Walton-ketjun (WTC) käsitteen ymmärtäminen

IoT tai esineiden internet luo upouuden ekosysteemin ja Walton Chain on kytkenyt IoT: n Blockchainiin uuden digitaalisen aikakauden luomiseksi. Lyhenne sanoista Wisdom Alters Label Trade Organization and Network, Walton Chain yhdistää periaatteessa RFID-tekniikan lohkoketjun kanssa toimitusketjujen hallintajärjestelmän luomiseksi.

RFID-tekniikan keksi 1900-luvulla tiedemies Charlie Walton, jolla on tärkeä rooli monissa sovelluksissa, kuten sitä voidaan käyttää tunnistamiseen, mobiilimaksuihin, vähittäiskauppaan ja mihin tahansa.

Mikä on Walton Chain (WTC)?

Vuonna 2016 Etelä-Korean ja Kiinan kehittäjät yhdistivät voimansa käynnistääkseen Walton Chainin tai WTC: n. RFID: n keksijän mukaan nimetty projekti pyrkii parantamaan toimitusketjun tehokkuutta kehittämällä innovatiivista hallintajärjestelmää.

Logistiikkajärjestelmä on monimutkainen ja siihen osallistuu useita osapuolia, jotka vaikeuttavat liiketoiminnan koordinointia keskenään, mikä kuuluu samaan vertikaaliin järjestelmän kasvaessa. WTC hallinnoi toimitusketjua yhdistämällä RFID-tekniikat lohkoketjuun tavoitteenaan luoda luotettava ja avoin liiketoimintaekosysteemi.

Walton Chain (WTC) ICO

Kun Walton Chainin ICO käynnistettiin, on laskettu liikkeeseen noin 100 miljoonaa kolikkoa hintaan 1ETH = 680 WTC ~ 0,001471 ETH. Kolikoista on tällä hetkellä saatavana 70 miljoonaa kolikkoa, ja loput louhitaan vuosien varrella, vaikka kolikoita ei enää luoda.

Näitä kolikoita käytetään ensisijaisesti osaketjujen liikkeeseenlaskuun, omaisuuden vaihdon, osinkojen koron, hajautetun vaihdon sekä hajautetun äänestys- ja hallintojärjestelmän jakamiseen. Tällä hetkellä WTC: n markkina-arvo on yhteensä 442560134 USD ja arvo 17,77 USD.

Mistä ostaa / myydä Walton-kolikkoa

Kun on kyse WTC: n kaupasta, ostamisesta tai myymisestä, se on erittäin helppoa, koska kolikko on listattu useilla kryptovaluutan pörsseillä, mukaan lukien joitain isoja nimiä. Binance, Kucoin, OKEx, Coinnest, HitBTC, Coinlink, COSS, Coinrail ja Allcoin.

Waltonin ketjun aliketjut

Waltonin ekosysteemissä Walton Chain on emoketju, joka hallinnoi aliketjuja, seuraa tapahtumia ja toteuttaa älykkäitä sopimuksia. WTC: n aliketjut voidaan luoda kuka tahansa Walton Chain -tekniikalla, jolla on omat tunnuksensa.  

Kukin näistä ketjuista keskittyy tiettyihin teollisuudenaloihin ja voi jopa valita konsensusalgoritmin, joka poikkeaa emoketjusta.

Muutamia etuja siitä, että alaketju erotetaan WTC-verkosta, ovat:

  • Räätälöity lohkoketju vastaamaan liiketoiminnan erityistarpeita
  • Ei yhteyttä vanhempainketjun verkkotoimintaan tai -protokollaan
  • Alaketjun asiat eivät upota koko verkkoa, koska suurin osa tiedoista sijaitsee yrityksen alaketjussa

Kuinka Walton-ketju toimii?

IoT integroi pohjimmiltaan verkkoa käyttäviltä laitteilta kerätyt tiedot ympäröiviin ympäristöihin tietojen lähettämiseksi ja niihin toimimiseksi. IoT-alustat ovat niin tehokkaita, että ne tarkoittavat tarkalleen, mikä tieto on hyödyllistä ja mikä voidaan jättää huomioimatta.

Koska IoT on keskitetty verkko, se edellyttää kuitenkin laitteiden yhdistämisen hyväksyntää. Tässä Walton-ketjussa on lähestymistapa hajautetun pääsyn turvaamiseksi toteuttamalla arvokas esineiden Internet (VIot).

Vahvuudet

  • Sillä on oma RFID-siru, skannerit ja seurantalaitteet
  • Kolikon arvo riippuu sillä olevien aliketjujen määrästä
  • Mahdollistaa vähittäiskaupan tuotteiden seurannan alusta loppuun
  • Käytä todellista käyttöä, joka auttaa lisäämään yritysten tehokkuutta

Heikkoudet

  • Tunnusomistajilla ei ole osaketta yrityksessä
  • Sen Masternode-ansaintamerkit joko kun tunnuksia siirretään aliketjuista pääketjuun tai aliketjujen välillä, mikä tarkoittaa alemman masternodin paluuta

Vahva joukkue

Walton Chainin tiimillä on paljon kokemusta toimitusketjusta. Sen perustaja Xu Fangcheng on myös perustanut miesten vaatetusyrityksen, jonka arvo on noin 7 miljardia dollaria. Perustaja Do Sanghyuk on aiemmin toiminut Korean Standard Products Associationin johtajana.

Erikoistutkija Kim Sukki on myös tiimin jäsen, joka on entinen Samsungin johtaja. Toinen tämän 40 hengen tiimin jäsen, Wei Songjie, joka on blockchain-insinööri, jolla on työkokemus Qualcommissa ja Googlessa.

Walton Chain on muutakin kuin vain toimitusketjualusta, se on tekniikka, jonka avulla ihmiset voivat luoda oman aliketjunsa. Tällä hetkellä markkinoilla suosittu projekti, Walton Chainilla on mahdollisuus muuttaa liiketoimintatilaa.

Mitä mieltä olet Walton-ketjusta? Kerro meille ajatuksesi ja kyselysi alla kommenteissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me