eToro

Contents

Introduktion: Hvad er eToro?

eToro er en social handelsplatform, der havde sin begyndelse som en generel handelsplatform og senere udvidet til kryptovalutahandel. Vi kiggede dybere på kryptovalutaudvekslingen på eToro og giver dig interessante fakta om dette firma og dets tjenester.

Skærmbillede af etoro.com hjemmeside eToro-hjemmeside

eToro giver mulighed for at købe og handle i 17 kryptovalutaer og 37 krypto-til-fiat-par. Brugere får realtidsindsigt i markedet, god kundesupport, fremragende design og brugervenlighed. Der er support på 20 sprog og deres unikke CopyTrader-service og CopyPortfolio. Absolutte begyndere kan nemt begynde at handle med kryptokurrency med eToro. Alle kan bruge den virtuelle portefølje til at lære det grundlæggende i cryptocurrency-handel med $ 100.000 i virtuelle penge.

Skærmbillede af etorox.com udvekslingspar eToro – etoroX-udveksling

eToro er fuldt reguleret under de britiske, europæiske og australske finansielle regler, så platformen er sikker at bruge. De har upåklagelig sikkerhedsforanstaltninger og er ikke blevet udsat for hacking. Deres kundeserviceafdeling er altid tilgængelig for at besvare eventuelle spørgsmål.

Køb mønter på eToro

Fordele og ulemper

Fordele

 • Sikker at bruge, høje sikkerhedsstandarder og SSL-kryptering
 • Perfekt til begyndere i handel
 • Virtuel porteføljekonto med $ 100.000
 • Flere betalingsmuligheder uden depositum
 • 16 af de mest populære kryptokurver, der er tilgængelige for handel
 • Fantastisk design af desktop-platformen og mobilappen

Ulemper

 • Højere end gennemsnitlige spreadgebyrer
 • Kun USD-valuta er tilladt
 • Kundesupport kunne være bedre

Fordele

Ulemper

 • Sikker at bruge, høje sikkerhedsstandarder og SSL-kryptering
 • Højere end gennemsnitlige spreadgebyrer
 • Perfekt til begyndere i handel
 • Kun USD-valuta er tilladt
 • Virtuel porteføljekonto med $ 100.000
 • Kundesupport kunne være bedre
 • Flere betalingsmuligheder uden depositum
 • 16 af de mest populære kryptokurver, der er tilgængelige for handel
 • Fantastisk design af desktop-platformen og mobilappen

eToro Baggrund

Den officielle historie om eToro begyndte i januar 2007, da tre iværksættere satte sig for at gøre handel tilgængelig for alle overalt. Deres idé var at mindske afhængigheden af ​​traditionelle finansielle institutioner. De nyheder, som eToro introducerede, er forenklet forståelse af handel. Disse inkluderer brugen af ​​grafiske præsentationer af handelsmuligheder sammen med proprietære tjenester.

Skærmbillede af etoro.com om siden Kilde – eToro Om side

eToro blev go-to-platformen for begyndere, der er nye i investeringsverdenen og ønsker at begynde at handle med aktier, råvarer og kryptokurver. EToro-handelsplatformen giver sine brugere virkelig nemme måder at investere i alle de førende kryptovalutaer.

eToros tidslinje er interessant, da den begyndte at udvikle sig som en online handelsplatform i 2007 og derefter lancerede deres intuitive handelsplatform med navnet WebTrader i 2009.

Skærmbillede af etoro.com om siden Kilde – eToro Om side

I 2010 lancerede de deres CopyTrader-funktion, der bragte eToro bred opmærksomhed; gik mobil i 2012 og introducerede Bitcoin-handel i 2013 som en del af deres tilbud.

Skærmbillede af etoro.com om siden Kilde – eToro Om side

I 2017 udvidede eToro sit kryptokurrency-tilbud og tilføjede de mest populære kryptokurver. I 2018 tilbød det direkte handler med kryptovalutaer samt åbnede dørene for amerikanske kunder.

