

  1. Åbn en konto på bitmex, og deponer en bitcoin.
  2. Vælg en fremtidig dato med en udløb uden for den to ugers afdækningsperiode, du har valgt.  

Til vores formål falder marts udløb uden for vores afdækningsperiode og er meget tæt på prisen til den aktuelle spotpris (evigt i ovenstående billede).

  1. Kort 30. marts med din 1 bitcoin.

Bemærk, at hver kontrakt er værdiansat til en dollar, hvilket betyder, at den valgte mængde skal være lig med dollarværdien af ​​en bitcoin. Vær også opmærksom på, at gearingen er sat på skyderen nederst til venstre til 1X.

En grænseordre giver dig faktisk et gebyrrabat på 025%, men hvis markedet bevæger sig mod dig, eller værdien af ​​bitcoin falder, udfyldes din ordre ikke. En markedsordre pådrager et mindre gebyr på 075% eller.00075 af en bitcoin på din ene bitcoin-ordre. OK, så nu har du købt korte kontrakter, der er værdiansat i USD til den nominelle værdi af en bitcoin.  

4. Luk positionen ved afslutningen af ​​din afdækningsperiode.

OK, dine to uger er op, og du åbner din computerskærm mildt interesseret i at se, hvordan bitcoin har klaret sig. Hvis bitcoin i løbet af denne tid faldt i pris, ville din kontraktværdi stige i bitcoin-værdi. Hvis vi antager, at prisen på bitcoin faldt med 10% i løbet af din to ugers afdækning, når du først har afviklet din position (hvilket kan gøres fra menuen “positioner” nederst på skærmen), ville det være cirka 1,1 bitcoin værd, minus takeren gebyr, hvis relevant, og a.05% afregningsgebyr. Denne 1.1 svarer derefter i USD-værdi til det nominelle beløb, da du åbnede din ordre. Geni!

Hvis bitcoin derimod stiger med 10% i værdi i din to-ugers afdækningsperiode, vil din kontraktværdi falde i bitcoin-værdi. Ved afvikling ville du have ca. 9 bitcoin (igen minus eventuelle relevante gebyrer), som igen ville svare til den USD-værdi, der oprindeligt blev brugt til at åbne kortpositionen. For pokker.

Brug af gearing i afdækning

Ved hjælp af gearing behøver du ikke fjerne al din bitcoin fra sikkerheden på din Trezor-enhed. De fleste bitcoin-futures-børser tillader handlende at kontrollere en stor position af bitcoin med en relativt lille kontosaldo. Antag, at du i stedet for at flytte en hel bitcoin til futuresbørsen overførte. 2 bitcoin og åbnede en 1 bitcoin-kortposition ved hjælp af en gearing på 5: 1. Ligesom i det foregående eksempel gik du derefter væk på din to ugers pause og satte bitcoin helt ud af dit sind, sikker i troen på, at den nominelle USD-værdi af dine beholdninger ville være lige så sikker som om du havde kortsluttet 1 bitcoin på en 1X gearing, som tidligere beskrevet.

Og dette er sandt, forudsat at din holdning ikke afvikles. Ved en gearing på 5: 1 vil en bevægelse på 20% mod din position resultere i, at du mister hele beløbet. I tilfælde af at markedet fortsatte i den lange retning, ville dette faktisk være en lykkelig ulykke for dig. Dine tab vil blive begrænset til 2 bitcoin, de resterende. 8 i din trezor vil fortsætte med at stige i USD-værdi. Hvis du fik hele din bitcoin fast på en 1X kortslutning, ville du fortsætte med at miste bitcoin – med den nominelle USD-værdi forbliver den samme.  

På den anden side, hvis positionen bliver likvideret, og så er der en vending, er du ude af det. 2 bitcoin. Hvis du havde 1X kort, ville din position forblive åben, og du ville lide mindre tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me