ChainLinkin hintaennuste vuodelle 2021: Korkeampi kasvu Oracle-kysynnän kasvaessa

ChainLink – Ennusteyhteenveto

ChainLinkin ennuste: H1 2021

Hinta: $50-60 dollaria

Hintatekijät: Salausmarkkinat Covid-19, Turvasataman tila, Stimulus-ohjelmat

ChainLink -ennuste: 1 vuosi

Hinta: 100 dollaria – 120 dollaria

Hintatekijät: Talouden elpyminen, Post COVID-19, Turvasataman tila

ChainLinkin ennuste: 3 vuotta

Hinta: 200 dollaria – 300 dollaria

Hintatekijät: tiukempi rahapolitiikka, turvapaikan tila, talouden elpyminen

Chainlink aloitti elämänsä kaksi vuotta sitten, vuoden 2019 alussa; ja kääntyi nousuun heti, kun se tuotiin yleisölle. Viime vuoden loppuun mennessä hinta oli noussut yli 4,50 dollarin. Suurin osa näistä voitoista menetettiin seuranneen laskevan paluun jälkeen, mutta ostajat ovat jatkuvasti yrittäneet ylösalaisin, tehden aina korkeammat korkeudet, ja näyttää siltä, ​​että he ovat voittaneet taistelun; kun LINK / USD nousi yli 35 dollarin. Liukuvat keskiarvot ovat tehneet hyvää työtä tuen tarjoamisessa ja hinnan nostamisessa korkeammalle, mutta nousun tärkein syy on se, että kauppiaat ovat kääntyneet kryptovaluuttojen puoleen, jotka ovat toimineet turvapaikoina. vuoden 2020 puolivälistä lähtien. Helmikuun viimeisellä viikolla vetäytyminen oli edelleen pienempää kuin useimmissa kryptoissa, ja ostajat jatkavat valvontaa jälleen. 

Taloudellinen ja poliittinen epävarmuus, jonka koronavirus on tuonut kaikkialle maailmaan, on tehnyt vaaralliseksi ostaa mitään rahoitusmarkkinoilta lukuun ottamatta salausvaluuttoja, jotka ovat olleet täysin vääriä, eikä Link ole poikkeus. ChainLink hyötyy myös siitä, että sillä on monopoli Oracle-verkossa, kuten Ethereum, ja verkko on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten kahden vuoden aikana, koska myös digitaalisten maksujen ja tapahtumien kysyntä kasvaa räjähdysmäisesti. Perustekijöiden ollessa täysin nousussa ja teknisessä kuvassa ei ole merkkejä vetäytymisestä viimeaikaisen nousun jälkeen, ChainLink kiipeää varmasti ylöspäin, aluksi 50 dollariin ja sitten yli 100 dollariin..    

 

Nykyinen LINK / USD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset palladiumin hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
1 kuukausi +10.30 +46,4%
3 kuukautta +19.10 +143,6%
6 kuukautta +16.10 +98,2%
1 vuosi +28.20 +641%
2 vuotta +31.50 +3000%

 

ChainLinkiin vaikuttavat tekijät

ChainLink on hajautettu solmuverkosto, joka on ainoa, jolla on Sergei Nazarovin perustama monopoli tällä alalla, mikä on auttanut sitä saamaan valtavaa kiinnostusta viime kuukausina. Yli 415 salausprojektissa käytetään tavalla tai toisella ChainLink-tekniikkaa. Se kasvoi 100: lla viime vuoden marraskuussa 315: stä, ja määrä kasvaa edelleen. Markkina-arvo kasvaa nopeasti ja on tällä hetkellä 13,807 miljardia dollaria helmikuun 2021 puolivälissä.