Skærmbillede af etoro.com om siden Kilde – eToro Om side

Fra april 2020 har eToro over 12 millioner brugere, et antal der er stigende, da flere mennesker ønsker at tjene penge på udvidelsen af ​​kryptomarkedet. Med de fordele, eToro tilbyder, en mobilapp og en strømlinet grænseflade, er det ikke underligt, hvorfor populariteten af ​​dette sociale handelsnetværk vinder fart.

Er eToro sikkert?

Cybersikkerhedskoncept

Der har ikke været en skandale relateret til eToro-platformen som lækkede adgangskoder eller hackingkonti. Dette er vigtigt, da det påpeger, at virksomheden ved, hvordan man styrer sin forretning og holder den tillid, som folk har sat i sine tjenester.

Sikkerheden ved private data sikres med SSL-kryptering samt en tofaktorautentificering som et ekstra sikkerhedslag. Følsomme data og mønt opbevares kølig opbevaring og mønt, der er i varm opbevaring, er beskyttet under multi-signatur-teknologi.

Skærmbillede af etoro.com sikkerhedsafsnit Kilde – eToro hjemmeside

EToro-platformen arbejder under de forskellige finansielle regulerende organer som f.eks CySEC fra Cypern, den FCA fra Storbritannien, og ASIC fra Australien. Eventuelle fiat-midler opbevares i banker som Barclays og Coutts, højt respekterede og pålidelige enheder.

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU Binance-logo

Binance

 • Største udveksling på jorden
 • Let at bruge
 • Lave gebyrer

KØB NU

Tjenester

Valutaoverførsel via smartphone-koncept

eToro startede ikke som en kryptokursudveksling, men har sine rødder i almindelig handel, så tjenesterne afspejler arven. EToro-kryptovaluta-handelstjenesterne appellerer til både begyndere og mere erfarne handlende.

Mæglervirksomhed

Skærmbillede af etoro.com crypto trading platform eToro – Crypto-handelsplatform

eToro tilbyder direkte adgang til kryptokurrencyinvesteringer.

Udveksling

Skærmbillede af etoro.com udvekslingsplatform eToro – Exchange-platform

eToro-kryptokursudveksling er en reguleret tjeneste, der tilbyder 17 kryptokurver og 37 krypto-til-fiat-par. Da der ikke er nogen investorbeskyttelse eller regler for kryptokurrencyhandel, minder eToro tydeligt alle sine brugere om, at deres kapital er i fare.

Indsættelse af tjenester

Skærmbillede af Twitter

eToro giver klienterne midlerne til at satse deres mønter.

OTC-handel

Bussinesswoman erhvervsdrivende leder administrerende bærbar tablet og smartphone med grafanalyse

eToro tillader ikke nogen OTC-handel (over-the-counter).

Måder at tjene gratis valuta på

Skærmbillede af content.etoro.com tegnebogstilbud eToro

Ved at få en eToro tegnebog, hver bruger får en gratis 0,1 ETH, som du kan bruge på børsen.

Brug af kort

Skærmbillede af etoro.com-handelsplatformsiden eToro – Handelsplatforme

eToro planlægger at lancere sit betalingskort senere i 2020. eToro-brugere kan overføre deres mønt i deres eToro-tegnebog og bruge dem til at betale for varer og tjenester eller hæve tilgængelig saldo på forskellige måder.

Andre tjenester

Skærmbillede af sektionen etoro.com eToro – Handelsplatforme

eToro har unikke tjenester som CopyTrader og CopyPortfolios.

Understøttede betalingsmetoder og gebyrer

Skærmbillede af etoro.com betalingsmetoder Skærmbillede af etoro.com betalingsmetoder Skærmbillede af etoro.com betalingsmetoder eToro – Ofte stillede spørgsmål om deponering af midler

eToro giver sine brugere mulighed for at indbetale fiat-valuta på deres eToro-konti og bruge den til at købe kryptovaluta. Denne platform tillader finansiering via bankoverførsler, kredit- / betalingskort, Skrill, Neteller, Hurtig overførsel, Klarna / Sofort Banking, Webmoney, Giropay, China Union Pay, Yandex og lokal onlinebank.

