9. – 13. april: Økonomiske begivenhedsudsigter – Risk-off-stemning dominerer

Handelsugen efter den amerikanske NFP er normalt lettere fra et grundlæggende synspunkt. Markedet vil sandsynligvis følge de tekniske niveauer. Ikke desto mindre er der få begivenheder, der er værd at se denne uge. Lad os se hurtigt …

Top økonomiske begivenheder

I løbet af den foregående uge faldt den amerikanske dollar, efter at den amerikanske jobrate voksede mindre end forventet. Marts-NFP var kun 103K. Arbejdsløsheden forblev stabil på 4,1%, men lønningerne er op til 0,3% bedre end forventet.

Mandag – 9. april

I mangel af større økonomiske begivenheder fortsætter markedet typisk med at handle med NFP. Når det er sagt, kan vi forvente en svagere dollar mandag.

Storbritannien pund – GBP

Halifax HPI m / m – En førende indikator for boligindustriens helbred, fordi stigende huspriser tiltrækker investorer og ansporer industriens aktivitet. Halifax Bank of Scotland forventes at offentliggøre dataene kl. 7:30 (GMT) med en prognose på 0,1% mod 0,4% i marts 2018.

Tirsdag – 10. april

Amerikanske dollar – USD

PPI m / m – Producentens prisindeks betragtes som en førende indikator for forbrugerinflationen. Når producenter opkræver ekstra for varer og tjenester, overføres de højere omkostninger normalt til forbrugeren. En højere PPI kan føre til højere CPI, som presser centralbankerne til at frigive hawkiske pengepolitikker.

Det nuværende PPI-tal forventes at vokse med 0,1% m / m i marts, hvilket er halvdelen af ​​februar. Mens Core PPI forventes at gentage den tidligere gevinst på 0,2%.

Onsdag – 11. april

Australske dollar – AUD

RBA Gov Lowe taler – Kl. 05.05 (GMT) skal Gov Lowe tale om den seneste udvikling i de australske og globale økonomier på det israelsk-israelske handelskammer i Perth. Der kan forventes en smule volatilitet som svar på spørgsmål fra publikum.

Storbritannien pund – GBP

Produktionsproduktion m / m – Kontoret for nationale statistikker frigiver fremstillingsproduktionen m / m kl. 8:30 (GMT) med en prognose på 0,2%, højere end den tidligere sats på 0,1%.

Dette er en af ​​de førende indikatorer for økonomisk sundhed. Produktion reagerer hurtigt på op- og nedture i konjunkturcyklussen og er korreleret med forbrugerforhold som beskæftigelsesniveauer og indtjening.

Eurozone – EUR

ECB-præsident Draghi taler – ECBs (Den Europæiske Centralbanks) præsident Mario Draghi skal tale ved Generation Euro Students ‘Award Ceremony i Frankfurt. Han forventes at besvare spørgsmål fra publikum. Eventuelle svar om økonomisk afmatning, inflation eller tilspidsning af QE-programmet (kvantitativ lettelse) overvåges og handles.

Amerikanske dollar – USD

CPI m / m- Det amerikanske arbejdsmarked er forbedret, og BNP kom bedre ud end forventet, men inflation er noget, som USA stadig er bekymret for. Tilbage i februar steg Core CPI med 0,2%. Denne gang forventer økonomer ikke nogen ændring i den amerikanske inflation. Samlet set forbliver den amerikanske inflation på 1,8% å / å.

Enhver afvigelse mellem prognosen og den faktiske frigivelse vil sandsynligvis medføre massiv volatilitet på markedet. 

FOMC Mødeprotokol – FOMC-mødeprotokollen er en detaljeret oversigt over FOMCs seneste møde, der giver dybdegående indsigt i de økonomiske og finansielle forhold, der har påvirket deres stemme om, hvor de skal fastsætte renter.

På trods af stigningen i renten understøttede Fed ikke den amerikanske dollar. Dette skyldes hovedsageligt, at Fed opgraderede udsigterne for året 2019 og 2020, mens de forlod 2018, som de er. Investorer forventer en hawkisk tone fra FOMC-mødeprotokollen, men jeg tror, ​​det bliver dovish.

Torsdag – 12. april

Japansk yen – JPY

BOJ Gov Kuroda skal tale ved BOJ’s kvartalsvise filialchefmøde i Tokyo kl. 0:30 (GMT). Som chef for den japanske centralbank giver han sandsynligvis spor om fremtidig politik, især da den japanske yen bliver dramatisk stærkere over for den amerikanske dollar. At være en eksportorienteret økonomi hader BOJ en stærkere yen og griber typisk ind for at gøre den svagere.

Eurozone – EUR

ECB’s pengepolitiske møderegnskaber – 11:30 (GMT) frigiver ECB sine referater fra ECB’s møde i marts. Det var et sædvanligt møde uden nye prognoser, men trækketrækningen mellem høge og duer er stadig i gang. Investorer rådes til at følge for yderligere spor om afslutningen af ​​QE-programmet.

Fredag ​​- 13. april

Amerikanske dollar – USD

Prelim UoM-forbrugerstemning – University of Michigan offentliggør tallene om forbrugerstemning kl. 14:00 (GMT). Det amerikanske forbrugerstemning forventes at være 100,8, lidt under den foregående måneds tal på 101,4. Samlet set anses det højere tal for godt for valuta.

Det er det for nu, tak for din læsning og tjek FX Leaders News Trading Strategy for en bedre forståelse af, hvordan du handler disse begivenheder. Vi forventer nogle rigtig gode handler, så hold øje med FX Leaders.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me