Verkko kääntää dataa ja tietoa blockchainin ulkopuolisista lähteistä / tilauksista blockchainin älykkäiksi sopimuksiksi oraakkelien kautta, ja verkon käyttö kasvaa nopeasti. Tämä suhteellisen uusi altcoin, joka on vain kaksi vuotta vanha, on kääntynyt erittäin nousuun vuoden 2021 alusta lähtien, kun se on noussut 1 dollarista lähes 35 dollariin. Trendi on edelleen nouseva useiden tekijöiden, kuten krypto-valuuttojen myönteisen asenteen, kuten uudet turvapaikkamarkkinat ja ChainLink, Oracle-verkon tarjoajana. Taloudellinen epävakaus ja epävarmuus pitävät kryptojen kysynnän korkeammalla, mikä kasvaa edelleen ChainLinkille, joten kaikki näyttää nousevalta.

ChainLink Live -kaavio

ChainLinkin hintaennuste seuraavalle 5 vuodelle

ChainLink on Ethereumille rakennettu hajautettu oracle-verkko, joka otettiin käyttöön hyvissä ajoin toukokuussa 2019 sen jälkeen, kun vuoden 2018 kryptovaluuttamarkkinoiden suuri lasku oli päättynyt. DeFi-älykkäiden sopimusten laajentumisen myötä myös LINK / USD-kysyntä on kasvanut, ja sen odotetaan jatkavan sitä oracle-kapasiteetin ja toimintojen kasvaessa. ChainLink on käytössä useissa yrityksissä, joten toiminta ChainLink-verkostossa on lisääntynyt ja ChainLink-tiimi aikoo esitellä uusia ja mielenkiintoisia kehityksiä sekä uusia kumppanuuksia muiden yritysten kanssa.   

ChainLink-aktiivisuus lisääntyy

ChainLink on pohjimmiltaan silta oraakkeleista tulevien älykkäiden sopimusten ja ketjun ulkopuolisten sovellusten välillä, jotta pääsy ketjun ulkopuolisiin resursseihin, kuten web-sovellusliittymät, tietosyötteet jne., Lisääntyy. Yhteensopimattomien lohkoketjujen määrän kasvaessa Sovellusliittymien ja tietojoukkojen lisäksi tarve parantaa viestintää ketjun ulkopuolisen ja ketjussa olevan rahoitusmaailman välillä on myös lisääntymässä. LINK on eturintamassa tämän ongelman ratkaisemisessa tarjoamalla solmuoperaattoreiden hajautettua oracle-verkkoa. Tämä on lisännyt ChainLinkin aktiivisuutta, koska Glassnoden tiedot osoittavat, että muodostuvien uusien osoitteiden ja aktiivisten passiivisten osoitteiden määrä kasvaa tasaisesti. Tämä osoittaa, että uudet sijoittajat ovat siirtymässä kryptaketjun ChainLink-markkinoille, kun hinta nousee jatkuvasti, mikä ruokkii noususuuntausta edelleen.

Toinen mielenkiintoinen metrikko, jonka Santiment korosti, tarjoaa myös mielenkiintoisen tietoindikaattorin. Se osoittaa viimeisimmän ATH: n käytön lisääntyvän, joka perustettiin lisääntyneen merkkiliikkeen takana. Myös liikkuvien lepotilojen määrä on kasvanut, samoin kuin ainutlaatuisen osoitetoiminnan taso, joka on ollut kestävää.

Github dev -toiminta ja Google Trends osoittavat myös nousevan trendin LINK-tunnuksen toiminnassa viimeisten kuuden kuukauden aikana, ja se jatkaa vauhtiaan, mikä osittain selittää äskettäisen nousun LINK / USD: ssä, koska toiminta LINK- suorien oraakkelien määrä kasvaa valtavasti DeFi-rahoitusjärjestelmässä. Kyllä, se on nyt muuttunut järjestelmäksi, ja siitä tulee todennäköisesti pääosa suhteellisen pian. Toinen asia, joka on pitänyt ChainLinkin noususuhdannetta Glassnoden verkkotietojen mukaan, on älykkäiden sopimusten LINK-prosenttiosuus, jonka ATH on saavuttanut 55,950%. Edellä mainituilla mittareilla meillä on nouseva puolueellisuus LINKissä.  

