Amerikansk session Forex-kort, 18. juni – Euro falder på Draghis kommentarer om kursnedskæringer

De økonomiske data fra de fleste udviklede / store lande rundt om i verden er blevet svagere i de seneste måneder, da den globale økonomi har taget endnu et spring til nedadgående efter den kortvarige forbedring i 1. kvartal i år. I dag så vi huspriserne falde med 3,0% i Australien i første kvartal, hvilket er det femte kvartalsrække i træk. De pengepolitiske protokoller blev også frigivet i går aftes, som jeg ikke tjekkede, men jeg antager, at de var døv, da RBA sænkede renten på dette møde. AUD / USD var lavere i morges, hvilket bekræfter dovish bias fra RBA.

Selvom overraskelsen i dag kom fra Mario Draghi og Den Europæiske Centralbank. Draghi accepterede den økonomiske nedgang, som euroområdet befinder sig i øjeblikket, og han lød bekymret over inflationen, hvilket ikke var så overraskende efter faldet under 1,0% i kerneprisindekset (forbrugerprisindeks) i sidste måned og den faldende tendens til inflationsforventninger . Han sagde, at der er behov for yderligere stimulus, hvis økonomien ikke forbedres, hvilket ser ud til at være tilfældet, og nævnte rentesænkninger som et af de vigtigste redskaber, som ECB har. Euro dykkede efter disse kommentarer, som jeg formoder går til fordel for ECB, men Donald Trump reagerede på disse kommentarer og beskyldte ECB. Selvom jeg tror, ​​at tweeten var rettet mod FED, som mødes onsdag.

Europæisk session

 • Eurozone ZEW økonomiske sentiment – Det økonomiske sentiment var i en forværret tendens i løbet af sidste år og faldt i november med -22 point, men det begyndte at blive bedre siden da, og i april blev stemningen igen positiv. Men det varede ikke længe, ​​da stemningen blev negativ igen i sidste måned og faldt til -1,6 point. Denne måned forventedes det at blive værre og falde til -3,6 point, men efter det store fald til -21,1 point i det tyske ZEW-økonomiske sentiment, som blev offentliggjort tidligere, var markedet forberedt på endnu et stort fald i Eurozone-antallet. Det er, hvad der skete, og Eurozones ZEW-økonomiske stemning faldt til -20,2 point, så Mario Draghi havde ret i at være bekymret.
 • Eurozone Endelig CPI Inflation – Inflationen har også været i en svækkende tendens i Euroområdet som i resten af ​​kloden, men vi oplevede et spring i april, selvom det ikke var reelt, fordi priserne var stærkt påvirket af påskehelgen den måned. I maj blev inflationen svag igen, og den overordnede CPI (forbrugerprisindeks) faldt til 1,2% fra 1,7%, mens basis-CPI faldt til 0,8% fra 1,3% i april. Den endelige læsning blev offentliggjort i morges, og den viste ingen ændring fra foreløbig læsning, så inflationen er faktisk på vej ned i Europa.
 • Draghi Mentions bringer tilbagebetalingsfrekvenser – Draghis tale i Sintra blev offentliggjort i morges med overskriftskommentaren om, at flere rentesænkninger er en del af centralbankens værktøjssæt. QE har stadig en betydelig plads, QE-grænser er specifikke for uforudsete udfordringer for ECB. Hvis udsigterne ikke forbedres, er der behov for yderligere stimulus, negative rater har vist sig at være et meget vigtigt redskab, og indikatorer for de kommende kvartaler peger på langvarig blødhed. ECB er i stand til at forbedre den fremadrettede vejledning ved at justere sin bias og konditionalitet for at tage højde for variationer i inflationsjusteringsvejen. I de kommende uger vil vi overveje, hvordan vores instrumenter kan tilpasses i forhold til sværhedsgraden af ​​risikoen for prisstabilitet.
 • Ifo reducerer BNP-væksten for Tyskland – Ifo reducerede BNP-vækstprognosen i Tyskland igen i dag til 1,7% fra 1,8% tidligere. BNP-prognosen for 2019 forblev uændret, dog på 0,6%, hvilket er ret lavt. De nævnte også svagheden i den industrielle sektor, der spreder sig over på arbejdsmarkedet, den indenlandske økonomi, så tunge tider fremover for Tyskland.

Amerikansk session

 • Trump tager et jab ved ECB, men sigter mod FED – Den amerikanske præsident Donald Trump tweetede, så snart han rejste sig efter at have set [] EUR / USD]] meget lavere efter Draghis kommentarer i morges. Her er tweeten “Mario Draghi annoncerede netop mere stimulus kunne komme, hvilket straks faldt euroen mod dollaren, hvilket gjorde det uretfærdigt lettere for dem at konkurrere mod USA. De har sluppet væk med dette i årevis sammen med Kina og andre ”. Og endnu en tweet lige efter det: Trump
 • Merkel truer Iran, hvis Iran ikke opretholder den nukleare pagt – Den tyske kansler, Angela Merkel, kommenterede i dag Iran og sagde, at det vil få konsekvenser, hvis Iran ikke opretholder atompagten. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at løse situationen fredeligt. USA har øget den militære tilstedeværelse i regionen, så også tingene eskaleres her.
 • Canadisk produktions salg – Produktionssalget har været negativt i tre ud af de sidste fem måneder i Canada, men rapporten, der blev offentliggjort i sidste måned, viste et anstændigt spring på 2,1% i marts, som blev revideret højere i dag til 2,6%. Dagens rapport forventedes at vise endnu en stigning på 0,6% i april, men salget gik glip af forventningerne med 0,6% i stedet. Nye ordrer blev også negative for den måned på -1,4% mod + 2,5% tidligere, som blev revideret højere fra + 1,5%.
 • Trump tweeter igen, denne gang om Kina – Der var en vis bekymring for, at mødet slet ikke ville finde sted. Håbet er, at handelsforhandlinger genstarter på vej til en aftale. Men Trump sendte en ganske positiv tweet om sagen, så her går det:
 • trumf-tweet

Bearish EUR / USD

 1. Tendensen er blevet bearish igen
 2. Grundlæggende er døv
 3. ECB blev endnu mere dovish i dag
 4. MA’er skubber prisen ned

De 50 og de 20 SMA’er skubber prisen ned

EUR / USD var ret bullish i de foregående to uger, da USD vendte bearish på blødere økonomiske data i de seneste måneder fra USA. Men den større bearish tendens genoptog igen for dette par, og grundlæggende forværres for Euro, såsom det store fald i ZEW-økonomiske sentiment, vi så i morges fra Tyskland og Euroområdet. ECB vendte sig også endnu mere til i dag, hvilket antyder en kommende rentesænkning i år, og dette par mistede omkring 60 kerner. Det har været at lægge en lille retrace højere, hvilket er en god mulighed for at sælge, da de glidende gennemsnit nærmer sig hurtigt.

Afslutningsvis

Donald Trump startede dagen tidligt i dag og tog et hit i ECB for at dreje dovish, der sendte euroen ned og de europæiske aktiemarkeder højere. Trump hader, at FED har været på en rentestrammende cyklus, så dagens tweets er rettet mod FED, der mødes i morgen, mere end ECB. Så jeg forventer, at FED også lyder som en slags døv, men jeg er ikke sikker på rentenedsættelsen i juli.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me