Skærmbillede af etoro.com betaler med PayPal Kilde – eToro

Og bedst af alt giver etoro dig mulighed for at køb bitcoins med PayPal!

Enhver ubekræftet eToro-brugerkonto har en grænse på $ 2250 som en maksimal indbetaling. En verificeret konto har ikke indbetalingsgrænser. Her varierer det maksimale beløb pr. Transaktion afhængigt af den anvendte finansieringskilde.

Gyldne dollartegn

Vi skal bemærke, at eToro kun fungerer med amerikanske dollars. Selvom eToro ikke opkræver et depositum, vil du blive opkrævet et konverteringsgebyr, hvis du deponerer en anden valuta.

Tilbagetrækningsgebyrer

Skærmbillede af etoro.com tilbagetrækningsgebyrer Kilde – eToro

Hævelse af midler fra eToro tegnebog kan ske på samme måde som indskud: via bankoverførsel, et kredit- eller betalingskort eller via PayPal. eToro opkræver et fast gebyr på $ 5 for hver udbetaling, uanset det beløb klienten trækker. Det mindste beløb, der kan trækkes, er $ 30.

Støttede lande

Fladt digitalt verdenskort koncept

eToro er i øjeblikket tilgængelig i følgende lande:

Andorra, Angola, Argentina, Armenien, Australien, Østrig, Aserbajdsjan, Bahrain, Barbados, Belgien, Bermuda, Bhutan, Bolivia, Brasilien, Bulgarien, Cameroun, Caymanøerne, Chile, Colombia, Côte d’Ivoire, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Dominica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, Egypten, Estland, Finland, Frankrig, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Guernsey, Hongkong, Ungarn, Indien, Irland, Isle of Man, Italien, Jamaica, Jersey, Jordan, Kasakhstan, Kenya, Letland, Libanon, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Macau, Malaysia, Maldiverne, Malta, Martinique, Mauritius, Mayotte, Mexico, Moldova, Monaco, Mongoliet, Montenegro, Marokko, Holland, Ny Kaledonien , Norge, Oman, Peru, Filippinerne, Polen, Portugal, Qatar, Reunion Island, Rumænien, Rusland, Saint Lucia, Saint Vincent, Saudi-Arabien, Senegal, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz , Taiwan, Tanzania, Thailand, Tunesien, Ukraine, Storbritannien, United St. ates, Uruguay, Venezuela, Vietnam, Jomfruøerne.

Understøttede mønter

Kryptomønter

På tidspunktet for skrivning af denne anmeldelse tilbyder eToro muligheden for at handle med sytten kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin kontanter, XPR (krusning), Dash, Litecoin, Ethereum Classis, Cardano, Iota, XLM (stjerne), EOS, NEO, TRON, ZCASH, Binance mønt, Tezos og GRAM.

Skærmbillede af etoro.com udvekslingsplatform eToro – Exchange-platform

EToro-tegnebogen understøtter kun disse kryptokurver: Bitcoin, Bitcoin kontanter, Ethereum, XRP, Litecoin, og XLM. Andre vil være tilgængelige i fremtiden.

Grænser og likviditet

Udveksler diagram koncept

Enhver bruger er fri til at gøre, som de ønsker, med deres midler. eToro lægger ingen grænser for handelsvolumen, men der er en minimumshandelsstørrelse på $ 25 for kryptovalutaer. Der er grænser for det beløb, som brugeren kan overføre fra platformen til eToro Wallet.

brugergrænseflade

Desktop Mobile og Laptop UI-koncept

Desktop

eToro har ikke en separat desktop-platform, som en bruger skal downloade. I stedet får enhver bruger brug af platformen via internetbrowseren ved at logge ind på det officielle websted.

Skærmbillede af etoro.com handelsplatform eToro – Handelsplatform

EToro-platformen har en brugergrænseflade med intuitivt design, så navigation kommer meget let. Selv mennesker uden nogen reel handelserfaring kan nemt klare det lige fra starten. Brugerne får se de bedst bedømte forhandlere under CopyTrader-forslagene samt de tilgængelige Crypto CopyPortfolios-strategier.

