Forudsigelse af Bitcoin kontantpris 2019: Hvilken pris kan BCH nå i år?

Forudsigelse af Bitcoin kontantpris

Mens ingen kan komme med en nøjagtig forudsigelse af Bitcoin Cash-pris, vil vi se på nogle af de vigtigste faktorer og ekspertprognoser, der kan hjælpe dig med at evaluere markedet for BCH.

Hvad er Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash er en populær krypto, der blev resultatet af en hård gaffel fra Bitcoin, der fandt sted den 1. august 2017.

BCH blev oprettet for at forbedre flere aspekter af Bitcoin såsom skalerbarhed og transaktionsgebyrer. Bitcoin Cash har formået at forblive blandt de ti bedste kryptoer i henhold til markedsdækning i lang tid, og der er således mange investorer, der er interesserede i mønten.

Dens nuværende cirkulerende forsyning er 17.912.375 BCH med en markedsværdi på $ 5.574.708.567 USD. Kryptoen rangerer i øjeblikket femte blandt de bedste kryptokurver i henhold til markedsværdi.

Forudsigelse af Bitcoin kontantpris 2019

Bitcoin Cash har opretholdt en stabil pris i de sidste tre 3 måneder bortset fra et markant fald i 30. april 2019, da det ramte værdien på $ 242,02.

Alt i alt har BCH tilsyneladende opretholdt sin præstation stabil siden 17. maj 2019, det sprang til $ 413,97 og ramte $ 436 et par dage senere.

Kryptos pris har også været positiv gennem juni, bortset fra 5. juni, hvor den dyppede fra $ 400 til $ 380,59.

I begyndelsen af ​​juli lå Bitcoin Cash-prisen over $ 400-mærket, men siden den 11. juli har mønten svævet i $ 300-prisklassen med et par dage, der falder under den.

Kilde: Bitdegree

Bitcoin Cash handler i øjeblikket til $ 311,22.

Udvikling og adoption

En væsentlig udvikling for Bitcoin Cash, der muligvis har potentiale til at hæve prisen, er noteringen som en betalingsmulighed af en af ​​de største telegiganter, PÅ&T. PÅ&T meddelte, at de nu vil støtte Bitcoin Cash som betalinger på grund af dets partnerskab med Bitpay.

PÅ&T er blandt de 10 bedste Fortune 500-virksomheder, der har mange kunder over hele verden, hvilket øger potentialet for, at BCH udvider sin egen brugerbase og adoptionsrate. En højere adoptionsrate kan betyde flere gevinster for BCH.

Kilde: DIgitalcoin

Sidste måned udførte BCH en blød gaffel på sin software for at inkludere Schnorr-signaturen.

BitPay er en populær betalingsprocessor, der for nylig begyndte at tilbyde support til BCH. Dette giver ikke kun købmænd mulighed for at acceptere BCH som betaling, men førte også til et betydeligt løft i forbrug og pris for kryptoen.

Fremtiden har også i vente mange nye udviklinger til BCH-infrastrukturen. De tester i øjeblikket tegnebogssupport såvel som en beta Telegram tip-bot kaldet Tipmebchbot.

BCH har også forskellige hold, der arbejder med en række projekter, herunder Bitcoin Unlimited, Bitcrust, Bitprim, ElectrumX, Nchain, Parity og Bitcoin XT. Bitcoin Cash blev også for nylig noteret på Winklevoss’s Gemini Exchange, som blev licenseret af NYDFS.

Kilde: Digitalcoin

Minedrift

I øjeblikket er minedrift af Bitcoin-kontanter mere rentabelt sammenlignet med Bitcoin-minedrift. Dette er grunden til, at flere minearbejdere ser på Bitcoin Cash, hvilket igen styrker netværkets soliditet.

