Libra Hearing: “Vi er nødt til at bringe Mark Zuckerberg her”, kræver senator Sherman

reklame Phemex

Den anden fase af senatshøringen for Libra med David Marcus begyndte med sit vidnesbyrd. Den første fase med udvalget for boliger, bankvæsen og byanliggender fokuserede på privatlivets fred og sikkerhedsproblemer med den foreslåede kryptokurrency fra Vægten.

I dag ledede Udvalget om finansielle tjenester høringen med titlen ‘Undersøgelse af Facebooks foreslåede kryptovaluta og dens indvirkning på forbrugere, investorer og det amerikanske finansielle system.’ 

Deres bekymringer var koncentreret omkring virksomhedens art, deres planer, grad af autonomi og vigtigst af alt dets vision i Financial Service Industry. Senatorerne var åbenbart bekymrede over den udfordring, som Vægten i øjeblikket stiller over for Federal Reserve. Senator Meeks bemærkede det,

“[Det kunne bringe] hele Federal Reserve ned og påvirke sektoren for finansielle tjenester”

Maxine Waters, formand for udvalget, ledede mødet. Hun begyndte med det faktum, at selvom David understreger, at Facebook vil være et ud af hundrede medlemmer af foreningen, er det i øjeblikket førende foreningen. Hun sagde,

“Der er ikke investeret penge af andre medlemmer af foreningen”

David Marcus accepterede det faktum, men bemærkede, at koden er open source, og de vil ikke kontrollere kodebasen.

Er det en ETF, råvare eller en valuta??

Senator Foster rejste spørgsmålene omkring volatiliteten og det faktum, at de har brug for at rydde 1940-handlingen, som er designet til at beskytte lejebetalere mod at betale for høj leje i forskellige måneder. Han sagde, “dette ser ud som en ETF for mig.”

Svarede David med at sige,

“Nej vil købe Vægt som en investering på grund af dets stabilitet … Du kan ikke bruge en ETF til betalinger.”

Lignende tvivl blev også rejst i starten af ​​andre regulatorer. David bemærkede det,

”Vægten er ikke en sikkerhed, ikke en ETF, måske en vare. Designet til at være et betalingsværktøj. ”

Formand Waters bemærkede, “Det er ikke en forpligtelse.”

Kongreskvinde Moloney var stærkt imod idéen og bemærkede, at valutaer og økonomisk stabilitet er spørgsmål, der skal styres af regeringen. Han satte også en sund tilstand over frigivelsen. Hun bad om et registreret tilsagn om, at et pilotprogram skulle frigives i mindre skala inden den egentlige lancering. Hun sagde,

“Oprettelse af en valuta er regeringens arbejde … Vil du forpligte dig til et lille pilotprogram med 1 million brugere med tilladelse fra regulatorer … Er du villig til at indgå denne forpligtelse lige nu?”

Marcus udsatte sig for at gøre ethvert tilsagn bortset fra det faktum, at de vil være dedikerede i deres bestræbelser på at pålægge KYC og AML-regler og overholde reglerne.

Det virkede som om David Marcus har mestret kunsten at diplomatiske svar. Han nægter at give nogen forpligtelse og har også udsat mange spørgsmål med en stærk erklæring, der understreger følgende udsagn,

Vi tager os tid til at få det rigtigt

“Zuckerberg kan ikke udskrive penge.”

Senator Sherman havde de mest indflydelsesrige synspunkter blandt alle de andre, da han advarede David Marcus og Libra Association om forgreningerne, at de ville blive konfronteret med dette projekt. Han sagde,

”Hundrede advokater vil fortælle ham [Mark Zuckerberg], hvad han laver, er lovligt, og han er derfor i sikkerhed. Men nogen inden for dette lands poliktik skal forklare Zuckerberg, at hvis kryptokurrency bruges til at finansiere det næste fantastiske terrorangreb mod amerikanere. Hundrede advokater, der står i træk, opkræver $ 200 i timen, beskytter ikke hans bagende mod det amerikanske folks vrede. ”

Desuden bad han kraftigt om Mark Zuckerbergs deltagelse i udvalget. Ifølge ham er Mark i sidste ende den eneste orkestrator af denne plan, og det kan gøre ham til en højere sikkerhedsrisiko, som han i øjeblikket har med privatlivsproblemer..

Senatorerne føler sig ikke komfortable med at håndtere godkendelsen af ​​dette projekt i betragtning af, at Facebooks rolle i det. Nogle af dem har imidlertid rost initiativet og den innovative indsigt. Ikke desto mindre forventes forsinkelse og mange lovgivningsmæssige forhindringer i fremtiden for Libra Associations.

Senatorerne fortsatte med at stille spørgsmål om Libra og Calibra. På tidspunktet for pressetid er mødet i en fordybning. Bitcoin-prisen har reageret positivt i betragtning af sin decentrale karakter.

btcusdBTC / USD 15-minuts diagram på Bitstamp (TradingView)

Bitcoin rørte et lavt niveau omkring $ 9000 tidligere i dag. Det har dog været stigende siden da. Prisen på Bitcoin steg fra $ 9577, da mødet begyndte at røre en højde over $ 9800 et øjeblik.

Tror du, at Libra til sidst får et grønt signal? Del venligst dine synspunkter med os. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me