ChainLink-prisforudsigelse for 2021: Stiger højere, efterhånden som efterspørgslen efter orakler øges

ChainLink – Prognoseoversigt

ChainLink-prognose: H1 2021

Pris: $50 – $ 60

Prisdrivere: Crypto-markedssentiment Covid-19, Safe haven-status, Stimulus-programmer

ChainLink-prognose: 1 år

Pris: $ 100 – $ 120

Prisdrivere: Økonomisk opsving, Post COVID-19, Safe haven status

ChainLink-prognose: 3 år

Pris: $ 200 – $ 300

Prisdrivere: Strammere pengepolitikker, Safe haven status, økonomisk genopretning

Chainlink startede livet for to år siden, i begyndelsen af ​​2019; og blev bullish, så snart den blev introduceret for offentligheden. Ved udgangen af ​​sidste år var prisen steget over $ 4,50. De fleste af disse gevinster gik tabt efter den bearish tilbagevenden, der fulgte, men købere har ved med at prøve opadgående og gjort højere højder hver gang, og det ser ud til, at de har vundet kampen; da LINK / USD flyttede sig over $ 35. Glidende gennemsnit har gjort et godt stykke arbejde med at yde support og skubbe prisen højere, men hovedårsagen til stigningen er det faktum, at handlende har henvendt sig til kryptokurver, der har fungeret som sikre havne siden midten af ​​2020. Tilbagetrækningen i den sidste uge af februar var stadig mindre end i de fleste kryptoer, og købere genoptager allerede kontrol igen. 

Den økonomiske og politiske usikkerhed, som coronavirus har bragt over hele kloden, har gjort det farligt at købe noget på de finansielle markeder bortset fra kryptokurver, der har været absolut stigende, og linket er ingen undtagelse. ChainLink drager også fordel af det faktum, at det har et monopol på Oracle-netværket som Ethereum, og at netværket er vokset eksponentielt i de sidste to år, da efterspørgslen efter digitale betalinger og transaktioner også øges eksponentielt. Med fundamentale helt bullish og det tekniske billede, der ikke viser tegn på tilbagetog efter den nylige stigning, er ChainLink bundet til at klatre længere op til $ 50 i starten og derefter over $ 100.    

 

Nuværende LINK / USD Pris: $

Seneste ændringer i Palladium-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
1 måned +10.30 +46,4%
3 måneder +19.10 +143,6%
6 måneder +16.10 +98,2%
1 år +28.20 +641%
2 år +31.50 +3000%

 

Faktorer, der påvirker ChainLink

ChainLink er et decentraliseret netværk af knudepunkter og den eneste, der har monopol på dette område, grundlagt af Sergey Nazarov, hvilket har hjulpet det med at tiltrække enorm interesse i de seneste måneder. Mere end 415 kryptoprojekter bruger ChainLink-teknologi på en eller anden måde. Det steg med 100 fra 315 i november sidste år, og antallet vil stige yderligere. Markedsværdien vokser hurtigt og ligger i øjeblikket på $ 13,807 mia. Fra midten af ​​februar 2021.

Netværket oversætter data og information fra off-blockchain-kilder / ordrer til on-blockchain-smarte kontrakter gennem orakler, og brugen af ​​netværket øges hurtigt. Denne relativt nye altcoin, der kun er to år gammel, er blevet ekstremt bullish siden begyndelsen af ​​2021 efter at være steget fra $ 1 til næsten $ 35. Tendensen er fortsat bullish for en række faktorer, såsom den positive stemning for kryptokurver som det nye marked for sikre havne og for ChainLink som Oracle-netværksudbyder. Den økonomiske ustabilitet og usikkerheden holder efterspørgslen højere på kryptoer, hvilket øges yderligere for ChainLink, så alt ser bullish ud.

