Bitcoin on virallisesti tullut “hintatutkimustilaan”, miksi BTC-hinta ei koskaan saa palata 20 000 dollariin

mainos Phemex

Tällä hetkellä $ 30000 + Bitcoin (BTC) on jo siirtynyt kauan odotettuun hintatutkimustilaan. Tätä Bitcoin-hintarallia tukee suuri institutionaalinen osallistuminen, jossa jotkut suuret toimijat rahoitusalalla kaatoivat miljoonia dollareita tähän digitaaliseen kultaan.

Institutionaalisen osallistumisen lisääntyessä rahoitusjätit ovat alkaneet kehittää Bitcoin-sijoitusvälineitä, jotka vastaavat institutionaalisia vaatimuksia. Jotkut säännellyt rahoitusjätit, kuten CME ja Bakkt, tarjoavat jo kauppaa Bitcoin-futuureille. Toisaalta Bitcoin ETF: ien käyttöönotossa on tarpeeksi työtä.

Mutta kaikkien näiden sijoitustuotteiden olemassaolemiseksi markkinoilla on tärkeää ymmärtää omaisuusluokan hintojen löytämismekanismi. Katsotaanpa, mitä Bitcoin Price Discovery tarkoittaa todellisuudessa.

Tekijät, joilla on keskeinen rooli Bitcoin-hintojen löytämisessä

Kuten me kaikki tiedämme, Bitcoin toimii täysin hajautetussa blockchain-verkossa, eikä sitä hallitse sääntelyelin, toisin kuin muut omaisuuslajit. Bitcoin ja yleensä kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita voimavaroja, ja niitä on aiemmin käsitelty merkittävillä hinnan manipulaatioilla.

Bitcoin Price Discovery on pysynyt kovana tehtävänä pitkään. Mutta kun säänneltyjä pörssejä ja markkinapaikkoja on tulossa kuvaan, skenaario paranee. Institutionaalinen osallistuminen BTC: hen todennäköisesti lisää kysyntää sijoitusvälineille, kuten Bitcoin ETF: ille ja muille.

Sijoittajien aktiivisuuden nousu on jo vahvistus siitä, että Bitcoin-oikeus on omalla alueellaan, emmekä ehkä näe suurta korjausta vuoden 2017 hintakatkoksen aikana.

Lähde: Twitter, Bitcoin-sijoittajien aktiivisuuskaavio

Koska tällaiset tuotteet toimivat vain säänneltyjen alustojen kautta, se auttaa hillitsemään BTC: n hintavaihtelua ja arvaamatonta käyttäytymistä. Viime vuoden paneelikeskustelun aikana Invest: ASIA: ssa Singaporessa Lennix Lai, OKExin finanssimarkkinoiden johtaja kertoi Coindesk:

“Jos pystyt ostamaan tai myymään vain tiettyjä bitcoinin taustalla olevia rahakkeita ja sinulla ei ole kykyä lyhentää, pohjimmiltaan spekuloida toiseen suuntaan, markkinat olisivat paljon epävakaammat, koska ne johtuisivat täysin tunteista.”

“Voit esimerkiksi nähdä bitcoinin olevan paljon epävakaampi ennen CME Futuresin käyttöönottoa … joten meillä pitäisi olla enemmän rahoitusvälineitä, kuten vaihtoehtoja, jotka auttavat edelleen hintojen etsinnässä volatiliteetin suhteen.”

Hedge-rahastojen, veteraanisijoittajien, laitosten ja muiden suurten toimijoiden äskettäinen osallistuminen tuo lisää selkeyttä tähän Bitcoin Price Discovery -konseptiin markkinoiden kypsyessä.

Miksi BTC-hinta ei koskaan saa palata 20 000 dollariin?

Kuten salausanalyytikko Willy Woo huomautti, Bitcoin Price ei ehkä koskaan palaa 20000 dollariin. Hänen mielestään korkeat spot-ostot yhdistettynä kasvavaan sijoittajaaktiivisuuteen ovat saaneet tämän rallin erottumaan aikaisemmista. Hänen mielestään 24 000 dollarin hintataso on sama kuin 12–14 tuhannen dollarin BTC-hintaluokassa, ja tämän tason rikkominen vaatii massiivisen markkinoiden kaatumisen..

Emme koskaan näe enää $ 20k BTC: tä.

24 000 dollarin tuki tarvitsisi mustan joutsenen tapahtuman hajoamiseen.

Pitkäaikaisten ostajien tukema lattian hinta nousee erittäin nopeasti.

– Willy Woo (@woonomic) 3. tammikuuta 2021

Vielä yksi keskeinen huomio Woo: n tutkimuksessa on, että Bitcoin ei ehkä koskaan näe 30–40%: n korjauksia salakirjoittajien keskuudessa.

Extra Read: Mikä on Bitcoin Price Discovery -tila?

Hinnanhakumekanismi tarkoittaa periaatteessa omaisuuden hinnan johtamista markkinoilla ostajan ja myyjän vuorovaikutuksen perusteella. Bitcoin Price Discovery tarkoittaa spot-hinnan asettamista Bitcoin (BTC) -kaupalle, joka riippuu useista aineellisista ja aineettomista tekijöistä.

Perinteisten kysynnän ja tarjonnan taloudellisten periaatteiden lisäksi BTC-hinnan löytämisessä on useita tekijöitä. Tähän voi sisältyä tekijöitä, kuten tietovirta salausmarkkinoiden välillä, vaihdot sekä vuorovaikutus perinteisten markkinoiden kanssa. Kuten näimme tänä vuonna, myös maailmantaloudellisella tilalla ja epävarmuustekijöillä on huomattava painoarvo hintojen löytämisessä.

Kuten sanottu, Bitcoinin hintatutkimuksen ydin on tärkein kysyntä- ja tarjontakerroin. Myös Bitcoin-hintatutkimus riippuu suurelta osin futuuri- ja optiomarkkinoista. Näiden markkinoiden elinkeinonharjoittajilla on paremmat tiedot ja arvostelukyky halutun toiminnan toteuttamiseksi. Jos kyseessä on markkinaolosuhteisiin tai talouteen vaikuttava ulkoinen tieto tai uutinen, keinottelukauppiaiden toimet antavat johdannaismarkkinoilla uutta tietoa, joka edelleen ohjaa hintamuutoksia.

Bitcoinin futuuri- ja optiomarkkinoilla on keskeinen rooli Bitcoinin hintatutkimuksessa, koska ne ovat ensimmäisiä, jotka reagoivat, koska transaktiokustannukset ovat täällä paljon pienet verrattuna spot-markkinoihin. Siten ne sisältävät tulevaisuuden ennusteen siitä, mitä todennäköisesti tapahtuu.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me