Andreas Anotonopoulosin tarkistuslista todellisen kryptovaluutan löytämiseksi

Salausmarkkinoilla on tällä hetkellä tuhansia uusia valuuttoja, mutta näiden laillisuus on edelleen epävarmaa. Näkyvä Bitcoinin puolestapuhuja Andreas M.Antonopoulos jakoi videon, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti kryptovaluutan tunnistamisesta.

“Kryptovaluutta on markkinointitermi”

Andreas AntonopoulosLähde

Kryptovaluuttateollisuus on nähnyt useita uusia kolikoita. Bitcoin, ensimmäinen kryptovaluutta, joka pudotettiin markkinoille. Lähes 12 vuotta rahoitusmaailmassa Bitcoin on edelleen kärjessä. Suurin osa muista kryptovaluutoista tulee kuitenkin markkinoille väittäen täyttävänsä Bitcoinin puutteet. Jotkut väittävät tarjoavansa nopeampija tapahtumia ja jotkut muut, kuten Monero, tarjoavat paremman yksityisyyden. Luettelo jatkuu, koska melkein kaikki kentällä ovat seuranneet paremman Bitcoinin luomista.

Bitcoin-evankelista, Andreas Antonopoulos julkaisi videon hänen YouTube-kanavallaan Bitcoin Q&A, otsikolla ”Mikä tekee valuutasta salauksen?” Tässä videossa Antonopoulos huomautti, että kysymykselle ”Mikä on kryptovaluutta?” Ei ole lakisääteistä määritelmää.

Kryptovaluutta on kehittynyt markkinointitermiksi, joka viittaa siihen, että tietyt henkilöt saattavat kutsua mitä tahansa salaukseen perustuvaa valuuttaa kryptovaluutaksi. Tämä tuskin antaa mitään tietoa kryptovaluutan sijainnista ja ei edes tunnista, onko kryptoarvo mielenkiintoinen.

Andreas Antonopoulosin tarkistuslista kryptovaluutan tunnistamiseksi

Selviytyäkseen kriittisen valuutan ”mielenkiintoisen tekijän” tunnistamisesta, Antonopoulos on laatinut tarkistuslistan. Tämä tarkistuslista on luettelo, jota Bitcoin-kouluttaja on myös tiettävästi yrittänyt popularisoida.

1. Salausvaluutat hajautetaan

Kryptovaluutat ovat hajautettujaKryptovaluutat ovat hajautettuja

Hajauttaminen on yksi yleisimmistä termeistä, joita kohtaat, jos olet ollut osa salausyhteisöä. Ensimmäisen kryptovaluutan luomisen syy oli paeta keskitetyistä saartoista. Antonopoulos luettelossaan huomautti, että salausvaluutan tulisi olla kaikkien saatavilla ilman lupaa tai tarkastusta.

Antonopoulos lisäsi,

“Voiko kukaan avoimen Internetin tietokone muodostaa yhteyden verkkoon ja olla osa sitä ja osallistua verkkoon?”

Pohjimmiltaan kuka tahansa, missä tahansa, voi omistaa kryptovaluuttoja ja lähettää niitä kenellekään ilman kolmatta osapuolta tai välittäjää. 

2. He ovat reunattomia

Kryptovaluutat ovat rajattomiaKryptovaluutat ovat rajattomia

Rajattomuus on ollut yksi tekijöistä, joista kaikkien kryptovaluuttojen pitäisi ylpeillä. Pienestä mittakaavasta suuriin rajatylittäviin maksuihin maksaa kohtuuttoman paljon rahaa valuuttakurssien ja valuutanvälittäjien vuoksi.

Järjestelmä, johon kuka tahansa voi päästä käsiksi mistä päin maailmaa tahansa tahansa, tekee kryptovaluutasta todella rajattoman, Antonopoulos ehdottaa.

3. Ne ovat neutraaleja – ei puolueellisuutta!

Kryptovaluutat ovat neutraalejaKryptovaluutat ovat neutraaleja

Järjestelmää, joka ei erota tapahtumia lähde-määränpää, arvo tai edes tarkoituksensa perusteella, pidetään luonteeltaan neutraalina. Kaikki järjestelmät, jotka tekisivät tapahtuman ottamatta huomioon lähteeseen liittyviä tietoja, luokitellaan kryptovaluutaksi.

Salausvaluutan omistamiseen ei tarvita tiettyä alkuperää, väriä, kastia jne. Lähde on aina julkinen avain!

4. Ne ovat muuttumattomia – totuus vallitsee!

Kryptovaluutat ovat muuttumattomiaKryptovaluutat ovat muuttumattomia

Valuutan muuttumattomuuden suuruus on myös osa Bitcoinin puolustajan tarkistusluetteloa. Käyttämällä Bitcoinia esimerkkinä Antonopoulos ehdotti, että Bitcoinin muuttumattomuus oli melko korkea. Lainataan sitä tosiasiaa, että Bitcoin-lohkoketjun tiedoista tulee muuttumattomia kuuden vahvistuksen jälkeen. Vahvistuksen määrän kasvaessa on vaikeampi peruuttaa tapahtuma, hän lisäsi.

Vahvistamisen jälkeen julkisen estoketjun tietoja ei voi muuttaa.

5. Julkisesti todennettavissa

Kryptovaluutoilla on julkinen legderKryptovaluutoilla on julkinen pääkirja

Viimeinen kriteeri luettelossa on, onko valuutta julkisesti todennettavissa? Tässä keskitytään tapahtuman tarkastamiseen tai verkon avoimuuteen. Julkisesti saatavilla oleva pääkirja on jokaisen kryptovaluutan ydin, joka tarjoaa kaivattua avoimuutta ja mahdollistaa tapahtumien seurannan.

Julkisessa blockchainissa, kuten Bitcoin, kukaan lukee / kirjoittaa, mutta kukaan ei voi muokata mitään tässä pääkirjassa, joten se toimii yhtenä totuuden lähteenä kaikille liiketoimen osapuolille.

Bitcoin on tavallinen vertailuarvo

Bitcoinia pidetään epäilemättä kaikkien kryptovaluuttojen standardina, ja Antonopoulos paljasti taipumuksensa kolikkoon, koska hän pitää sitä erona muusta. Antonopoulos ehdotti kuitenkin, että kolikoita, jotka eivät merkitse kaikkia tämän luettelon luokkia, ei pitäisi poistaa sen etiketistä olevan kryptovaluutta, koska muutamat muut saattavat pitää niitä mielenkiintoisina. Tästä huolimatta Bitcoinin asianajaja ehdotti, että kolikot, jotka eivät täytä näitä ehtoja, ovat pikemminkin “inkrementaalinen innovaatio”.

Hän sanoi, että hän työskentelee suljetussa ja hallitussa järjestelmässä,

“Minulle se on enemmän kuin tietokanta, eikä se ole erityisen mielenkiintoinen tekniikaltaan eikä varmasti kovin mielenkiintoinen poliittisilla ja sosiaalisilla vaikutuksillaan.”

Jokaisella teollisuudella on oma osuutensa hyväksikäyttäjistä, ja kryptovaluutta-alalla on niitä runsaasti. Salausmarkkinat koostuvat 5000 altcoiinista ja suurin osa niistä on väärennettyjä. Antonopouloksen tarkistusluetteloa voidaan käyttää omana, jotta vältetään väärennetyt ja huijaavat kryptovaluutat.

Kerro meille, mikä mielestäsi tekee kryptovaluutan?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me