ChainLink Live-diagram

ChainLink-prisforudsigelse for de næste 5 år

ChainLink er et decentraliseret oracle-netværk bygget på Ethereum, som gik live på et godt tidspunkt i maj 2019, efter at det store fald i kryptokurrencymarkedet i 2018 var afsluttet. Med udvidelsen af ​​DeFi-smarte kontrakter er efterspørgslen efter LINK / USD også steget, og det forventes at fortsætte med at gøre det, når orakelkapaciteterne og funktionerne øges. ChainLink vedtages af forskellige virksomheder, så aktiviteten i ChainLink-netværket er steget, og ChainLink-teamet planlægger at introducere nogle nye og interessante udviklinger samt nogle nye partnerskaber med andre   

ChainLink-aktivitet øges

ChainLink er grundlæggende som en bro mellem smarte kontrakter, der kommer ud af oraklerne og applikationer uden for kæden, for at give adgang til off-chain ressourcer, såsom web-API’er, datafeeds osv. Med stigende antal ikke-kompatible blockchains, API’er og datasæt, behovet for bedre kommunikation mellem off-chain og on-chain finansverdenen øges også. LINK er i spidsen for at løse dette problem ved at tilbyde det decentrale oracle-netværk af nodeoperatører. Dette har øget aktiviteten i ChainLink, da Glassnodes data viser en støt stigning i antallet af nye adresser, der dannes, og passive adresser, der bliver aktive. Dette viser, at nye investorer kommer ind på krypto ChainLink-markedet, da prisen fortsætter med at stige, hvilket fremmer det bullish momentum yderligere.

En anden interessant måling fremhævet af Santiment giver også en interessant dataindikator. Det viser stigende brug af den nyeste ATH, som blev etableret på baggrund af øget token-cirkulation. Antallet af sovende tokens, der bevæger sig rundt, er også steget, ligesom niveauet for unik adresseaktivitet, som har været bæredygtig.

Github dev-aktivitet og Google Trends viser også en bullish tendens i aktivitet for LINK-tokenet de sidste seks måneder, og det fortsætter med at tage fart, hvilket delvis forklarer det nylige bullish rally i LINK / USD, da aktiviteten i LINK- køre orakler stiger enormt i DeFi-finansielle system. Ja, det er blevet et system nu og vil sandsynligvis blive det vigtigste relativt snart. En anden ting, der ifølge Glassnodes netværksdata har holdt ChainLinks bullish momentum i gang, er LINK-procentforsyningen i smarte kontrakter, der har ramt en ATH på 55.950%. Med de førnævnte målinger har vi en bullish bias i LINK.  

Kommer til ChainLink

Den decentrale Oracle-netværksudvikler, ChainLink, som adskiller sig fra både de distribuerede netværk og de centraliserede, har meddelt, at de går sammen med en vigtig nodeoperatør med base i EU.  Vulcan Link modtaget et tilskud for at integrere ChainLink i SKALE-netværket. SKALE er en ”fuldt ud” decentraliseret Ethereum-netværkskompatibel Layer-2 proof-of-stake (PoS). Ifølge dem tilbyder SKALE alle fordelene ved decentralisering og transaktionshastighed uden at gå på kompromis med sikkerheden på blockchain-platforme.

ChainLink offentliggjorde et blogindlæg om dette:

”Vi er glade for at meddele, at Vulcan Link, en EU-baseret ChainLink-nodeoperatør og Web3-udviklings- og konsulentvirksomhed, er blevet valgt som modtager af et fællesskabstilskud til at integrere ChainLink i SKALE-netværket. Som et blockchain-agnostisk oracle-netværk vil ChainLink understøtte SKALE-netværket ved at lade deres udviklere opbygge mere avancerede smarte kontraktapplikationer ved hjælp af virkelige data og API-tjenester, der er tilgængelige via ChainLink Oracles.

ChainLink vender paradigmet for Google og andre sådanne udviklingsteams, som byggede platforme og applikationer oven på protokollerne, der styrer internettet, ved at fjerne al værdien. ChainLink indfanger al værdien i protokollaget inden i selve tokenet, da det er bygget på en blockchain-protokol. Derudover har ChainLink ingen reel konkurrence, da arbejdet med at opbygge inden for dette rum startede allerede før Ethereum, hvilket betyder, at ChainLink har fordelen af ​​at være den første motor, der ligner Bitcoin og Ethereum selv. Orakelrummet er domineret af ChainLink, som har et komplet virtuelt monopol.