Skærmbillede af etoro.com kopier folk eToro-handelsplatform – Kopier personer

EToro-platformen tilbyder en virtuel konto. Dette er for enhver, der er interesseret i at lære rebene, med $ 100.000 virtuelle midler, som man kan bruge til at øve handelsfærdigheder.

Skærmbillede af etoro.com virtuel konto eToro – Handel med kryptovaluta

Når du først er klar, kan du vælge at begynde at handle kryptokurver fra en rigtig konto og bruge rigtige penge.

 • Let at bruge, intuitivt design
 • Vigtig information synlig vises
 • Grafer viser cryptocurrency-tendenser
 • Brugervenlig grænseflade
 • Overvågningsliste, handelshistorie, uddannelsesindhold
 • Brugere klagede over dårlige deltagere fra forhandlere, som de har kopieret
 • Udbetalinger kun i USD-valuta

Mobil-app

Mobile App crypto trading koncept

EToro-mobilappen er tilgængelig til Android og iOS og er tilgængelig på Google Play og Apple Store. Appen har stort set det samme design som desktopversionen, kun nedskaleret for at passe til en mindre skærm.

Skærmbillede af etoro.com handelsplatforme eToro – Handelsplatforme

Det har også det samme intuitive design af brugergrænsefladen med enkel navigation. Det giver brugerne mulighed for altid at holde øje med deres spil med kryptokurrencyhandel, selv på farten.

Skærmbillede af etoro.com mobilapp eToro – Handelsplatforme

Appen synkroniseres på tværs af alle enheder, så du kan bruge eToro på dit skrivebord og via mobilappen. Da kryptovalutamarkedet aldrig lukkes ned, giver mobilappen enhver bruger mulighed for altid at være i løkken med realtidsopdateringer.

 • Forbliver forbundet med kryptokurrencymarkedet overalt
 • Intuitiv brugergrænseflade
 • Slankt design og flot farveskema
 • Grafer og statistik vises
 • Hold styr på handelshistorikken
 • Nogle brugere klagede over lang ventetid på kundeserviceresvar
 • Tilbagetrækning kun i en valuta

Indbetalingstid

Ur i nærheden af ​​møntstakke

Afhængigt af hvilken type indbetalingsmetode du vælger, kan indbetalingstiden variere. I tilfælde af brug af PayPal, kredit- / betalingskort, Skrill, Neteller, hurtig overførsel, China Union Pay eller online bankoverførsel behandles depositum med det samme. Hvis du vælger bankoverførsel, er der normalt en 4-7 dages ventetid for pengene til at indbetale til din eToro-konto.

Skærmbillede af etoro.com indskrænkninger eToro – Side med kundesupport

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU Binance-logo

Binance

 • Største udveksling på Jorden
 • Let at bruge
 • Lave gebyrer

KØB NU

Hvor hurtigt sender eToro dine mønter?

Lights of speed koncept

Det tager normalt en hverdag for eToro at behandle overførslen af ​​mønter fra handelskontoen til eToro Wallet. Når denne anmodning er behandlet, kan der være noget ekstra tid, indtil den faktiske indbetaling afhænger af blockchain.

1-2 hverdage: PayPal Skrill Neteller China Union Pay
3-8 hverdage: Kredit- / betalingskort Bankoverførsler

Når du trækker dig ud af eToro Wallet, behandles midler normalt inden for en dag. Det aktuelle betalingstidspunkt afhænger af den valgte betalingsmetode, og det varierer fra 1-2 dage for PayPal, Skrill, Neteller, China Union Pay. Det tager 3-8 hverdage i tilfælde af kredit- / betalingskort og bankoverførsler.

Kunde support

Skærmbillede af sektionen etoro.com kundesupport eToro kundesupport

eToro har gjort sit bedste for at yde hurtig, pålidelig kundesupport. Der er et omfattende FAQ-afsnit og Hjælp med svar på enhver mulig henvendelse. Virksomheden giver brugeren mulighed for at åbne en billet med et spørgsmål / forespørgsel / problem, og kundeserviceteamet vil svare med et passende svar.

