Hvad er social handel?

Hvad er social handel?

Som så mange internet-buzzwords er udtrykket “social handel”Smides rundt ganske ofte (og temmelig løst). Mens nogle derude er hurtige til at benævne “social handel”, hvad der er alt og en ende af onlinehandel, er der stadig mange handlende, der undrer sig over “hvad er social handel?”

Grundlæggende om social handel

Lad os komme ned til det grundlæggende: kernen, social handel handler om at dele information. Mens hver erhvervsdrivende i et socialt handelsnetværk bevarer deres private handelskonto, for at deltage i det sociale handelsmiljø, er de enige om at dele visse detaljer om deres handelsaktivitet.

Hvad er social handel?

Disse detaljer kan omfatte de instrumenter, de handler (valuta, råvare, indeks, aktie osv.), Indgangs- og udgangskurser, som de købte / solgte instrumentet med, procentdelen af ​​gevinst / tab osv. Ikke bekymre dig, for så vidt vi ved, at ingen af ​​de sociale handelssteder afslører de faktiske monetære investeringer i hver handel. Hvis du løber ind i en der gør det, tilrådes det at holde dig væk, da du ikke vil risikere at blive et mål.

Hvad er social handel godt for?

Svaret er simpelt: Ved at se, hvad andre handler, og hvilken slags resultater de får fra deres handelsstrategier, er du i en førsteklasses position til at lære nye teknikker, måle markedssentiment og blive udsat for handelsideer fra hele verden. Du er ikke længere begrænset til teoretiske diagrammer og tal eller markedsnyheder; i stedet har du direkte adgang til, hvad tusindvis af handlende gør i realtid, og du kan bruge disse oplysninger, når du træffer handelsbeslutninger.

Hvad er social handel god til?

Ulempen er naturligvis, at uanset hvor mange gange mængden af ​​visdom vinder, vil der også være tidspunkter, hvor den fejler. Det er altid bedst ikke at følge besætningen blindt, men snarere tage dataene fra dit sociale feed i betragtning sammen med traditionelle markedsinfokilder.

De fleste sociale handelsplatforme streamer liveinformation genereret af deres netværk gennem “live feeds” – ligesom de feeds, du er vant til at se på Facebook. Nogle låner dog også yderligere elementer for at give dig mere koncentreret information og endda dataanalyse. For eksempel, eToro, en af ​​de mere populære sociale handelsplatforme, samler live handelsdata for at oprette en “profilside” for hver erhvervsdrivende, der blandt andet består af handelsstatistikker, der giver et klarere billede af, hvor succesfuld hver enkelt erhvervsdrivendes strategier virkelig er.

Kopihandel: tager social handel til det næste niveau

At kombinere onlinehandel med aspekter af sociale netværk er alt sammen godt, men når man bliver spurgt, hvad social handel handler om, vil de fleste mennesker svare: handel med kopier. Ser du, mens live streaming information er en god tilføjelse til enhver erhvervsdrivendes rutine, er kopihandel virkelig en spilændrende måde at investere på markederne. Det er en måde at drage fordel af andre handlers viden om og bruge den til at fremme dit eget handelsspil.

Som du måske har gættet ud fra navnet alene, kopierer kopihandel automatisk andre handlers handler – eller semi-automatisk, afhængigt af den enkelte social handelsplatform.

Copy Trading - tager social handel til det næste niveau

På det mest basale niveau indebærer dette at vælge forhandlere til at kopiere og beslutte, hvor mange penge du ønsker at investere i at kopiere dem. Handlerne kopieres derefter automatisk med de forholdsmæssige investeringsbeløb baseret på procentdelen af ​​midler investeret i den oprindelige handel. På en måde er handel med kopier meget som en administreret konto (faktisk har flere tilsynsmyndigheder officielt klassificeret den som sådan) – selvom de handlende, din kopi ikke fungerer direkte for dig, lader du i det væsentlige en anden tage handelsbeslutningerne for dig.

Hvordan adskiller social handel sig fra andre automatiserede handelsstrategier?

Til at begynde med tager social handel handelsbeslutningerne ud af dine hænder og placerer dem i hænderne på en anden person snarere end en algoritme – på godt og ondt. For bedre, fordi den rigtige person lægger sine egne penge på de samme investeringer, så de har et ekstra incitament til at klare sig godt, og fordi de har fleksibiliteten til at tilpasse sig de levende markedssituationer. For værre fordi de, når de er mennesker, er modtagelige for menneskelige fejl og følelsesmæssige udbrud..

Social handel og andre automatiserede handelsstrategier

Den reelle forskel og den sociale fordels virkelige fordel er dog den kontrolmængde, du bevarer over din konto. Når du har afleveret dine midler til algoritmen, kan du ikke længere give input til udviklingen af ​​dine positioner med algoritme- eller robothandel..

Det samme gælder ikke for kopihandel. Mange platforme giver dig mulighed for at tage et antal skridt til at kontrollere dit “kopiforhold”, fra at give dig mulighed for at placere stop og tage profitordrer for at styre risiko, til at give mulighed for at overtage en kopieret handel – og derved afbryde linket mellem det og den oprindelige handel og placere det helt i dine hænder.

Dette er et område, hvor forskellige sociale handelsplatforme adskiller sig meget fra hinanden, og disse forskelle kan være en vigtig deal breaker i dit valg af social handelsmægler.

Konklusion

Så hvad handler social handel om? Det handler om at forbinde med mennesker og give dig værktøjerne til at bruge andres viden og know-how til din fordel. Hvor meget du vil stole på, at andre træffer dine handelsbeslutninger, er op til dig. Du vil måske bare bruge det sociale handelsnetværk, du foretrækker, som en indikator for investorstemning, eller du kan investere det meste af din konto i at kopiere en række forhandlere, der er ingen rigtig eller forkert måde at gå om det!

Det vigtige er at forstå fordelene ved social handel såvel som de involverede risici, så du kan få det bedste ud af din sociale handelsoplevelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me