Ugentlig nyhedsfordøjelse: Crypto-kortudsteder mister milliarder, Binance-planer Britisk børsstart, Kraken åbner i Australien

kryptonyheder

Hvis du vil finde ud af de seneste begivenheder, der fandt sted i den forløbne uge i kryptoverdenen, men ikke kan være generet af at se på alle nyhedssiderne, her er vores ugentlige nyhedsoversigt:

Wirecard til udsteder af kryptokort mister $ 2,1 milliarder kontanter

Kilde: Börse Online

Stor tysk betalingsprocessor Trådkort har tabt kontanter på omkring 1,9 milliarder euro ($ 2,13 mia.) fra sine tillidskonti, og virksomheden kan endnu ikke retfærdiggøre forsvinden af ​​pengene.

Ifølge en erklæring, der blev afgivet torsdag, citerede udbyderen af ​​krypto-debetkort, at “falske” kontantbeholdninger fra tredjepart var skyld i, da de forsøgte at bedrage revisor, Ernst og Young, som snuble over problemet, mens de udførte en rutinemæssig revision.

”Der er indikationer på, at der blev leveret falske saldobekræftelser fra kuratorens side … for at bedrage revisor og skabe en forkert opfattelse af eksistensen af ​​sådanne kontantbeholdninger eller afholdelse af konti til fordel for Wirecard-koncernens virksomheder. , ”Læs erklæringen.

Wirecard er en stor udsteder af kryptobetalinger, der behandler kortbetalinger til platforme som Crypto.com og Wirex. Virksomheden samarbejder i øjeblikket tæt med revisor i sin undersøgelse af det manglende beløb, der repræsenterer 25% af midlerne fra deres balance.

På grund af sagen har Wirecard udsat offentliggørelsen af ​​sin årsrapport og årsregnskab for 2019, som oprindeligt skulle udsendes den 4. august..

”Hvis certificerede årsregnskaber og konsoliderede regnskaber ikke kan stilles til rådighed før den 19. juni 2020, kan lån ydet til Wirecard AG på ca. EUR 2 mia. Opsiges,” sagde firmaet.

Wirecard-aktier oplevede også et fald på 62% eller 65 euro til 40 euro i Frankfurt, da nyheden om de manglende penge blev offentliggjort.

Ethereum Foundation gav sin anden donation til UNICEF

Kilde: CECCAR Business Magazine

Ethereum Foundation gav endnu en kryptodonation til FN’s børns fond (UNICEF) i denne uge. Den første donation blev givet tilbage i 2019.

Fonden accepterer nu ansøgninger fra startups på udviklingsmarkeder om at modtage investeringer via denne anden donation, der anslås til 1.125 Ether (ETH) eller $ 262.000 til aktuelle priser, afslørede Cecilia Chapiro, UNICEFs kryptoporteføljeforvalter.

”Vi er stadig på udkig efter store donorer … også fra et teknisk ekspertise-perspektiv matcher vi altid vores startups med mentorer i rummet. Vi har ikke modtaget mere bitcoin, ud over hvad vi fik fra Ethereum Foundation [i 2019], ”- sagde Christina Lomazzo, UNICEF-blockchain-leder.

Chapiro estimerede, at de vil være i stand til at finde mellem fem og ti potentielle startups til kapitalfri investeringer til en værdi af $ 100.000 hver. Fonden har også udtalt, at de diskuterer med andre potentielle donorer, men så langt er der ikke offentliggjort nogen navne.

”Når vi gennemgår en global krise, besluttede vi at foretage en ny investeringsrunde for at mindske virkningerne af COVID-19-krisen. Det er første gang, vi ringer til applikationer, hvor vi finansierer både i USD og crypto. ” Sagde Chapiro.

Pressemeddelelsen erklærede, at fonden har en stor interesse i at finansiere projekter, der “muliggør decentraliseret handel, for eksempel gennem decentrale markedspladser”, “gør det muligt for folk at bruge, tjene og holde kryptokurver” eller “indsamle, samle og validere datasæt til blockchain-orakler. ”

Binance åbner døre i Storbritannien

Kilde: Binance

Top kryptobørs Binance lancerer en ny britisk udvekslingsplatform, hvor institutionelle og detailbrugere fra Storbritannien og Europa vil kunne bruge fiat til at handle og købe krypto.

Ifølge en rapport, der blev lavet onsdag, meddelte kryptoselskabet, at dets britiske kryptobørs ville give fiat-indkøbsmuligheder i pund sterling og euro. Platformen understøtter cirka 65 kryptoer. Dette er den nyeste fiat-til-krypto-platform lanceret af Binance, der slutter sig til Binance Uganda, Binance Singapore og Binance US.

Binance UK vil blive reguleret af landets vigtigste finansielle myndighed, Financial Conduct Authority (FCA), og det vil imødekomme en traditionel brugerbase, og platformen understøtter kun spottransaktioner. Teana Baker-Taylor, Binance U.K.’s nye direktør, begyndte at arbejde i virksomheden for en måned siden, og hendes rolle er at organisere den europæiske udvidelse af børsen.

“Binance U.K. vil også betjene europæiske kunder. Platformen henvender sig til både det britiske og det europæiske marked. ”- sagde en talsmand for virksomheden.

Den nye britiske platform er planlagt til at starte i sommer.

“Efterhånden som kryptotjenester modnes og udvikler sig, er vi i stand til at skabe nye muligheder for at engagere og fange interesse fra et bredere publikum med varierende risikovillighed, såsom produkter, der tjener et udbytte for deltagelse, såsom indsats og passive besparelser,” Baker-Taylor angivet.

En anden fiat to crypto-platform oprettet af Binance opererer på Channel Island Jersey, en britisk afhængighed, siden januar 2019. Jersey-platformen fortsætter med at fungere uafhængigt, selv efter Binance U.K. vil starte.

Kraken lancerer børs i Australien

Kilde: Bitcoin-nyheder

En af de ældste børser i verden, Kraken, åbner dørene til sin børs i Australien.

Virksomheden afslørede onsdag, at det vil lancere et nyt datterselskab i Sydney, Australien, hvor beboerne kan bruge de australske dollars (AUD) til at købe krypto. Børsen muliggør øjeblikkelig indskud via Okso og PayID australske bankkonti.

Den australske dollar er den nyeste fiat, der deltager i listen over fiat-valutaer understøttet af Kraken: den amerikanske dollar (USD), den canadiske dollar (CAD), den schweiziske franc (CHF), euroen (EUR), det britiske pund (GBP) og Japansk yen (JPY).

“Vi er begejstrede for at kunne lancere Kraken Australia i dag på et tidspunkt, hvor australske investorer i stigende grad vender sig mod kryptokurver for at diversificere deres porteføljer,” sagde administrerende direktør for Kraken Australia, Jonathon Miller..

Brugere af Kraken Australia vil være i stand til at udføre handler i AUD mod populære kryptovalutaer, herunder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), XRP (XRP), Bitcoin Cash (BCH) og Tether (USDT) stablecoin . Generelle brugere uden for USA vil også være i stand til at handle AUD mod USD, EUR og JPY.

Australiens længstvarende kryptovaluta-børser, Bit Trade, blev erhvervet af Kraken i januar 2020, hvor Miller blev udnævnt til leder af udvekslingen i landet.

Miller har bemærket, at interessen for krypto er steget med et rekordantal registreringer hos Kraken siden marts, hvilket fik virksomheden til at ansætte 200 nye medarbejdere til at imødekomme kundernes efterspørgsel.

Fremhævet billede: healthbeat.cz

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me