Hvordan Ethereum Classic overlevede “en bestemt død” for at øge 250% i den sidste måned

Da Ethereum Classic-samfundet fejrer sit første jubilæum siden det uheldige 51% -angreb, er der en fornemmelse omkring markedet, at 250% -spidsen siden 23. december kun er begyndelsen på det “originale Ethereum”.

Efter en lang periode væk fra det almindelige kryptomedie er Ethereum Classic (ETC) – det originale Ethereum – tilbage i rampelyset efter et løft til ni måneders højder på $ 12,00 USD den 17. januar 2020, hvilket repræsenterer en stigning på 250% siden slutningen december. Dette er en imponerende bedrift for en krypto, der engang blev betragtet som ‘død og væk’, efter at blockchain kæmpede for virkningerne af et 51% angreb for mere end et år siden.

I denne artikel fokuserer vi på, hvordan blockchain overlevede, hvad mange i branchen anser for at være et “katastrofalt hack” for at blive den næsthøjest voksende krypto blandt de bedste altcoins siden starten af ​​2020. Uanset hvad fik ETC 61% på sin dollarpar i løbet af ugen indtil videre for at handle til $ 8,94 USD på tværs af større børser, en kraftig stigning fra $ 4,32 USD-prisen, da 51% -angrebet skete.

En ødelæggende 51% angrebspåvirkning?

Et 51% -angreb betragtes af mange kryptovalutaeksperter og analytikere som slutningen på Bitcoin, hvis det nogensinde skal ske. Et sådant angreb gør det muligt for hacker at omorganisere blockchain og kunne dobbelt bruge deres mønter, hvilket slår funktionen af ​​uforanderlighed. Dette er den opfattelse, som de fleste i kryptoverdenen havde, når de først havde hørt om Ethereum Classic’s 51% -angreb i dagene, der startede 5. januar til 7. januar 2019.

Det hele startede den 5. januar, da et par udviklere bemærkede en usædvanlig aktivitet på ETC-blockchain. Når det blev opdaget, at et angreb var i gang, suspenderede et antal topbørser handelsaktivitet på mønt, der engang lå i top 10. Nogle foreslog et muligt fald under $ 1 USD, med angrebet i to dage.

Ingen af ​​de ekstreme forudsigelser skete imidlertid, da kædens målinger inklusive hashkraft og daglige transaktioner forblev temmelig stabile, da samfundet hurtigt tacklede angrebet.

Hvordan Ethereum Classic overlevede 51% angrebet

Pris og markedsværdi led meget, da markedet reagerede på en mulig “død” af bevis for arbejde (PoW) blockchain. Siden starten af ​​angrebet, indtil slutningen af ​​januar, faldt prisen på ETC over 30%, hvilket førte til spekulation om, at mønten dyppede længere mod sub- $ 1 niveauerne. Faldet var imidlertid synkroniseret med det bearish momentum på det samlede kryptomarked, og en genvækning af markedet i midten af ​​februar tog ETC sammen med det.

Hvordan overlevede ETC angrebet? At have et strålende team af talent omkring sig og dræbe FUD omkring 51% angreb og generel ETC-modstand.

Kædereorganisering er et klient-lokalt fænomen; hele Ethereum-netværket gør det ikke "reorganisere" samtidigt. Det ville være mere sandsynligt, at nogen opdagede alle coinbase osv. Noder og ‘omringede’ dem

– dontpanic ?? (@DontPanicBurns) 6. januar 2019

En af de bedste analytikere, der arbejder med ETC berørt modstandsdygtigheden af blockchain-ordsprog,

”51% -angrebet er ikke et angreb på selve netværket, men snarere på” naive ”netværksdeltagere. Hver gang vi foretager en transaktion, kan vi beslutte, hvor mange blokke vi er villige til at vente med at ‘overbevise os selv’ om, at transaktionen er sat i sten. “

Gennem prøvelsen blev en ting gjort klart for de fleste PoW-blockchains, 51% -angreb er ikke morderen på krypto, men et tegn på, at blockchain fungerer normalt som instrueret. Desuden forbliver Ethereum Classic (ETC) en af ​​de mest modstandsdygtige blockchains på trods af at de mister troværdighed efter DAO-hacket og 51% -hacket.

Kunne ETC ramme $ 10 USD i de kommende uger?

Markedet ser modent ud til en fortsættelse af det bullish momentum, da ETC-samfundet fejrer sit første jubilæum siden det uheldige angreb. ETC skifter hænder til $ 8,809 dollars i skrivende stund, hvilket repræsenterer en lille ændring på 3% fra intradag-lav på $ 8.500 USD. En kryds forbi nøglepsykologisk modstand ved $ 9.000 USD signalerer en mulig stigning til tocifrede priser på vej ind i Bitcoin-halveringen.

Billede: TradingView

Prisfaldet under det øvre 20-dages ekspansive Bollinger Band giver dog ikke håb for tyre, da mellembåndet sætter nærtidsstøtte til ETC / USD.

Efter at have holdt sin nerve i de mest testperioder giver ETC handlende og investorer en følelse af, at det er “en modstandsdygtig mønt med nøglefundamenter”, og et boost med 1000X er slet ikke umuligt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me