Kan decentraliserede børser i New Age afslutte overherredømme af centraliserede børser?

Kryptovalutaer og blockchain anses for at være de værktøjer, der kan hjælpe med at decentralisere verden og gøre den tillidsløs. En tillidsløs verden er en, hvor der ikke er afhængighed af centraliserede banker eller myndigheder. Når centraliserede udvekslinger og myndigheder er den største og vigtigste bestanddel i branchen, skal denne tillidsløse verden snart komme. Traditionelle kryptokurrencyudvekslinger har ikke skabt tillid og en følelse af sikkerhed blandt brugerne. Situationen med centraliserede udvekslinger har været sådan, at Vitalik Buterin – medstifter af Ethereum – havde kritiseret dem for at “brænde i helvede”.

Problemer med centraliseret udveksling 

Centraliserede børser ejer i øjeblikket de bedste pletter i kryptoverden. Selvom disse kryptobørser beskæftiger sig med decentraliserede digitale aktiver, står de fleste af disse børser over for de samme problemer som andre centraliserede børser, der handler med finansielle instrumenter. Faktisk på grund af deres ungdomsår har selv centraliserede udvekslinger deres rimelige andel af problemer. Næsten alle børser, der opererer i kryptorummet, har undladt at give den erhvervsdrivende eller investor trøst og har mislykkedes med følgende parametre:

  • Personlige dokumenter: Centraliserede udvekslinger kræver ofte personlige oplysninger og bevis for identitet (IE: pas, selfie) for at deponere eller hæve på deres platform.
  • Sikkerhed: De fleste centraliserede børser har en enkelt server eller et enkelt indgangssted, der gør det let for hacks at angribe og plyndre de digitale aktiver, der findes i de varme tegnebøger på disse børser. Enhver sikkerhed bortfalder, og børsen mister alle sine aktiver.
  • Høje handelsgebyrer: Mange kendte kryptobørser opkræver gebyrer mellem 0,25% og 3%, hvilket er langt højere sammenlignet med DEX’er.
  • Tillid: Ligesom andre centraliserede virksomheder drives centraliserede udvekslinger også af enkeltpersoner, der har let adgang til data, og som kan manipulere deres input på et givet tidspunkt. Derfor er det vanskeligt for en central udveksling at udvikle tilliden blandt sine brugere

Selvom dette kun er et par spørgsmål, har der været en række forklaringer på, hvorfor de nuværende forretningsmodeller for mange børser ikke virker som ægte børser, men mere som ForEx som Travelex. Da disse udvekslinger bare udfylder huller, ville de for nu let udskiftes, når der er en reel udveksling, der ville trives med overlegen teknologi, hastighed og distribution.

Interplanetar Crypto Token Exchange (ICTE.io) – En spilskifter

Forståelsen af ​​de problemer, der findes i branchen i dag, kom grundlæggerne af ICTE sammen for at skabe et decentraliseret og distribueret udvekslingsnetværk, der giver brugerne adgang til global likviditet. De oprettede en procedure til at gøre alt dette med en 10-minutters automatiseret service, der giver brugerne deres udvekslingsteknologi og en let tilpasselig webside og mobilapp..

ICTE har en ret simpel model: for at samle likviditet har ICTE delt deres børser i forskellige typer, såsom Alpha-børser og satellitbørser. Alpha er store, regionale, børser og er direkte partnere til ICTE. Satellitbørser er mindre børser, som som medlemmer af de større børser vil være vært for ICTE Alphas. Under denne model vil Alphas være ansvarlig for styring af satellitudvekslinger (deres pool-medlemmer).

Alphas opsummerer deres medlemmers output og får rabatter for deres bidrag, som de distribuerer til medlemmerne baseret på præstation. Med denne ICTE vil det være muligt at sammenfatte output fra deres medlemmer og få rabatter for deres bidrag, som de distribuerer til medlemmer baseret på præstation.

ICTE planlægger at udfylde det eksisterende hul i dagens børser og differentiere sig på baggrund af:

  • Platformshastighed: ICTE planlægger at introducere den lave latenstidsbehandling af globale ordrer ved hjælp af en proprietær blanding af sit eget interne messaging-system, cloud computing-teknologier og blockchain-arkitektur, der muliggør matchning på tværs af globale udvekslingsnoder på ICTE-platformen – en platform meget hurtigere end i øjeblikket eksisterende krypto-udvekslinger.
  • Overlegen sikkerhed: ICTE planlægger at holde udvekslingsdataene meget fortrolige – selv væk fra eget personale – så der er ingen indblanding i udvekslingsoperationer og data. Børsen har indsat et meget professionelt sikkerhedsteam, der vedvarende tester mod hackingsforsøg.
  • Høj likviditet: ICTE har arbejdet med at skabe et økosystem af børser, der kører en enkelt og global likviditetsbog. Med flere børser, der kommunikerer og deler likviditetsbehov, ville ICTE være i stand til at bringe de bedste priser og samle den bedste likviditet for hver deltager.
  • Forældremyndighed: ICTE er bygget til at håndtere multi-blockchain-matchning, peer-to-peer-punghandel og handel i navnet på en depotmand eller Prime Brokers. ICTE understøtter flere ordretyper og algoritmisk og institutionel handel.
  • Økonomisk: ICTE opkræver en lille brøkdel af de gebyrer, som de fleste centraliserede børser opkræver i dag.

ICTE rammer markederne med en overlegen køreplan og nogle nøglekvaliteter, der adskiller dem fra konkurrencen. Hvis ICTE er i stand til at udføre det, den planlægger, kan den få fat i et stort marked fra førende centraliserede børser og skabe et virkelig tillidsfuldt økosystem, der er hurtigt, sikkert, likvidt og meget økonomisk.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me