Tulossa ChainLinkille

Hajautettu Oracle-verkon kehittäjä, ChainLink, joka eroaa toisistaan sekä hajautettujen että keskitettyjen verkkojen edustajista, on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä EU: ssa sijaitsevan tärkeän solmuoperaattorin kanssa.  Vulcan Link sai apurahan ChainLinkin integroimiseksi SKALE-verkostoon. SKALE on “täysin” hajautettu Ethereum-verkon kanssa yhteensopiva Layer-2-todistuskirja (PoS). Heidän mukaansa SKALE tarjoaa kaikki hajauttamisen ja siirtonopeuden edut vaarantamatta blockchain-alustojen turvallisuutta.

ChainLink julkaisi blogikirjoituksen tästä:

“Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Vulcan Link, EU-pohjainen ChainLink-solmuoperaattori ja Web3-kehitys- ja konsultointiyritys, on valittu yhteisöapurahan saajaksi integroimaan ChainLink SKALE-verkostoon. ChainLink tukee blockchain-agnostic oracle -verkkoa SKALE-verkostoa antamalla kehittäjiensä kehittää edistyneempiä älykkäitä sopimussovelluksia käyttämällä todellisia tietoja ja API-palveluja, jotka ovat saatavilla ChainLink Oraclesin kautta. “

ChainLink kääntää Googlen ja muiden vastaavien kehitystiimien paradigman, joka rakensi alustat ja sovellukset Internetiä käyttävien protokollien päälle ja poisti kaiken arvon. ChainLink sieppaa kaikki protokollakerroksen arvot itse tunnukseen, koska se on rakennettu lohkoketjuprotokollalle. Tämän lisäksi ChainLinkillä ei ole todellista kilpailua, koska tämän alueen rakentaminen aloitettiin jo ennen Ethereumia, mikä tarkoittaa, että ChainLinkillä on etu olla ensimmäinen liikkuja, samanlainen kuin Bitcoin ja Ethereum itse. Oracle-tilaa hallitsee ChainLink, jolla on täydellinen virtuaalimonopoli.

ChainLink maksuvälineenä ja sijoitus

Tärkein syy, miksi kryptovaluutat otettiin käyttöön, oli niiden käyttö maksuvälineenä, ja ne ovat ansainneet myös sijoitusomaisuuden aseman, koska ne työskentelevät nyt myös turvapaikoina. Suurimmat nimet ottavat käyttöön Link-tunnukset maksujen mahdollistamiseksi, kuten Deutsche Telekom AG, joka on liikevaihdoltaan suurin televiestintäyritys Euroopassa. Se tekee heistä kolmanneksi suurimmat tietojen tarjoajat Chainlinkille, joka tarjoaa ainoan Oracle-palvelun, johon DeFi-rahoitusmarkkinat luottavat. Kyllä, Deutsche Telekom on hiljaa auttanut huomattavasti PoS-lohkoketjujen infrastruktuurissa, ja se on tosiasiallisesti alkanut säilyttää, sijoittaa ja ansaita salauspalkkioita DeFi-datatuen lisäksi.

