Bybit Review: Kryptovaluuttajohdannaisten vaihto

Yksi suurimmista ongelmista, joita salakirjoittajat kohtaavat, on pörssien puute, jotka kuuntelevat tai huolehtivat heidän tarpeistaan. Liian usein kyse on pikemminkin voitoista, mikä jättää monet kauppiaat turhautumaan esimerkiksi matalan likviditeetin, hitaiden moottoreiden ja heikon asiakastuen vuoksi..

Bybit, nopeasti kasvava kryptovaluuttajohdannaisten pörssi, joka aikoo ratkaista kaikki nämä ongelmat. Katsotaanpa. 

Bybitin yleiskatsaus 

Bybit on Singaporessa toimiva yritys, joka lanseerattiin maaliskuussa 2018. Siististi suunnitellulla alustalla voit käydä kauppaa neljällä kryptovaluutalla: BTC, ETH, XRP ja EOS. Rekisteröityminen kestää alle minuutin, ja voit aloittaa kaupankäynnin heti tilisi rahoittamisen jälkeen.

Bybit on ylpeä tarjotessaan palvelujaan useilla kielillä. Se hyväksyy myös kauppiaita useimmista maailman maista, vaikka kansallisten määräysten vuoksi on joitain poikkeuksia, mukaan lukien USA. Vaihto tarjoaa nämä ominaisuudet:

  • Jatkuvat sopimukset: Voit tehdä futuurisopimuksen ilman päättymispäivää Bybitissä, jota kutsutaan ikuisiksi sopimuksiksi. Hinnat lasketaan viimeisimmän vaihdetun hinnan perusteella, kun päätät sulkea sopimuksen. 
  • Tehokas vastaava moottori: pörssissä on erittäin nopea tilausten sovitusmoottori, joka käsittelee jopa 100 000 tapahtumaa sekunnissa. Vertailun vuoksi, PayPal käsittelee keskimäärin 193 tapahtumaa sekunnissa. EOS, yksi nopeimmista blockchain-verkoista, käsittelee 50000 tps.
  • Aloittelijoille ystävällinen kaupankäyntialusta: Bybitin tilauskanta on räätälöity aloittelijoille. Mutta siinä on myös työkalut, joita tarvitaan edistyneeseen kaupankäyntiin. Käyttäjät voivat käydä ohjekeskuksen osiossa. USD toimii turvallisen kaupankäynnin perusvaluuttana. 
  • Kolikonvaihtotoiminto: Yksi Bybitin uusimmista ominaisuuksista on kolikonvaihtotoiminto, joka auttaa muuntaa kolikon toiseen (esimerkiksi BTC: stä XRP: ksi) välittömästi ja kiinteästä pienestä maksusta. Kaikki voidaan tehdä muutamalla napsautuksella. 
  • Edistyneet kaupankäyntityökalut: Halusitpa asettaa voiton ja lopetuksen tappiorajat tai vaihtaa indikaattoreita, Bybitillä on kaikki tarvitsemasi kokoonpano-ominaisuudet. Se tarjoaa myös suuren likviditeetin, joka auttaa sinua käymään salausvaluuttaa kätevästi.
  • 100-kertainen vipuvaikutus: Bybit tarjoaa korkeimpien kaupankäyntialustojen tarjoaman tavallisen enimmäisvivun. Voit myös asettaa vipuksi arvoksi 2X, 3X, 10X tai 50 kertaa.
  • Mark Price: Bybit käyttää kehittynyttä markkinasysteemiä, mikä tarkoittaa, että positiot ovat vähemmän alttiita selvitystilaan kuin muilla pörsseillä. 

bybitLähde: Bybit

Kaupankäynti Bybitillä: Lunasta 60 dollarin tervetuliaisbonus

Bybit on suunniteltu tarjoamaan kauppiaille sujuva, vaivaton kokemus rekisteröintiprosessista edistyneisiin kaupankäyntimenetelmiin. Aloittamiseksi sinun on kirjauduttava sisään sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla ja salasanalla. Sinulle lähetetään kuusinumeroinen vahvistuskoodi, ja siinä kaikki. Sinun ei tarvitse antaa nimesi tai muita henkilökohtaisia ​​tietojasi.

