Kopier handelsstrategier

Kopier handelsstrategier

Selvom handel med kopier tilsyneladende består af at overdrage handelsbeslutninger til andre forhandlere, det giver stadig masser af plads til at træffe strategiske valg, når det kommer til at vælge de forhandlere, du ønsker at kopiere, bestemme mængden af ​​kapital, der skal afsættes til hver kopierede erhvervsdrivende, placere stop, at vide, hvornår man skal stoppe med at kopiere en erhvervsdrivende og så videre og så videre. Derfor er det klogt at gå ind i kopihandelsarenaen bevæbnet med et par kopihandelsstrategier i dit arsenal for at anvende, hvis og når visse situationer opstår.

Slå, når strygejernet er varmt

På samme måde som enhver anden type handel er nøglen til en vellykket kopihandelstrategi at vide, hvornår man skal indgå i et kopiforhold, og hvornår man skal afslutte det. Som på forskellige finansielle markeder oplever handlende opsving og nedture, og du vil sørge for at begynde at kopiere dem i begyndelsen af ​​førstnævnte snarere end sidstnævnte.

Slå, når strygejernet er varmt

Hvordan kan du fortælle, hvilken fase en erhvervsdrivende er i? Der er ingen måde at vide med fuld tillid, da handlende er lige så uforudsigelige som de markeder, de handler på, men der er et par fortællingsskilte. Et godt sted at begynde at lede efter disse tegn er på forhandlerens liste over åbne handler. Mange gange afspejler statistikken i en erhvervsdrivendes profil kun deres præstation baseret på handler, de har gennemført, men tager ikke højde for de positioner, de i øjeblikket besidder.

Hvis en erhvervsdrivende har mange sådanne positioner, især hvis mange af dem er i rødt og har været det i et stykke tid, uden at det pludselig drejer sig om et marked, går denne erhvervsdrivende mod et fald. Det nytter ikke at kopiere dem nu. Men du vil måske holde øje med dem i fremtiden, for efter at de tabte handler endelig er lukket, kan den erhvervsdrivende være klar til en ny opadgående fase.

Omvendt er en erhvervsdrivende, der for nylig har lidt et par uafgjort, men har en god samlet præstationsrekord, og få åbne handler er modne med potentiale til at klare sig godt nu, når deres skifer er tørret af. Husk, at en god kopihandelsstrategi indebærer ikke kun at se på tidligere præstationer, men også på en erhvervsdrivendes nuværende situation med fokus på fremtiden.

Ved, hvornår du skal give slip

Lige så vigtigt som at vide, hvornår man skal begynde at kopiere en erhvervsdrivende, er at vide, hvornår man skal stoppe. Dette kan være sværere end du måske tror på grund af de forskellige psykologiske faktorer, der er involveret. Ud over den sunkne omkostningsfejl, der plager enhver finansiel erhvervsdrivende (jo flere penge du sænker i en investering, desto sværere bliver det at opgive), med kopihandel har folk en tendens til at blive følelsesmæssigt knyttet til de handlende, de kopierer. Og med god grund: de fleste vil i det mindste have haft en slags interaktion med disse handlende, måske endda lært dem at kende på et personligt niveau.

ved hvornår jeg skal give slip

Ikke desto mindre er det ikke fornuftigt at kopiere en erhvervsdrivende, der får dig til at tabe penge, som en kopihandelsstrategi. Derfor er det eneste logiske træk, når den erhvervsdrivende kommer på en nedadgående bane, at lade dem gå. En god måde at kontrollere dig selv på og at sikre, at din loyalitet over for en erhvervsdrivende ikke synker din investering, er at bruge Copy Stop Loss-værktøjet, som nogle social handel platforme giver. På den måde foruddefinerer du bare, hvor mange penge du er villig til at tabe på et givet kopiforhold, og dine følelsesmæssige ophæng vil ikke komme i vejen for solid investeringsstyring.

Mangfoldighed er nøglen

Kopihandel kan være fundamentalt forskellig fra traditionel markedshandel, men nogle ting forbliver sande for enhver finansiel handelsstrategi, nemlig det faktum, at diversificering af din portefølje er den sikreste måde at sænke risikoen og sikre langsigtet rentabilitet. Med kopihandel kan det dog kræve lidt mere forskning og omhyggelig strategisering at opnå mangfoldighed end traditionel markedshandel, hvor mangfoldighed stort set er indlysende.

For at demonstrere, lad os se på et eksempel på, hvor let man kan ende med en ikke-diversificeret kopihandelsportefølje. Lad os sige, at du er begyndt at handle med en ny social handelsplatform, og for så vidt som kopihandelsstrategier går, kunne du ikke tænke på noget mere originalt end at kopiere de fem handlende på netværket, der har vist mest procentdel af gevinst over det sidste år. Når dine kopiforhold er etableret, viser det sig imidlertid, at alle disse fem handlende udelukkende handler på EUR / USD-markedet. Selvom du tilsyneladende har investeret i fem forskellige forhandlere, har du endt med en meget ubalanceret portefølje eller at bruge en daglig tale med alle dine æg i en kurv.

Mangfoldighed er nøglen

For at undgå at ende med et sådant mareridt-scenarie skal din kopihandelsstrategi bestå af omhyggelig kontrol af porteføljerne hos de handlende, du overvejer at kopiere. Den sikreste vej at gå er at vælge forhandlere, hvis investeringer dækker en række forskellige instrumentklasser – dvs. aktier, indekser, valutaer, råvarer osv..

Tag naturligvis i betragtning, at forhandlere kan ændre deres handelsstrategier, mens du kopierer dem. Når alt kommer til alt er de ikke forpligtede til at forblive konsistente i deres valg af investeringer og kan vælge at forgrene sig til markeder, som de tidligere ikke overvejede. Det anbefales derfor stærkt at holde øje med din kopiportefølje som helhed for at sikre, at ingen tidligere “kompatible” forhandlere – dvs. forhandlere, hvis investeringer skaber en afbalanceret portefølje – begynder at kollidere, eller at du ikke bliver for tungt investeret i et enkelt instrument. I en sådan hændelse tilrådes det at stoppe med at kopiere en af ​​de handlende, der smider saldoen på din portefølje, og finde en erhvervsdrivende, der passer bedre ind i din kopihandelsstrategi..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me