Med CZs smarte udvidelsesplaner er Binance klar til at være Amazon Of Crypto

reklame Phemex

Hvordan er Binance og Amazon ens? Amazon er en af ​​de mest alsidige virksomheder i verden med sit sortiment af produkttilbud – fra salg af detailvarer til udgivelse af nye bøger til fremstilling af videoindhold til udvikling af banebrydende forbrugerelektronik, det bliver gradvist en one-stop-shop for forbrugernes behov. I kryptoverdenen kan det samme siges om Binance, der bliver et globalt kryptoimperium med CZs smarte ekspansionsstrategier..

En finger i hver tærte

Binance har flere produkttilbud, end man kan stole på begge hænder. Det er ikke kun en blockchain og udveksling af kryptoaktiver, men det er også involveret i investering og fundraising, digital aktivforskning og blockchain og crypto support og adoption.

Kilde: Binance

Dens forskellige platforme understøtter spothandel, marginhandel, derivathandel og p2p-handel, og de nyder den sunde handelsvolumen. Som pr. Tilgængelige data på Coingecko, Binance har 570 handelspar til rådighed til spothandel.

Det har et udlåningsprogram og et indsatsprogram, der giver brugerne mulighed for at optjene henholdsvis renter og belønninger på deres cryptocurrency-beholdninger. Binance Academy tilbyder pædagogisk indhold om crypto og blockchain til brugere. Binance Charity bruger blockchain til at fremme filantropiske årsager.

Binance Info er en encyklopædi af kryptokurver. Binance Labs er en infrastrukturpåvirkningsfond, der inkuberer, investerer i og giver mulighed for blockchain-projekter. Binance Launchpad er en platform til lancering af tokens for lovende, nye blockchain-projekter.

Binance Research giver analyse, rapporter og datadrevet indsigt til interessenter i kryptovalutamarkedet. Tillid til tegnebogen er Binances officielle digitale tegnebog. Binance kæde er et community-drevet blockchain-softwaresystem med udviklere fra hele verden, der bidrager til det, og Binance DEX er blevet udviklet oven på det.

Med så mange produkttilbud har Binance pointeret sig som en vigtig drivkraft for udvikling og kryptooptagelse i kryptoøkosystemet.

Lokal tilstedeværelse er nøglen, Binance Going Global

Binance er dog ikke klar til at stoppe lige her. Det har ikke kun ekspanderet vandret, men også lodret. Blandt Binances strategier, der hjælper det med at blive et globalt imperium i kryptokurrencyområdet, er den støtte, den har udvidet til fiat-til-kryptotransaktioner. Flere fiat-gateways vil give massiv vækst i Binances brugerbase.

For nylig Binance annonceret at det havde indgået et samarbejde med Paxful, som muliggør P2P-platformen som en Binance-gateway. Således vil Binance-brugere nu være i stand til at købe kryptovalutaer gennem Paxful ved hjælp af 167 fiat-valutaer. De fiat-valutaer, som Binance nu vil støtte, inkluderer russisk rubel, vietnamesisk dong, indonesisk rupiah, nigeriansk naira, colombiansk peso, britisk pund, mexicansk peso, canadisk dollar, euro og argentinsk peso.

Tidligere havde Binance gjort delt at det havde åbnet brasilianske ægte og argentinske peso fiat-gateways for Binance-brugere ved at samarbejde med Latamex. I henhold til en blog fra Binance er Latamex / Settle Network et digitalt aktiverafregningsnetværk, der arbejder på tværs af Latinamerika for udveksling og grænseoverskridende betalinger. ”

I november havde Binance tilføjet støtte til den indiske rupee af partnerskab med en lokal kryptobørs, WazirX. Ekspansion i Indien var et dristigt skridt, da landet har indført et bankforbud mod krypto siden april 2018. Selvom krypto endnu ikke officielt er erklæret ulovlig i landet, er landets centralbank RBI ikke alt for ivrig efter at legalisere eventuelle private digitale valutaer.

De flere sider af Fiat-to-Crypto-udvidelsen

Binance’s sigte er at støtte alle de 180 valutaer i verden i de kommende seks til ni måneder, og Binance er meget tæt på at nå det.

Binances udvidelse af sine fiat-gateways giver flere fordele for de forskellige interessenter i kryptoindustrien. Først og fremmest for industrien som helhed er det positive nyheder, da det vil hjælpe med at drive crypto-adoption. Flere fiat-gateways betyder, at flere mennesker let kan investere i krypto sammen med forsikringen om, at deres transaktioner er sikre, fordi de bliver bakket op af Binance.

Med det udvalg af produkter, som Binance tilbyder og millioner af dollars i indtægter fra dem, er Binance allerede et firma af stor betydning i kryptoverdenen. Bevægelsen cementerer yderligere Binances position som en virkelig global kryptomagt i verden.

Det er værd at bemærke, at udvidelsesstrategien også er ret smart, fordi det hjælper Binance lettere med at flytte ind på nye markeder. I stedet for at forhandle med myndighederne i forskellige jurisdiktioner, investere i ny infrastruktur og teams, samarbejder Binance med eksisterende virksomheder i disse jurisdiktioner og udnytter dermed deres ressourcer og deler risici, hvis der er en lovgivningsmæssig nedbrydning.

For virksomhederne oversættes partnerskaberne til større synlighed på kryptomarkedet på grund af Binance’s power brand power og flere ressourcer til at drive virksomheden, især i denne tid med usikkerhed og bearishness.

Det er en win-win-situation for alle, især Binance, der ser ud til at blive Amazonas i kryptoværdien.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me