9. – 13. huhtikuuta: Taloudellisten tapahtumien näkymät – riskien torjunta hallitsee

Yhdysvaltain NFP: tä seuraava kaupankäyntiviikko on yleensä kevyempi perustekijöiden näkökulmasta. Markkinat seuraavat todennäköisesti teknistä tasoa. Siitä huolimatta on vähän tapahtumia, jotka kannattaa katsoa tällä viikolla. Katsotaanpa nopeasti …

Suosituimmat taloudelliset tapahtumat

Edellisen viikon aikana Yhdysvaltain dollari laski sen jälkeen, kun Yhdysvaltain työllisyysaste kasvoi odotettua vähemmän. Maaliskuun NFP oli vain 103 tuhatta. Työttömyysaste pysyi vakaana 4,1 prosentissa, mutta palkat ovat jopa 0,3 prosenttia, odotettua parempia.

Maanantai – 9. huhtikuuta

Tyypillisesti, ilman merkittäviä taloudellisia tapahtumia, markkinat jatkavat NFP: n kauppaa. Tämän sanottuamme voimme odottaa heikompaa dollaria maanantaina.

Ison-Britannian punta – GBP

Halifax HPI m / m – Johtava asuntoteollisuuden terveyden indikaattori, koska asuntojen hintojen nousu houkuttelee sijoittajia ja kannustaa teollisuuden toimintaa. Halifax Bank of Scotlandin on määrä julkaista tiedot kello 7.30 (GMT), ennusteen ollessa 0,1% vs. 0,4% maaliskuussa 2018..

Tiistai – 10. huhtikuuta

Yhdysvaltain dollari – USD

PPI m / m – Tuottajahintaindeksiä pidetään johtavana kuluttajainflaation indikaattorina. Kun tuottajat veloittavat ylimääräisiä tavaroita ja palveluita, korkeammat kustannukset siirtyvät yleensä kuluttajalle. Korkeampi PPI voi johtaa korkeampaan kuluttajahintaindeksiin, mikä painostaa keskuspankkeja vapauttamaan haaleaa rahapolitiikkaa.

Tämänhetkisen PPI-arvon odotetaan kasvavan 0,1% m / m maaliskuussa, mikä on puolet helmikuun kurssista. Perusindikaattorin odotetaan toistavan aikaisemman 0,2 prosentin voiton.

Keskiviikko – 11. huhtikuuta

Australian dollari – AUD

RBA Gov Lowe puhuu – Klo 5.05 (GMT) Gov Lowen on tarkoitus puhua viimeaikaisesta kehityksestä Australian ja maailmantaloudessa Australian ja Israelin kauppakamarissa Perthissä. Lievää volatiliteettia voidaan odottaa vastauksena yleisön kysymyksiin.

Ison-Britannian punta – GBP

Valmistustuotanto m / m – Kansallinen tilastotoimisto julkaisee valmistustuotannon m / m klo 8.30 (GMT) ennusteen ollessa 0,2%, korkeampi kuin edellinen 0,1%.

Tämä on yksi johtavista taloudellisen terveyden indikaattoreista. Tuotanto reagoi nopeasti suhdannevaihteluihin ja korreloi kuluttajaolosuhteiden, kuten työllisyystason ja tulojen, kanssa.

Euroalue – EUR

EKP: n presidentti Draghi puhuu – EKP: n (Euroopan keskuspankin) presidentin Mario Draghin on tarkoitus puhua Generation Euro Students -palkintojenjaossa Frankfurtissa. Hänen odotetaan vastaavan yleisön kysymyksiin. Kaikkia vastauksia talouden hidastumisesta, inflaatiosta tai QE (quantitative easing) -ohjelman supistumisesta seurataan ja käydään kauppaa.

Yhdysvaltain dollari – USD

CPI m / m- Yhdysvaltain työmarkkinat ovat parantuneet ja bruttokansantuote nousi odotettua paremmin, mutta inflaatio on asia, josta Yhdysvallat on edelleen huolissaan. Helmikuussa ydinindeksi nousi 0,2%. Tällä kertaa taloustieteilijät eivät odota muutoksia USA: n inflaatiossa. Kaiken kaikkiaan Yhdysvaltojen inflaatio pysyy 1,8 prosentissa vuotta aiemmin.

Ennusteen ja todellisen vapauttamisen välinen ero aiheuttaa todennäköisesti valtavaa volatiliteettia markkinoilla. 

FOMC: n kokouspöytäkirja – FOMC: n kokouspöytäkirja on yksityiskohtainen kuvaus FOMC: n viimeisimmästä kokouksesta, joka tarjoaa syvällisen kuvan taloudellisista ja taloudellisista olosuhteista, jotka vaikuttivat heidän äänestykseen korkojen asettamisesta.

Korkotason noususta huolimatta Fed ei tukenut Yhdysvaltain dollaria. Tämä johtuu lähinnä siitä, että Fed päivitti vuosien 2019 ja 2020 näkymiä ja jätti vuoden 2018 sellaisenaan. Sijoittajat odottavat haaleaa sävyä FOMC: n kokouspöytäkirjoista, mutta luulen, että se tulee olemaan dovish.

Torstai – 12. huhtikuuta

Japanin jeni – JPY

BOJ Gov Kuroda on tarkoitus puhua BOJ: n neljännesvuosittain toimipisteen johtajan kokouksessa Tokiossa klo 0:30 (GMT). Japanin keskuspankin päällikkönä hän todennäköisesti antaa vihjeitä tulevasta politiikasta, varsinkin kun Japanin jeni vahvistuu dramaattisesti Yhdysvaltain dollariin nähden. Koska vientiin suuntautunut talous, BOJ vihaa vahvempaa jeniä ja yleensä puuttuu sen heikentämiseksi.

Euroalue – EUR

EKP: n rahapolitiikan kokoustilit – Klo 11.30 (GMT) EKP julkaisee pöytäkirjan EKP: n maaliskuun kokouksesta. Se oli tavallinen kokous, jossa ei ollut uusia ennusteita, mutta haukkojen ja kyyhkysten välinen sota on edelleen käynnissä. Sijoittajia kehotetaan seuraamaan lisäohjeita QE-ohjelman sulkemisesta.

Perjantai – 13. huhtikuuta

Yhdysvaltain dollari – USD

Ennakko UoM: n kuluttajien mielipide – Michiganin yliopisto julkaisee kuluttajien mielipiteitä koskevat luvut klo 14.00 (GMT). Yhdysvaltain kuluttajien mielipiteen odotetaan olevan 100,8, mikä on hieman edellisen kuukauden 101,4: n alapuolella. Kaiken kaikkiaan suurempaa lukua pidetään hyvänä valuutalle.

Siinä kaikki nyt, kiitos lukemisesta ja tarkista FX Leaders News Trading Strategia saadaksesi paremman käsityksen näiden tapahtumien kaupasta. Odotamme todella hyviä kauppoja, joten pysy ajan tasalla FX-johtajista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me