Kuten tiedämme, ChainLinkin oraakelit ovat tietosyöttöjärjestelmä. He kuljettavat tiedot älykkäiden sopimusten lohkoketjuun, mikä poistaa riippuvuuden mistä tahansa keskitetystä lähteestä. T-Systems ilmoitti aikovansa ylläpitää ChainLink-solmua elokuussa 2020, aikana, jolloin DeFi-kaupat räjähtivät, kun lisääntynyt epävarmuus käänsi sijoittajat kohti kryptovaluuttoja. Olemme nähneet uskomattoman matkan tänä aikana, joka jatkuu edelleen. Joten suuret nimet ottavat käyttöön ChainLink-solmujärjestelmän, ja Oraclen perustaja Sergey Nazarov sanoo, että “on vain ajan kysymys, ennen kuin muut suuret yritykset ja yritysyritykset seuraavat Deutsche Telekomin esimerkkiä.” Hän lisäsi, että “ChainLink antaa huippuinfrastruktuuritiimille, kuten T-Systemsille, mahdollisuuden ansaita rahaa maailmanlaajuisesti hajautetusta infrastruktuurista ja tietoturva-asiantuntemuksesta monissa ketjuissa, joita Chainlink oracle jo palvelee.”

 Sen lisäksi, että ChainLinkiä käytetään kaupankäyntivälineenä, sitä pidetään myös sijoitusomaisuutena. Yksi maailman suurimmista salausvarainhoitajista, Grayscale, jolla on noin 26 miljardia dollaria varainhoitoa monipuolisilla tuotteilla, on perustanut kuusi muuta luottamusluetteloa, mukaan lukien ChainLinkiin sidotut, jotka Delaware Trust Company perusti viime aikoina. kuukaudet. Grayscale Investmentsin toimitusjohtaja Michael Sonnenshein sanoo, että “Harmaasävy etsii aina mahdollisuuksia tarjota tuotteita, jotka vastaavat sijoittajien vaatimuksia. Toisinaan teemme varaushakemuksia, vaikka arkistointi ei tarkoita, että tuomme tuotteen markkinoille. Harmaasävy ilmoittaa – ja tekee niin edelleen – kun uudet tuotteet ovat sijoittajien saatavilla. ” Mutta tiedämme, että osa siitä käteisestä virtaa Linkiin, mikä saa sen arvostamaan edelleen.

Tekninen analyysi – Laskevat keskiarvot työntävät LINK / USD: tä alas?

Päivittäisessä kaaviossa LINK / USD: n kehitys oli nousussa, ja liukuvat keskiarvot nostivat hintaa päivittäisessä LINK / USD-kaaviossa ja puristivat sitä alueen yläosaa vastaan ​​kesäkuussa 2020. Sitten tuli purkautuminen, joka lähetti tämän kryptovaluutan nousu heinä- ja elokuussa, vaikka ostajat kutsuivat sen alle 20 dollariin, ja hinta vetäytyi matalammaksi syyskuun viimeiseen viikkoon asti, jolloin he päättivät palata. Mutta nousu loka- ja marraskuussa näytti heikosta verrattuna muihin suuriin kryptoihin, mikä teki hämmästyttäviä voittoja. Hinta vetäytyi matalammaksi, mutta se oli edelleen nouseva, nousussa korkeammalle joulukuuhun viimeiseen viikkoon saakka, jolloin 200 SMA (violetti) saavutti hinnan ja ChainLink nousi korkeammalle ja nousi lähes 35 dollariin helmikuun puoliväliin mennessä. 20 SMA (harmaa) on tarjonnut vankkaa tukea viimeisen kuukauden aikana, mikä nosti hintaa korkeammalle.

20 SMA: ta ei ole onnistunut saamaan kiinni helmikuussa

Viikkokaaviossa liikkuvat keskiarvot ovat myös tehneet hyvää työtä tuen tarjoamisessa. 100 SMA (vihreä) teki niin viime vuoden maaliskuussa alkuperäisen koronaviruksen kaatumisen jälkeen, ja sitten 20 SMA korkea (harmaa) ja 20 SMA normaali (violetti) pidettiin tukena ennen viimeisintä nousua. Nyt he eivät voi edes saavuttaa hintaa. Aiemmin olemme nähneet kolme kääntää nousevan nousun jälkeen, mutta tällä kertaa se näyttää erilaiselta. 

 Aalto jatkuu ChainLinkissä

ChainLinkin reaaliaikainen hinta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me