Forhold til Bitcoin

Da det meste af altcoin-markedet er BCH’s præstation bundet til Bitcoin, men Bitcoin Cash ser ud til at være så tæt knyttet til BTC, at du ikke kan differentiere dem. Her er hvor formulering af en nøjagtig bitcoin Kontantprisforudsigelse bliver kompliceret. De fleste mennesker tænker på Bitcoin Cash som de ville med Bitcoin.

Årsagerne til, at jeg begyndte at investere i Bitcoin i 2011, er de nøjagtige samme grunde til, at jeg investerer i Bitcoin Cash i dag. pic.twitter.com/OpOV7OKeGN

– Roger Ver (@rogerkver) 5. september 2018

Skulle Bitcoin falde, er der også stor sandsynlighed for, at BCH fejler. Men hvis Bitcoin skulle gå op, ville Bitcoin Cash være blandt de første altcoins, der vil se gevinster i betragtning af at det er en af ​​de vigtigste konkurrenter til Bitcoin.

Markedsudtalelser for forudsigelse af Bitcoin kontantpris

Mange vigtige kryptotal, handlende og kryptosider har lavet deres egen Bitcoin Cash-prisforudsigelse. Nedenfor præsenterer vi nogle af de vigtigste i rummet.

1. Handelsdyr

Handelsdyr forudsagde, at Bitcoin Cash ville have en positiv præstation i 2019, hvor mønten nåede $ 2703,17 ved udgangen af ​​året.

2. Roger Ver

Roger Ver, en ivrig tilhænger af Bitcoin Cash, forudsiger, at BCH muligvis fordobler sin værdi på 12 måneder.

3. Smartereum

Det Smartereum kryptoprognosewebsted forudsagde Bitcoin Cash-prisforudsigelsen om, at BCH ville nå $ 6700, hvilket ville betyde en stigning på 500% på under et år.

4. Møntkontakt

Det Møntkontakt kryptosite forklarede, at ”for et par måneder tilbage oplevede Bitcoin Cash over 2,1 millioner transaktioner, som tegnede sig for 63 procent af de samlede kryptokurrency-transaktioner, der blev gennemført i løbet af dette døgn. Dette var en stor succes for BCH-samfundet, da dette kunne ændre hele scenariet. ” Baseret på deres analyse lavede de følgende prognose for BCH:

“Ved udgangen af ​​2019 når BCH muligvis 2000 USD, hvilket er mere end 200X af den aktuelle pris.”

5. Us løftet

En anden optimistisk forudsigelse blev givet af Us Lifted, hvori det hedder, at BCHs værdi muligvis stiger så højt som $ 9.735 ved udgangen af ​​2019.

6. Crypto Ground

Crypto Grounds forudsigelse af Bitcoin Cash-pris er, at mønten vil røre en værdi på $ 707 ved udgangen af ​​2019. Dette er en af ​​de mere konservative prognoser på vores liste og mest sandsynligt at ske i betragtning af aktuelle priser.

 7. Prisforudsigelse

Prisforudsigelsesforumet har spekuleret i, at BCH muligvis vil ramme $ 9560,28 ved udgangen af ​​2020.

8. LongForecast

Det websted forudsagde, at prisen for Bitcoin Cash i december 2019 vil være mellem $ 51 og $ 66.

9. Wallet Investor

En anden negativ prisforudsigelse kommer fra Wallet Investor, der tror, ​​at BCH vil gå ned til $ 11 ved årets udgang.

Dom

Med dette afslutter vi vores artikel om forudsigelse af Bitcoin Cash-pris for 2019. Vi håber, at de oplysninger, vi har givet, har været til hjælp for Bitcoin Cash-handlende eller dem, der ønsker at blive investeret i kryptovalutaen.

Hvad vi kan tage væk fra dette er, at de fleste forudsigelser for Bitcoin Cash i år ser ud til at være på den positive side. Selvfølgelig er nogle mere bullish end andre, men det ser ud til, at folk er sikre på Bitcoin Cashs fremtid. BCH har mange faktorer, der kan føre til en stigning i priserne, såsom udvikling, adoptionsrate og minedrift.

Fremhævet billede: Coinivore

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me