Paxful Review 2021 – Er denne P2P-platform sikker og legitim?

Som peer-to-peer-udveksling er Paxfuls primære mål at gøre det så let som muligt at købe Bitcoin.

De gør et meget godt stykke arbejde med at få det til at ske. Mens de fleste børser har to eller tre betalingsmuligheder, har Paxful snesevis. Det er muligt at bruge alt fra et gavekort til fysisk guld til en bankoverførsel.

Med alle disse forskellige betalingsmetoder kan næsten alle få noget Bitcoin nu, uanset om de er en Wall Street-mægler eller en landmand i Sydafrika.

Købe Bitcoin med Paxful

For alle, der ønsker at vide, hvordan man køber Bitcoin med Paxful, er alt, hvad du skal være opmærksom på.

Det vigtigste at vide om Paxful er, at de kun understøtter køb af Bitcoin.

Hvis du vil erhverve en anden valuta, XRP, Ethereum, Cardano osv., Skal du først købe Bitcoin på Paxful og derefter sende den til en anden kryptokursudveksling for at bytte den til et andet aktiv.

Hvis du er uden for Amerika, anbefaler vi Binance, da de har de laveste handelsgebyrer.

Hvis du bor i Amerika, kan du bruge Coinbase. Selvom Coinbases handelsgebyrer er høje, er de en meget pålidelig og sikker udveksling med et ret anstændigt udvalg af kryptokurver.

Den egentlige proces med at købe Bitcoin på Paxful er meget ligetil.

 1. Opret en konto. Der er standardkrav som en gyldig e-mail-adresse og sikker adgangskode.
 2. Naviger til Paxfuls køb Bitcoin-side
 3. Vælg din betalingsmetode, og vælg derefter, hvor meget Bitcoin du vil købe
 4. Klik på "Søg efter tilbud"
 5. Når du har fundet et tilbud, som du kan lide fra en leverandør, som du kan stole på, kan du klikke "Købe"

Paxful bringer dig nu gennem købsprocessen, og Bitcoin ankommer i din Bitcoin-tegnebog, når din betalingsmetode er ryddet.

Betalingsmuligheder

Dette er virkelig det, der adskiller Paxful fra konkurrencen, antallet af betalingsmetoder, de understøtter.

Bor i Europa og bruger Skrill? Køb Bitcoin med det! Har du et iTunes-gavekort, som du aldrig vil bruge? Køb Bitcoin med det! Bare for at give dig en idé om de betalingsmetoder, som Paxful understøtter, viser vi nogle af dem her.

 1. Kreditkort og betalingskort
 2. bankoverførsel
 3. vestlige Union
 4. Skrill
 5. Gavekort
 6. Alipay
 7. Appen kontanter
 8. ApplePay
 9. Kontanter med posten
 10. Kontanter personligt
 11. Linjeløn
 12. Revolut

Listen fortsætter. For at se alle Paxfuls betalingsmetoder kan du Klik her.

Køb Bitcoin personligt

Som nævnt understøtter Paxful kontante transaktioner personligt. Disse kan være meget gavnlige, da købere og sælgere kan oprette forbindelse og transaktioner uden at efterlade et digitalt fodaftryk, dvs. bankoverførselsoptegnelse eller kreditkortopgørelse.

Mens Paxful gør deres yderste for at sikre sikkerheden ved hver transaktion, er det stadig vigtigt at lave din egen forskning, især når du handler med kontanter. Undgå at handle med nye sælgere, da sandsynligheden for, at de viser sig at være en svindler, er ret høj. Det er også bedst at gennemgå Paxful hele vejen, selvom sælgeren finder en måde at kontakte dig på og tilbyder at skære Paxful ud for at spare gebyrerne.

Endelig kan Paxful pege dig i den rigtige retning, hvis du leder efter en Bitcoin pengeautomat. Paxful er meget nyttigt, fordi de samler Bitcoin-pengeautomatoplysninger ét sted, så du kan se, hvor de nærmeste pengeautomater er, og hvad kommissionsgebyrerne er.

