Bitcoin ja dollari kääntyvät syyskuussa, mutta trendi todennäköisesti jatkuu

Bitcoin näki supistumisen syyskuussa 2020 ja laski lähes 9%, kun dollari nousi. Dollari hyötyi riskien välttämisestä ja riskialttiimpien omaisuuserien voiton ottamisesta huolimatta Yhdysvaltojen valtiontuottojen laskusta. Bitcoinin tekniset tiedot dollaria vastaan ​​heijastavat konsolidointia, mutta kun sijoittajat alkavat kerätä positioita, on mahdollista, että BTC / USD nousee takaisin uusiin vuoden 2020 huippuihin.

Dollari ajaa Bitcoin-tappioita

Bitcoinin uudelleensuuntautuminen syyskuun aikana johtui Yhdysvaltain dollarin nousuista ja riskialttiimpien omaisuuserien laskusta. Elinkeinonharjoittajat ottivat voittoja riskialttiimmista omaisuuseristä syyskuussa, mikä laski osakekursseja yhdessä bitcoinin kanssa. Syyskuun aikana osakkeet ja bitcoin korreloivat voimakkaasti liikkuen rinnakkain toistensa kanssa. Korrelaatio S: n välillä&P 500 -indeksi ja bitcoin saavuttivat 80% syyskuussa, mikä tarkoittaa, että 80% BTC / USD -liikkeestä liittyi liikkeeseen S&P 500 -indeksi. Tasaamaan riskialttiimman omaisuuden tappiot kauppiaat siirtyivät turvasatamiin, kuten Yhdysvaltain dollariin. Toukokuusta 2020 lähtien dollari on menettänyt noin 6%, mutta palautunut hieman yli 2% syyskuussa.

Varainhoitajat pysyvät lyhyinä dollareina

Dollarin voitto ei ole estänyt varainhoitajia, jotka ovat edelleen dollarin takana. Elinkeinonharjoittajien viimeisimmän, 22. syyskuuta päättyneelle päivälle julkaistun raportin mukaan varainhoitajat ovat edelleen hyvin pitkiä euroja ja lyhyitä dollareita. Varainhoitajien avoin kiinnostus osoittaa heidän olevan pitkät 446 tuhatta sopimusta verrattuna vain lyhyisiin 15 000 sopimukseen. Näkymä siitä, että varainhoitajat ovat vakuuttuneita siitä, että takaisinvienti voi jatkua matalammaksi, on hyödyllistä bitcoin-sonneille.

Bitcoin Reverse jatkuu laskuun

Pörssin Bitcoin-varannot laskevat, mikä heijastaa sitä, että yksityissijoittajat saattavat kerätä bitcoinia. – tietojen mukaan CryptoQuant, kaikki pörssin varat laski 2,4 miljoonaan BTC: hen, mikä vastaa 25 miljardia dollaria. Tätä verrataan lokakuussa 2019 havaittuihin käänteisiin tasoihin, joissa kaikilla pörsseillä oli noin 2,8 miljoonaa BTC: tä, joiden arvo on tällä hetkellä 30 miljardia dollaria. BTC: n taaksepäin lasku on noin 5 miljardia.

Pörssin bitcoin-varat nousevat, kun sijoittajat tallettavat Bitcoinin pörssissä, ja laskevat, kun ne ostetaan pörssistä. Bitcoinin talletukset pörsseihin heijastavat myyntipaineita, kun sijoittajat ostavat valtion valuuttaa ja myyvät BTC: tä. Tämä johtuu siitä, että elinkeinonharjoittajien on lähetettävä BTC pörssiin myymään kryptovaluutta. Joten, kun BTC: n valuuttavirta alkaa laskea ja varannot alkavat laskea, se kuvaa tilannetta, jossa sijoittajat ovat vähemmän kiinnostuneita BTC: n myymisestä. CryptoQuantin mukaan viimeisten kahdeksan viikon aikana nettomäärät ovat supistuneet noin 20000 BTC: llä kuukaudessa. Nettovirta laski voimakkaasti, kun BTC nousi voimakkaasti.

Tekninen analyysi

Tekniset tiedot osoittavat, että BTC / USD vakiintuu hieman vastuksen alapuolella lähellä 10 viikon liukuvaa keskiarvoa 11100: ssa. Tuki nähdään lähellä 50 viikon liukuvaa keskiarvoa, 8919. 10 viikon liukuva keskiarvo ylitti 50 viikon liukuvan keskiarvon, mikä tarkoittaa, että keskipitkän aikavälin nousutrendi on paikallaan. Volatiliteetti on laskenut ja on nyt lähellä alhaisinta tasoa vuonna 2020. Bollingerin kaistanleveys on supistunut, mikä tarkoittaa, että volatiliteetti bitcoin-kaupassa on vähentynyt huomattavasti.

Lyhytaikainen vauhti on muuttunut positiiviseksi, kun nopea stokastinen synnytti crossover-ostosignaalin. Nopea stokastinen on kiihdytysoskillaattori, joka mittaa kiihtyvää ja hidastavaa vauhtia. Se mittaa myös yli- ja ylimyydyn tason. Nopean stokastisen nykyinen lukema on 53, keskellä neutraalia aluetta, mikä heijastaa konsolidoitumista.

Keskipitkän aikavälin vauhti on muuttunut negatiiviseksi, kun MACD-indeksi (liikkuvan keskiarvon lähentymisen divergenssi) -indeksi loi ristiinmyyntisignaalin. Tämä tapahtuu, kun MACD-linja (12 viikon liukuva keskiarvo miinus 26 viikon liukuva keskiarvo) ylittää MACD-signaalilinjan (MACD-linjan 9 viikon liukuva keskiarvo) alapuolella. MACD-histogrammi on myös synnyttänyt crossover-myyntisignaalin, joka liikkuu nolla-indeksiviivan alapuolella. MACD-histogrammi tulostaa punaisella alaspäin suuntautuvalla kaltevalla radalla, joka viittaa alempiin hintoihin.

Bottom Line

Tuloksena on, että sijoittajat näyttävät olevan laskevia Yhdysvaltain dollareita ja keräävät bitcoinia. Elinkeinonharjoittajien CFTC-sitoutuminen osoittaa, että varainhoitajat panostavat edelleen dollarin laskuun ja pörssivarannot vähenevät, mikä osoittaa, että sijoittajat ostavat bitcoinia ja myyvät nyt takaisin pörsseille. Riskialttiimpien omaisuuserien lasku syyskuun aikana on painanut bitcoinia ja auttanut nostamaan Yhdysvaltain dollaria, joka on toiminut turvapaikkana. Tekniset tiedot osoittavat, että BTC: n / USD: n kehitys on positiivinen, koska liukuva keskiarvo vaihteli äskettäin, mutta vauhti on negatiivinen, koska MACD loi äskettäin crossover-myyntisignaalin. Tämä skenaario viittaa todennäköisesti lyhyen aikavälin vakauttamisen jatkumiseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me