Eric Ma: “Bitcoin Ultimatum vil ændre den måde, vi ser Blockchain på”

reklame Phemex

Da BTCU Bitcoin Ultimatums Mainnet går live, taler vi med CEO Eric Ma for at finde ud af mere om projektet og hvad der er næste i denne virkelig næste generations blockchain.

Opbygning af en ny blockchain er en enorm opgave. Det kræver et dygtigt team af eksperter, ledelse, forslag til reel værdi og en strategisk køreplan, der skal detaljeres, realistisk og følges op. BTCU Ultimatum kontrollerer bestemt alle disse kasser. De implementerede succesfuldt Bitcoin Fork og lancerede BTCU Mainnet den 5. februar 2021 og sendte BTCU-tokens fra luften ugen efter. De har deres syn på den næste milepæl: integration af Atomic Swaps til platformen. Alt under ledelse af CEO Eric Ma. Vi sidder med den veterane blockchain-ekspert og tidligere kernemedlem på CoinMarketCap for at tale om den nuværende tilstand af BTCU Mainnet og hvad fremtiden bringer for denne lovende næste generations blockchain.

BTCU sigter mod at opbygge en næste generations blockchain fra en Bitcoin-fork. Hvad gør næste generation betyder når det kommer til blockchain?

Bitcoin og Ethereum er de to største blockchain-netværk i verden, men hver har sine egne egenskaber. Ethereum er mere en platform, der bygger andre decentrale programmer på, hvilket giver mulighed for smarte kontrakter. På den anden side er Bitcoin blevet mere af en værdi-for-værdi, selvom det først blev opfattet som et nyt peer-to-peer-betalingssystem. Med BTCU bruger vi den allerede gennemprøvede og velansete Bitcoin blockchain, vi kombinerer begge netværk og udnytter det, der fungerer bedst i hvert af dem.

Vi bygger en næste generations Bitcoin-baserede blockchain på Ethereum, der giver os mulighed for at tokenisere aktiver, der kan gælde for forskellige projekter og aktiver uden for kryptokurver. Vores løsning har også til formål at forbedre den uholdbare, energiforbrugende proof-of-work (PoW) konsensusalgoritme med en ny Ultimatum proof-of-stake (UPoS) konsensusalgoritme, der gør den mere demokratisk, skalerbar, effektiv og bæredygtig. 

Hvad forsøger BTCU at opnå ved at kombinere Bitcoin og Ethereum, og hvordan adskiller BTCU sig fra andre projekter?

Begrebet BTCU svarer i mange aspekter til det næststørste kryptokurrency-netværk – Ethereum. Ligesom Ethereum har Bitcoin Ultimatum blockchain evnen til at huse smarte kontrakter i blockchain-protokollen. Dette er en af ​​de vigtige funktioner til implementering af transaktioner og decentrale applikationer (DApps). Generelt søger BTCU at kombinere alle de bedste funktioner, der gjorde det muligt for Bitcoin og Ethereum at indtage de øverste placeringer i kryptokurver efter markedsværdi.

Vi har udviklet BTCU til at tilbyde et decentraliseret økosystem med smarte kontrakter gennem sin Ultimate Proof-of-Stake-algoritme. En kombination af Leased Proof-of-Stake (LPoS) og Proof-of-Authority (PoA), BTCU er mere demokratisk, mere skalerbar og mere energieffektiv end Bitcoin. Vi byggede BTCU Mainnet til at være skalerbar og bruges i en lang række applikationer: fra aktivtokenisering til rettighedsstyring, forsyningskæde og dokumentflow til grænseoverskridende betalinger, styring, fast ejendom til fintech, sundhedspleje og mere. Vores vision er at skabe en blockchain, der er effektiv, nem at bruge og har reel værdi for udbredt anvendelse. Bitcoin Ultimatums teknologiske fordele vil ændre den måde, vi ser blockchain på.

Blockchain er synonymt med decentralisering og samfund. Hvor vigtig er feedback fra samfundet til BTCU?

Samfundet er hjertet i ethvert blockchain-projekt. Vi lancerer ikke bare et nyt produkt på markedet, vi bygger en platform med vores samfund. Faktisk var deres feedback kritisk for lanceringen af ​​BTCU Mainnet. Den 21. januar 2021 frigav vi et endeligt testnet. Denne øvelse gjorde det muligt for udviklere at teste, oprette eller ændre funktionaliteter og overvåge BTCU-blockchain-netværksydelsen. Det hjalp også med at give et objektivt og uafhængigt syn på netværket for at sætte parter og virksomheder i stand til at værdsætte og forstå netværkets muligheder.

Vi åbnede kommunikationskanaler igennem GitHub og feedbacken var virkelig vigtig for os. Det hjalp os med at forudsige driften af ​​netværket samt give interessenter information om kvaliteten af ​​BTCU-blockchain-sikkerhed, privatliv, kapaciteter, brugervenlighed, integration og interoperabilitet.

Det var sådan en succes, at vi kunne lancere den sidste mainnet 2 uger senere den 5. februar 2021. Herfra vil jeg igen takke samfundet for at være aktiv og for at bidrage med deres input.

Vil vi se andre samfundsdrevne projekter fra BTCU?

Absolut, vi er overbevist om, at et blockchain-projekt kun kan udvikle sig med fuld støtte fra dets samfund. Vi er derfor glade for at arbejde og samarbejde med andre projekter, især om en række sikkerheds- og teknologiske spørgsmål.

For yderligere at forbedre vores projekt inviterer vi alle til at deltage i vores bug bounty-program. Programmet er designet til alle, der ønsker at bidrage til udviklingen af ​​BTCU og sikre sikkerheden og robustheden i dets netværk.

For deres tid og arbejde har vi indført et belønningssystem. Medlemmer af samfundet, der arbejder med presserende opgaver eller løser fundne fejl, modtager BTC / ETH / USDT / USDC / BTCU for deres indsats.

Vi er altid tilgængelige på [e-mail beskyttet] for mere information.

Vi har også startet en ambassadørklub. Med meddelelserne fra nytilmeldte ambassadører som Javed Khattack og Serafima Semkina, vil vores team gerne fortsætte med at bringe andre samfundsledere om bord, der deler vores mission.

BTCU Mainnet er ude, men dette er kun det første skridt i et langt køreplan. Hvad ser fremtiden for BTCU ud?

Jeg er meget begejstret for de milepæle, vi har opnået indtil dette punkt. Vores dev-team har arbejdet ekstremt hårdt og fortjener al æren for BTCUs succes hidtil. Faktisk er lanceringen af ​​BTCU Mainnet kun begyndelsen, og vi har en lang køreplan med nye og spændende tilføjelser til platformen.  

Vi arbejder på tilføjelsen af ​​det smarte kontraktsystem, der giver mulighed for atomswap. Vi lukker også strategiske partnerskaber med nøgleplatforme som townsabc og open business council for at teste vores mobile tegnebøger, pilotprogrammer og tokenisering af markedet. Derudover er vi også indgået et samarbejde med World Smart Cities Forum for at gøre vores blockchain tilgængelig til brug i smarte byer rundt om i verden.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me