Støttede lande

I modsætning til mange børser siger Paxful ikke eksplicit, hvilke lands beboere der kan købe og sælge Bitcoin på deres platform. I stedet for siger Paxful, at enhver handel, der overtræder internationale sanktioner, nu er tilladt. Disse oplysninger er beskrevet i deres servicevilkår. Alt i alt ønsker Paxful at gøre det så let som muligt at købe og sælge Bitcoin, og det betyder, at de prøver at lade så mange lande som muligt deltage.

Stærk stemning i Indien

Så længe for nylig det var ulovligt at handle med kryptokurver i Indien, og mange kryptobørs blev tvunget til at lukke.

I den type miljø har Paxful gjort det meget godt, da det er en peer-to-peer-udveksling, hvor kryptohandel sker mellem brugere i stedet for gennem en centraliseret platform. Selvom du skal oprette en Paxful-konto for at kunne handle, er tjenesten stadig i stand til at flyve under den regulatoriske radar mange steder. Sådan er tilfældet med Indien.

Ved hjælp af deres tilstedeværelse i landet gennemførte Paxful en undersøgelse af den indiske befolkning, som vendte tilbage nogle overraskende resultater. Baseret på deres gennemgang af dataene fandt Paxful-teamet, at lige under 80% af alle respondenter bruger kryptokurrency, fordi det er en billig, hurtig måde at overføre penge på. Mere overraskende fandt undersøgelsen, at ud af alle indiske investorer i alderen 18 til 55, havde 75% af dem i det mindste nogle kryptokurver!

Denne paxful anmeldelse, der viser så positive udsigter for krypto i Indien, er enorme nyheder. 1,3 milliarder mennesker bor i Indien, og hvis de fortsætter med at købe krypto, fortæller de ikke, hvor godt det kan gøre for markedet.

Ingen gebyrer i Afrika

I betragtning af at handelsstørrelser i Afrika har tendens til at være ret små, har Paxful besluttet ikke at opkræve transaktionsgebyrer for handler under $ 20. Det er et dristigt langsigtet skridt, som forhåbentlig fører til større Bitcoin-adoption og en samlet stigning i overskud, når flere mennesker kommer ind i krypto.

Det er også et dristigt træk i betragtning af at en anmeldelse har vist det 45% af alle Paxfuls tegnebøger tilhører afrikanske handlende. Peer-to-peer-tjenesten er især populær på et kontinent, hvor adgang til traditionelle børser kan være vanskelig. Inde i Afrika har Paxful udtalt, at de har set den største vækst i Ghana, Kenya og Nigeria.

Understøttede valutaer

Som man kunne forvente af en sådan internationalt fokuseret børs understøtter Paxful en hel del forskellige valutaer. For eksempel USD, GBP, CAD, AUD og EUR for blot at nævne nogle få. Faktisk er listen over understøttede valutaer meget, meget større.

Paxful kan understøtte så mange valutaer, fordi deres webstedsarkitektur betyder, at de faktisk ikke er forpligtet til at opbevare midler. Snarere kan handlende arbejde sammen med kontanter eller bankoverførsler. Resultatet er, at næsten enhver valuta kan bruges.

Sælger BTC med Paxful

Det er ikke kun at købe Bitcoin, der er muligt med Paxful, at sælge Bitcoin er også en mulighed. Som sælger har du muligheden for at blive betalt via en bankoverførsel, Western Union eller kontant personligt ud over andre betalingsmetoder.

Det er tilfældet, for de fleste mennesker, der er interesseret i at sælge Bitcoin, vil en børs som Coinbase være en meget bedre mulighed. At sælge på Paxful er primært designet til professionelle sælgere versus den gennemsnitlige person, der ønsker at sælge $ 100 i værdi af Bitcoin nu og da.

Er Paxful.com Legit?

Er Paxful legit? Mange mennesker spørger, og det korte svar er ja, Paxful er bestemt en legit operation. Ifølge Crunchbase, Paxful blev grundlagt i 2015 og har hovedkontor på USAs østkyst.

Ifølge Paxfuls hjemmeside de har mere end 200 ansatte, der arbejder på kontorer rundt om i verden, herunder NYC, Hong Kong, Estland og Filippinerne.