For at imødekomme sine kunder yderligere er eToro Kundesupport tilgængelig via live chat kun for presserende sager. Du bliver nødt til at være meget vedholdende for at finde denne service, da den er begravet dybt inde i kundeserviceområdet.

eToro gennemgang: Sådan køber du Bitcoin på eToro

Skridt til køb på eToro infograf

Opret konto

Oprettelse af en konto på eToro er meget ligetil. Brugeren skal indtaste sit fulde navn, foretrukne brugernavn, e-mail, telefonnummer og adgangskode.

Skærmbillede af etoro.com tilmeld dig nu sektion Kilde – eToro

Bekræft konto

eToro kræver verifikation via et telefonnummer, et regeringsudstedt id og bevis på adresse. Denne proces kan tage et par dage, og brugerne får en e-mail, når bekræftelsesprocessen er afsluttet.

Skærmbillede af etoro.com-kontobekræftelse eToro kundeservice – Sådan åbnes en konto

Når du har indsendt dem, modtager du en e-mail med et link, du skal klikke på.

Beskyt din konto med Two Factor

For at øge sikkerheden har eToro tofaktorautentificering. Brugeren får en bekræftelseskode via SMS på sin telefon, og de bliver nødt til at indtaste denne kode inden for en begrænset periode for at få adgang til deres konto.

For at konfigurere det skal du åbne “Indstillinger” til venstre og derefter vælge “Konto” øverst. Langt om længe. skift tænd / sluk-kontakten til højre for tofaktorautentificering

Aktivér tofaktorautentificering på eToro-konto

Fondskonto

Det næste trin er at deponere penge til at købe mønter med. Dine muligheder vil variere afhængigt af dit land, men vær opmærksom på, at minimumsindbetalingsbeløbet er $ 500 eller dit lokale tilsvarende.

. Fund eToro-konto

Køb mønter

Køb af mønter på eToro er muligt som et direkte køb med et kredit- / betalingskort eller via PayPal. Det er også muligt at deponere midler via forskellige metoder og senere bruge disse til at købe dine foretrukne mønter.

Køb Bitcoin på eToro

Gå blot til handelsdashboardet, og vælg “Køb Bitcoin” eller hvilken krypto du vil købe.

Indtast derefter et dollarbeløb, og vælg “Åbn handel”

Har eToro patenter?

Copyright patenter koncept

eToro har ikke nogen egentlige patenter. De har et varemærkebeskyttet CopyTrader-system og varemærkebeskyttede CopyPortfolios investeringsstrategier. Selvom dette ikke er et nyt system opfundet af eToro, har de perfektioneret det og varemærket navnet.

Sikkerhed

Historien om hacks og lækager

Cybersikkerhedskoncept

eToro har ikke været udsat for hacks eller lækager, der er blevet offentliggjort. Virksomheden er stolt af upåklagelig privatliv og pålidelighed; de bruger SSL-kryptering til deres dataoverførsel. For et ekstra lag af sikkerhed opfordrer eToro hver klient til at bruge tofaktorautentificeringen. De råder også brugere til at tage sig af deres mobile enheder, gennem hvilke de bruger mobilappen.

Frosne konti

Digital hængelås med finger, der trykker på tastaturknappen

Alle kan blive låst ude af deres konto ved at kontakte kundeservice, hvis ethvert problem løses hurtigt. Hvis en bruger bryder servicevilkårene, kan eToro blokere deres konto og fryse alle aktiver.

Er eToro FDIC forsikret

FDIC logo

Kun midler, der opbevares i USD, er FDIC-forsikrede. Det beløb, du har i kryptokurrency, er ikke under FDIC-forsikringsbeskyttelse.

Privatliv

Respekterer eToro sine kunders privatliv?

Koncept for privatlivets fred for kontoen

eToro indsamler en stor mængde private data for hver bruger. De indsamler personlige oplysninger om deres kunder fra forskellige kilder. De deler brugerens oplysninger med tredjepartsplatforme, når brugerne installerer mobilappen eller under login fra tredjepartssider som Facebook.

