Bitcoin i 2018: Hvad man kan forvente for bitcoin i det kommende år

Bitcoin i 2018: Hvad man kan forvente af bitcoin i det kommende år

Dr. Julian Hosp, grundlægger af fintech-firmaet TenX, forudsagde, at Bitcoin ville se endnu skarpere stigninger og lavere fald i det kommende år og sagde:

”Jeg tror, ​​vi får se Bitcoin ramme $ 60.000-mærket, men jeg tror også, at vi vil se, at Bitcoin rammer $ 5.000-mærket. Spørgsmålet er dog: ‘Hvilken rammer den først?’ “

Kortsigtede Bitcoin investorer

Dette kan tilskrives det faktum, at Blockchain som en grundlæggende teknologi for Bitcoin er sund, innovativ, pålidelig og virkelig banebrydende. Langsigtet hører til det. Bitcoin er uden tvivl troværdig. Men i løbet af de sidste par måneder har det fået rigtige store løse kontanter investeret i det – hovedsagelig ved fortjeneste, der gør kortsigtede investorer, der muligvis bare venter på det rigtige tidspunkt til at udbetale. Dette gør Bitcoin flygtig. Når det er sagt, bortset fra lejlighedsvis korrektion, forbliver Bitcoin sund og udgør en lille risiko for den langsigtede investor, der virkelig tror på sin innovative styrke.

Hosp tilføjer og præciserer yderligere-

”Jeg tror ikke, det bliver en boble, der bare springer, og alle mister deres penge, men jeg tror, ​​det vil være, at alle mønter og alle aktiver med meget ringe brug eller værdi vil Bliv ordnet ud. Pengene vil strømme ind i de aktiver i dette kryptokurrencyrum, der virkelig leverer værdi, har ny teknologi og bliver brugt af mennesker. ”

Ifølge Moas, der er kendt for Bitcoin-forudsigelser, siger det også-

”Bitcoin bliver nødt til at springe 20 gange fra det sted, hvor det nu er at ramme det nummer et sted. Det ville sætte sin værdiansættelse på omkring $ 6 mio., Hvilket er tæt på, hvor guld og Kina er lige nu. ”

Han siger, at Bitcoin er mere pålidelig end guld, da man ved, hvor meget Bitcoin der er i verden, mens ingen kan være sikre på guld. Det er teknologisk sundt med klart defineret og respekteret værdi på det finansielle marked.

Fortjeneste gennem Bitcoin

Det menes, at de, der bare ønskede at tjene nogle hurtige penge ud af Bitcoin, sandsynligvis allerede er gået ud af fortjenesten på markedet, da Bitcoin steg i 2017, hvilket kun efterlod dem, der tror på dens værdier..

Bitcoin og marked

Stigning i Bitcoins værdi vil udgøre en udfordring for banksystemet. De bliver nødt til at finde måder at overleve i Bitcoin-æraen. Tekniske giganter skal investere kraftigt i R&D relateret til Bitcoin og Blockchain for at holde trit med det skiftende marked. Nye nystartede virksomheder kommer til at manifestere Blockchain-teknologien mere og mere og løse verdens problemer på en banebrydende måde. Forbes satser også på Bitcoin i 2018.

Bitcoins fremtidige APART fra prisen

Ærligt talt er den fremtidige pris på Bitcoin IKKE den mest interessante ting ved Bitcoin eller Blockchain. Hvordan de ændrer og revolutionerer markedet, bringer nye aspekter til det, er hvad man skal se efter. Den samlede dollarmængde kan falde, banker kan lukkes ned, Bitcoins kan være den daglige lommeskift i din e-tegnebog, og du kan købe dagligvarer ved hjælp af den, regeringen kan kontrollere og beskatte kryptotransaktioner, noget nyt kryptovaluta kan overgå Bitcoin og hvad ikke . Det sande potentiale i Blockchain og Bitcoin er langt fra allerede realiseret, og kun himlen er grænsen. Hvis vi fortsætter med at fokusere på prisen, går vi bestemt glip af det store billede.

Borte er den akademiske bevarings æra for disse Bitcoin naysayers. Bitcoin har taget fart takket være sin revolutionerende værdi og kan ikke stoppe det.

Bitcoins 2018?

Flere splittelser kan ske i Bitcoins for at gøre transaktioner hurtigere og mere håndterbare. Det vil forblive ustabilt, men vil til sidst stige. Wall Street kan deltage og endelig blive forelsket i Bitcoin og tage det til himmelske højder. En stor risiko er, at den skal overleve styrtet, hvis man nogensinde skulle ske. En anden frygt er, at Kina er efter det, vil det regulere det igen og endnu mere, der vil skade Bitcoins fremtid. En anden stor mønt kan også overtage Bitcoin i 2018. Endelig kan Bitcoin også få trækkraft som en almindelig valuta.

Fortæl os dine tanker om bitcoin i 2018 i kommentarerne nedenfor, eller skriv til os på [e-mail beskyttet]

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me