Med hensyn til tilstedeværelse på sociale medier har Paxful konti på Facebook, Instagram, Twitter og Youtube.

Det skal dog påpeges, at disse konti stort set er til promovering og ikke er beregnet som en form for kundesupport. Hvis du har brug for kundesupport, kan du kontakte Paxful chatlinjen (flere oplysninger om dette nedenfor).

Partnerskab med Binance

Yderligere bevis for, at Paxful virkelig er en legit operation, leveres af deres nylige partnerskab med Binance, verdens største kryptokurrencyudveksling. Mens Binance er berømt for at notere hundredvis af kryptokurver, mangler de meget, når det kommer til betalingsmetoder. Binance har en mulighed for deres brugere at købe krypto med et kredit- eller betalingskort, men det handler om det.

På den anden side er der Paxful, som har snesevis af betalingsmuligheder, men den eneste tilgængelige mønt er Bitcoin. Det er ikke engang muligt at udveksle mønter direkte på Paxful eller gennem en Paxful tegnebog. Så et partnerskab mellem Binance og Paxful giver perfekt mening. I det store og hele konkurrerer de ikke med hinanden, men hver har en styrke, der komplimenterer den andres svaghed.

Flere oplysninger om partnerskabet findes på Binance’s websted. Med denne integration skal det være let for nogen, der bruger Paxful, at komme i gang med Binance, så de kan bytte deres Bitcoin til den anden krypto, de vil have..

Kontoverifikation

Som næsten alle andre amerikanske baserede børser har Paxful en KYC-verificeringsproces. Hvad der adskiller dem fra andre børser er dog, at det er muligt at handle på Paxful, op til et bestemt beløb uden at indsende verifikationsdokumenter.

Niveau 1 Paxful-verifikation kræver kun en gyldig e-mail-adresse og telefonnummer svarende til kravene til brug af mange Bitcoin-pengeautomater. På verifikationsniveau kan en købere og sælgere handle op til $ 1.500 uden behov for yderligere dokumentation.

Verifikationsniveau to giver mulighed for en levetidshandelsgrænse på op til $ 10.000. På dette niveau skal en bruger indsende en kopi af deres kørekort eller pas for at bekræfte deres identitet.

Der er yderligere verifikationsniveauer, helt op til niveau fire, og mere information om disse verifikationsniveauer er tilgængelig her. Paxful har også en anden artikel, der forklarer, hvorfor handlende måske vil kontrollere deres konti.

Paxful kundesupport

Uanset hvor du er i verden, kan du nå Paxful supportteam, da de er tilgængelige 24/7. Ifølge Paxful er den bedste måde at komme i kontakt med kundesupport på via live chat. Flere oplysninger om, hvordan du starter en live chat, er tilgængelige på Paxfuls hjemmeside.

Det er også muligt at sende en e-mail til Paxful på: [e-mail beskyttet] selvom det ser ud til, at live chat er den hurtigste måde at få support på. For at afholde fiskeri advarer Paxful alle handlende om at kontrollere, hvilken e-mail-adresse en meddelelse stammer fra. Hvis det er andet end ovenstående e-mail-adresse, er det ikke Paxfuls officielle supportteam.

Aktivér 2FA

Aktivering af 2FA (Two Factor Authentication) er en af ​​de nemmeste måder at beskytte din konto mod at blive hacket på. Paxful understøtter 2FA og så snart du opretter din konto, skal du aktivere den.

I stedet for at linke 2FA til dit SIM-kort (modtage en engangskodeord som tekst) er det bedre at bruge Google Authenticator. Med GA genereres adgangskoden lokalt på din telefon, og den er unik for din telefons hardware. Det betyder, at en hacker ikke kan få adgang til din konto, medmindre de har din telefon.

Hvem ejer Paxful?

Paxful er et privat firma, der aldrig har haft en børsintroduktion eller en ICO. Virksomheden blev grundlagt af Artur Schaback og Ray Youssef.

Hvad der gør paxful unikt?

Tilknyttet program

Paxful har et generøst tilknyttet program, der belønner forhandlere, der får deres venner til at begynde at bruge platformen. Når du henviser en ven, er du berettiget til at modtage 50% af deres handelsgebyrer.