Kræver eToro overholdelse af KYC og AML? Hvis ja, på hvilket niveau?

Skærmbillede af etoro.com-kontobekræftelse eToro kundeservice – Kontoverifikation

eToro kræver, at KYC overholder både bevis for identitet (POI) og bevis for adresse (POA) for at starte bekræftelsesprocessen for en brugerkonto. POI’en skal indeholde det fulde navn, fødselsdatoen, det klare fotografi, udstedelsesdatoen og udløbsdatoen. POA’en skal have brugerens fulde navn, adresse og udstedelsesdato, der ikke er ældre end 6 måneder.

Tillader eToro dig at handle enhver værdi uden KYC eller AML?

For at kunne handle med større beløb skal en konto verificeres, dvs. KYC-kompatibel. Du kan ikke købe nogen mængde krypto uden at gå gennem mindst en minimal KYC.

Vil de slette dine personlige data, hvis du anmoder om det?

Fingertryk på en hologramisk sletningsknap

Efter brugerens anmodning kan en konto deaktiveres / slettes. Visse personlige oplysninger opbevares af virksomheden som krævet ved lov eller til legitime forretningsformål. Virksomheden opbevarer også indløste / arkiverede kopier af oplysninger om sine brugere i en vis periode.

Almindelige eToro-svindel, der skal undgås

Cyberangrebskoncept

Indtil videre har der ikke været noget negativt knyttet til den sociale handelsplatform eToro. Der er dog nogle små skjulte gebyrer at være opmærksom på som konverteringsgebyrer.

Skærmbillede af etoro.com crypto trading gebyrer eToro – Priser & Transaktionsgebyrer

I stedet for at have provision og handelsgebyrer har eToro spredningsgebyrer, og tidspunktet for skrivning af denne anmeldelse er kryptokurrency-spændene 0,75% for Bitcoin, 1,90% for Ethereum og 2,45% for XRP (Krusning), 1,90% for Litecoin og så videre.

Sammenligning med andre børser

eToro vs. Coinbase

eToro versus Coinbase

Coinbase er en af ​​de mest pålidelige og banebrydende krypto-udvekslinger i verden. Coinbase accepterer fiat-indskud i USD, EUR, GBP, AUD, CAD og mere i modsætning til eToro, der kun accepterer indskud i USD. Begge har intuitivt, let at navigere design og begge har mobile apps.

En af de største forskelle mellem disse to er, at Coinbase holder op til 98% af den digitale aktivværdi i kølerum, mens eToro opbevarer mønterne i tegnebogen i varm opbevaring og kun mønterne på platformen i kølerum. Coinbase har højere gebyrer, mens eToro virker gratis og kun opkræver et tilbagetrækningsgebyr på $ 5 og et spreadgebyr.

eToro vs. Bitfinex

eToro versus Bitfinex

Bitfinex er en af ​​de mest avancerede kryptohandelsplatforme, der har blandt de højeste likviditets- og handelsvolumener blandt kryptobørser. Sammenlignet med eToro er Bitfinex rettet mod mere avancerede kryptohandlere, hvorimod eToro er bedre egnet til begynderkryptohandlere.

eToro understøtter et mindre antal mønter, mens Bitfinex har et stort udvalg af mønter. Bitfinex har tidligere haft to store hacks og tyverier, som de har overvundet og siden da installeret upåklagelig sikkerhedsforanstaltninger. På den anden side er eToro en af ​​de mest sikre kryptokurrencyudvekslinger og har endnu ikke lidt hacks.

Konklusion

Ud fra alt det ovenstående kan vi klart konkludere, at eToro er en social handelsplatform, hvor enhver handel, du foretager, er synlig for de andre brugere. Dette tilføjer et lag af gennemsigtighed og bygger tillid mellem forhandlere. Platformen tilbyder handel i 17 kryptovalutaer, crypto-to-crypto og crypto-to-fiat-par. Brugerne kan også købe og holde kryptokurver.