bybitLähde: Bybit

Kun olet rekisteröitynyt, voit lunastaa jopa 60 dollarin bonuksen. 10 dollaria voidaan vaatia ilman talletusta ja vielä 50 dollaria, jos täytät talletusvaatimukset. Lunasta tervetuliaisbonuksesi tässä

Bonuksia lukuun ottamatta voit aloittaa kaupankäynnin rahoittamalla tilisi BTC: llä, ETH: lla, EOS: lla tai XRP: llä. Voit tallettaa avaamalla Omaisuus-välilehden ja Oma omaisuuteni. Talletusominaisuus on merkitty jokaisen omaisuuden viereen, ja voit kopioida lompakon osoitteen tai skannata QR-koodin.

Kun tililläsi on varoja, napsauta Aloita kaupankäynti ja ota markkina-asema. Bybit näyttää kryptovaluutan arvon USD: nä kaupankäynnin osiossa. Voit myös valita, käytetäänkö vipuvaikutusta ja muita kaupankäyntityökaluja, kuten aiemmin mainitsimme.  

Jos sinulla on läsnä sosiaalista mediaa, voit harkita hakemista Bybitin kumppaniohjelmaan. Voit ansaita 30%: n palkkion viittauksista ja 10%: n palkkion tytäryhtiöiltä. 

Bybit-kaupan palkkiot

Vaihto veloittaa seuraavat maksut:

Omaisuus Suurin vipuvaikutus Market Maker (saa 25%: n alennuksen) Market Taker
BTC / USD 100x -0,025% 0,075%
ETH / USD 100x -0,025% 0,075%
EOS / USD 25x -0,025% 0,075%
XRP / USD 25x -0,025% 0,075%

Bybit antaa markkinatakaajille 0,025 prosentin alennuksen markkinoille asettamastaan ​​rahamäärästä. Jos teet 10 000 dollarin markkina-arvon, kun taas Bitcoin on 8 000 dollaria, saat:

10000/8000 X -0,025%, joka on -0 0003125 BTC. Se voi näyttää pieneltä summalta, mutta se voi lisätä kohtuullisia määriä käteistä pitkällä matkalla.

Bybitin ikuisiin sopimuksiin liittyy rahoitusmaksu, joka vaihtelee vaihdettavan omaisuuden mukaan. BTC: stä ja ETH: sta Yhdysvaltain dollareihin veloitetaan 0,0278%. EOS veloitetaan 0,01%, kun taas XRP maksaa 0,0141%. Talletusten ja nostojen osalta sinun on maksettava vain kaivosmaksut. Bybit ei veloita talletus- ja nostomaksuja summasta riippumatta. 

Asiakaspalvelu

Bybit väittää olevansa kuunteleva ja huolehtiva salauksenvaihto, jonka tunnuslause on “kuuntelemme, välitämme, parannamme”, ja se tarjoaa erilaisia ​​viestintäkanavia väitteen tueksi. Voit ottaa yhteyttä yrityksen tukitiimiin live-chat-ominaisuuden kautta, joka sijaitsee sen verkkosivuston oikeassa alakulmassa.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää Bybitille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] Osoittaaksesi heidän läpinäkyvyytensä, voit myös puhua suoraan yrityksen toimitusjohtajalle Twitterissä. Hän on aktiivinen alustalla päivittäin, ja hänen kahvansa on @ben_bybit. Muita Bybitin sosiaalisia kanavia ovat Facebook, Viserrys, Reddit, Sähke, Youtube, Keskitaso, ja Instagram.

Lopuksi

Bybit on ehdottomasti aloittelijoille sopiva salauskauppapaikka. Siinä on tyylikkäästi suunniteltu verkkosivusto, jossa on kaupankäyntialusta, joka sisältää kaikki olennaiset kaupankäyntityökalut, sekä kattava ohjekeskusosio, joka antaa sinulle kaikki vastaukset, joita tarvitset aloittaaksesi. Toinen suuri etu on heidän ympärivuorokautinen asiakaspalvelun live-chat, mikä tarkoittaa, että saat nopeasti vastauksen kaikkiin kyselyihin, joita sinulla voi olla alustasta. Se saa meiltä peukkua. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me