Det er allerede en god aftale, men her er hvad der er virkelig sejt. Hvis din ven henviser nogen, modtager du 10% af den pågældende persons handelsgebyrer. Paxful henviser til dette som et tier 2-tilknyttet selskab.

Mange andre børser har tilknyttede programmer, men meget få af dem er så generøse som Paxful-programmet. Flere oplysninger er tilgængelig her.

Køb og sælg guld med Paxful

En af Paxfuls mest unikke funktioner, en funktion der adskiller dem fra næsten enhver anden kryptobørs i verden, er at de er flyttet ind i guldbranchen. Som svar på brugernes efterspørgsel er det nu muligt på Paxful at handel med guld til Bitcoin.

For at handlen skal udføres sikkert, gemmes Bitcoin i Paxfuls escrow-system. Det forbliver der, indtil sælgeren bekræfter, at de har modtaget levering af det fysiske guld i bytte for Bitcoin.

Dette er et rigtig interessant træk ved Paxful, og det giver meget mening, da mange af de samme mennesker, der er interesseret i guld, måske også er interesserede i Bitcoin. Det hjælper også med at reducere omkostningerne ved handlen. Tidligere, hvis du ville gå fra guld til Bitcoin, ville du have været nødt til at sælge guldet til kontanter og derefter bruge disse kontanter til at købe Bitcoin. Hele tiden skulle du betale udvekslings- og kommissionsgebyrer. Denne nye proces er nem at bruge og virkelig en god tilføjelse til kryptoøkosystemet.

Den ene ulempe er dog, at enhver handel på over $ 50 vil kræve, at den erhvervsdrivende gennemfører en KYC-verifikation, før den kan gennemføres.

Succes i 2019

Paxful havde et godt 2019, da det afsluttede mere end 1,6 milliarder dollars i peer-to-peer Bitcoin-handler. Ved første øjekast lyder det måske ikke meget, i betragtning af at en udveksling som Binance rydder så meget volumen hvert par dage. For en peer-to-peer-udveksling er $ 1,6 mia. Dog meget trafik, og det repræsenterer en stabil vækst siden Paxfuls grundlæggelse i 2015.

Med hensyn til tegnebøger blev der i 2019 åbnet en million nye Paxful Bitcoin-tegnebogskonti, hvilket betyder, at Paxful nu har i alt tre millioner Bitcoin-tegnebogskonti. Ikke dårligt for en platform, der kun handlede 5,9 millioner dollars for sit første år i erhvervslivet.

Samlet har Paxful vist en konstant vækst på 25% i forhold til året før. I betragtning af denne udvidelse forventes de at blive en seriøs platform med betydelig handelsvolumen engang i de næste par år.

Bitcoin til masserne

Paxful opfylder en bestemt rolle inden for kryptovaluta-økosystemet. Alt, hvad de sælger, er Bitcoin, og børsens primære funktion er det utrolige antal betalingsmuligheder, som de aktiverer.

Uanset om du vil bruge nogle gamle gavekort eller Western Union, har Paxful en betalingsmetode, der fungerer for næsten alle. Det er også let at komme i gang, da alt hvad du behøver for at oprette en handelskonto er en e-mail-adresse og et mobiltelefonnummer.

I betragtning af at LocalBitcoins for nylig udvidet deres KYC-krav, Paxful er vigtigere end nogensinde. Cryptocurrency-økosystemet har brug for et sted, hvor folk kan købe Bitcoin uden at skulle give en unødig mængde personlige oplysninger, og Paxful er den ideelle peer-to-peer-udveksling for at udføre denne rolle.

Endelig skal det bemærkes, at Paxful er et af de få steder på internettet, hvor det er muligt at gøre gavekort til Bitcoin. Dette er en virkelig unik service og hjælper med at skille Paxful langt fra konkurrencen

Er Paxful sikkert? Så længe du undersøger og kun handler med pålidelige leverandører, bestemt! Så hvis du er klar til at åbne en konto og købe Bitcoin i dag, skal du bare gå over til Paxful.com for at komme i gang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me