ChainLink som betalingsmiddel og investering

Hovedårsagen til, at kryptokurver blev introduceret, var at bruge dem som betalingsmiddel, og de har også tjent status som investeringsaktiver, da de også fungerer som sikre havne. Større navne vedtager Link-tokens for at muliggøre betalinger, såsom Deutsche Telekom AG, som er det største telekommunikationsselskab i Europa, målt på indtægter. Det gør dem til de tredjestørste dataleverandører til Chainlink, som tilbyder den eneste oracle-tjeneste, som DeFi-finansielle marked er afhængig af. Ja, Deutsche Telekom har stille og roligt hjulpet væsentligt med infrastrukturen i PoS-blockchains, og det er faktisk begyndt forvaring, indsats og optjening af kryptobelønninger udover at tilbyde DeFi-datastøtte.

Som vi ved, er ChainLinks orakler et system med datafeeds. De transporterer dataene ind i blockchain-verdenen af ​​smarte kontrakter, som fjerner afhængigheden af ​​en enkelt centraliseret kilde. T-Systems meddelte, at de ville køre en ChainLink-knude i august 2020, på et tidspunkt, hvor DeFi-transaktioner eksploderede, da den øgede usikkerhed vendte investorer mod kryptokurver. Vi har været vidne til en utrolig tur i løbet af denne tid, som stadig fortsætter. Så store navne vedtager ChainLink-nodesystemet, og Oracle’s medstifter, Sergey Nazarov, siger, at “det er kun et spørgsmål om tid, før andre store virksomheder og virksomhedsfirmaer følger Deutsche Telekoms eksempel.” Han tilføjede, at “ChainLink giver topinfrastrukturhold som T-Systems mulighed for at tjene penge på deres globalt distribuerede infrastruktur og sikkerhedsexpertise på tværs af de mange kæder, der allerede betjenes af Chainlink-orakler.”

 Udover at blive vedtaget som et transaktionsmiddel betragtes ChainLink også som et investeringsaktiv. En af de største kryptoaktieforvaltere i verden, Grayscale, der har omkring 26 mia. $ I kapitalforvaltning på et varieret sæt produkter, har indarbejdet yderligere seks trusts, herunder dem, der er bundet til ChainLink, som for nylig blev dannet af Delaware Trust Company. måneder. Michael Sonnenshein, administrerende direktør for Grayscale Investments, siger at ”Grayscale er altid på udkig efter muligheder for at tilbyde produkter, der imødekommer investorernes krav. Lejlighedsvis foretager vi reservationsarkiv, selvom en arkivering ikke betyder, at vi bringer et produkt på markedet. Gråtoner annoncerer – og vil fortsætte med at gøre det – når nye produkter gøres tilgængelige for investorer. ” Men vi ved, at nogle af disse kontanter vil strømme ind i Link, hvilket får det til at værdsætte yderligere.

Teknisk analyse – Vil bevægelige gennemsnit fortsætte med at skubbe LINK / USD nede?

På det daglige diagram var trenden bullish for LINK / USD med glidende gennemsnit, der skubbede prisen op på det daglige LINK / USD-diagram og pressede den mod toppen af ​​intervallet i juni 2020. Derefter kom breakoutet, som sendte dette kryptokurrency stigende i juli og august, selvom køberne kaldte det under $ 20, og prisen trak sig tilbage indtil den sidste uge i september, da de besluttede at vende tilbage. Men stigningen i oktober og november virkede svag sammenlignet med andre større kryptoer, hvilket gjorde nogle fantastiske gevinster. Prisen trak sig tilbage lavere, men den var stadig bullish og steg højere indtil den sidste uge i december, hvor 200 SMA (lilla) fangede prisen, og ChainLink steg højere og kom tæt på $ 35 i midten af ​​februar. De 20 SMA (grå) har ydet solid support i den sidste måned og har skubbet prisen højere.

De 20 SMA har ikke været i stand til at indhente i februar

På det ugentlige diagram har glidende gennemsnit også gjort et godt stykke arbejde med at yde support. De 100 SMA (grønne) gjorde det i marts sidste år efter det indledende coronavirus-nedbrud, og derefter blev de 20 SMA-høje (grå) og de 20 SMA-normale (lilla) holdt som støtte før den seneste bølge. Nu kan de ikke engang indhente prisen. Tidligere har vi set tre tilbageførsler efter de bullish bevægelser, men denne gang ser det anderledes ud. 

 Bølgen fortsætter i ChainLink

ChainLink Live Rate

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me