Det er meget hurtigt at åbne en eToro-konto. Indsættelse af midler på eToro-kontoen er enkel og hurtig, ligesom udbetalingen af ​​midler, der tager fra en til syv dage, men den eneste understøttede valuta er USD. Mange brugere har draget fordel af deres varemærkebeskyttede CopyTrader-tjeneste og Crypto CopyPortfolios-strategierne.

Samlet set er eToro en sikker, sikker og pålidelig social handelsplatform med en god brugergrænseflade, intuitivt design og nem brug. Denne platform opkræver ingen gebyrer undtagen et tilbagetrækningsgebyr og et spreadgebyr, og dette blandt de andre tjenester gør eToro attraktivt for mange brugere, der kan lide at prøve at handle med kryptokurver.

Fordele

 • Sikker at bruge, høje sikkerhedsstandarder og SSL-kryptering
 • Perfekt til begyndere i handel
 • Virtuel porteføljekonto med $ 100.000
 • Flere betalingsmuligheder uden depositum
 • 16 af de mest populære kryptokurver, der er tilgængelige for handel
 • Fantastisk design af desktop-platformen og mobilappen

Ulemper

 • Højere end gennemsnitlige spreadgebyrer
 • Kun USD-valuta er tilladt
 • Kundesupport kunne være bedre

Fordele

Ulemper

 • Sikker at bruge, høje sikkerhedsstandarder og SSL-kryptering
 • Højere end gennemsnitlige spreadgebyrer
 • Perfekt til begyndere i handel
 • Kun USD-valuta er tilladt
 • Virtuel porteføljekonto med $ 100.000
 • Kundesupport kunne være bedre
 • Flere betalingsmuligheder uden depositum
 • 16 af de mest populære kryptokurver, der er tilgængelige for handel
 • Fantastisk design af desktop-platformen og mobilappen

Køb mønter på eToro

Bedømmelse: 6.0 / 10

Endelig dom

Vores vurdering

6.0

besøg hjemmeside

FAQ

Er børsen FDIC forsikret?

EToro-kryptokursudvekslingen er ikke FDIC-forsikret, da der ikke er nogen regler vedrørende kryptokurrencymarkedet.

Hvordan får jeg mine penge ud af eToro?

Du kan trække din tilgængelige saldo fra din eToro-konto på samme måde som du foretog et indskud: via kredit- / betalingskort, PayPal og bankoverførsel. Der er et fast tilbagetrækningsgebyr på $ 5 med et minimumsudtag på $ 30.

Hvor lang tid tager eToro at trække sig ud af denne udveksling?

Behandlingen af ​​tilbagetrækningsanmodningen på eToro tager normalt en hverdag, men det kan tage længere tid, før de faktiske fund bliver overført til din faktiske konto.

Skal jeg opbevare mine mønter på eToro-børsen?

Nej, du skal flytte dem til en hardware-tegnebog, så snart du er færdig med at købe.

Kan eToro stole på?

eToro er reguleret af europæiske og britiske finansielle tjenester, så det er en legitim virksomhed. Dog er kryptovalutahandelsmarkedet ikke reguleret, så kryptokursudvekslingen er ikke beskyttet af nogen lovgivning.

Hvor sikker er eToro?

eToro bruger meget sikker kryptering til at beskytte information, og de har varmt og koldt lager til deres mønter.

Hvad er minimum depositum for eToro?

Minimumsindbetalingen afhænger af brugerens opholdsland, og første indbetaling varierer fra $ 50 til $ 10.000.

Hvem kan bruge eToro?

Alle brugere fra de kvalificerede lande kan bruge eToro. Når de først har en fuldstændig verificeret konto, kan de også bruge eToro-tegnebogen.

Er eToro godt for begyndere?

eToro er en social handelsplatform og er meget velegnet til mennesker, der kun begynder at handle med kryptokurrency. Der er en mulighed for at kopiere mere erfarne forhandlere og lære den måde. Hver ny bruger får en virtuel portefølje med $ 100.000, som de kan bruge til at lære at handle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me