EUR / INR -ennuste Q4 2020: Näemmekö kunnollisen palautuksen?

Euro on käynyt läpi joitakin suuria häiriöitä sen perustamisesta lähtien vuonna 2000. Olemme käsitelleet tätä talouskalenteri-osiossa. Vaikuttavia tekijöitä on ollut monia, alkaen vuoden 2008 finanssikriisistä, jota seurasi Kreikan velkakriisi, Brexit ja nyt koronavirus. Siitä huolimatta EUR / INR on ollut nousutrendissä euron käyttöönoton jälkeen vuonna 2000. Tämän parin arvo on yli kaksinkertaistunut 2000-luvun alkupuolelta lähtien, ja ostajat pysyvät täysin hallinnassa tämän valuuttaparin kanssa. Vuoden 2013 korkeimmat arvot 92,35 todennäköisesti rikkoutuvat pian, kun EUR 100 / INR: n tavoite on suuri 100: n taso. Kuitenkin näemme suurempiin aikakarttoihin muodostuvan laskevan käänteisen kuvion, joka viittaa vetäytymiseen, joka on matalampi ennen seuraavaa nousevaa osuutta, joka todennäköisesti alkaa vuoteen 2022 mennessä. Jos vetäytyminen etenee kokonaan, hinnan pitäisi pudota noin 10 senttiä, noin 87: stä 77: een 78: een, ennen kuin se jatkaa pitkän aikavälin nousutrendinsä.

Nykyinen EUR / INR Hinta: $

 

Aika Muutos (Eur) Muuta%
30 päivää -0,03 -3,5%
6 kuukautta +0,04 +4,6%
1 vuosi +0,07 +8,1%
5 vuotta +0,13 +15,1%
Vuodesta 2000 +0,41 +47,7%

 

Intia on kehittyvä talous, joka on houkutteleva suorien ulkomaisten sijoitusten (FDI) kannalta, ja tämän pitäisi tarjota tukea rupialle. Mutta maa on myös tavaroiden nettotuoja, mikä tarkoittaa, että enemmän valuuttaa menee maasta kuin mitä tulee, joten USD: n, EUR: n, CNY: n, GBP: n jne. Kysyntä jatkuu. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Intian rupia on ollut laskeva vuosikymmenien ajan, kun taas toisaalta Euroopan kauppatase on positiivinen, joten EUR / INR: n noususuunta on kasvanut. Korot ovat edelleen Intian rupian hyväksi, ja EKP pitää niitä 0,0 prosentissa ja -0,50 prosentissa, kun taas koron korko on noin 4 prosenttia huolimatta viime vuosien suurista alennuksista. Mutta tällä hetkellä keskuspankin korot eivät ole niin tärkeitä, koska koronaviruksen ja taloudellisen elpymisen tilanne yhdessä kansainvälisen politiikan kanssa ajaa mielipiteitä markkinoilla, mukaan lukien EUR ja INR. INR alkoi vahvistua jonkin verran elokuussa viivästymisen jälkeen verrattuna muihin riskivaluuttoihin, mutta INR: n nousu on pysähtynyt viime viikkoina, samoin kuin EUR / INR: n vetäytyminen.    

 

 

USD / INR -ennuste: Q4 2020       USD / INR -ennuste: 1 vuosi USD / INR -ennuste: 3 vuotta        
Hinta: 78 dollaria – 80 dollaria 

Hintatekijät: Covid-19, Risk Sentiment, RBI Rates                                                                   

Hinta: 82 dollaria – 84 dollaria  

Hintatekijät: Markkinat, talouden elpyminen, markkinoiden kehittäminen, USD-korrelaatio

Hinta: 88 dollaria – 90 dollaria

Hintatekijät: Hintatekijät: Inflaatio, talouden elpyminen, markkinoiden kehittäminen, RBI-toimet, inflaatio

 

EUR / INR Live -kaavio

EUR / INR

EUR / INR -ennuste seuraavan viiden vuoden ajalta 

Markkinat ja Covid-19 

Sekä Intian rupia että euro ovat riskivaluuttoja, vaikka tämä asema on vahvempi INR: ssä, koska Intia on merkittävä kehitysmaa, jonka odotetaan nousevan tulevina vuosikymmeninä. Mutta koronavirustilanne ja poliittiset tapahtumat ympäri maailmaa ovat vähentäneet tällaisten talouksien tulevaisuutta, joten se riippuu siitä, miten koko tilanne muuttuu useiden kuukausien aikana. Viime vuosikymmen ei kuitenkaan ollut kovin hyvä päähyödykkeille ja riskivaluutoille. Tästä syystä EUR / INR: n nousutrendin, jonka muuntokurssi on 87, odotetaan jatkuvan tälle parille, mutta vasta pienemmän vetäytymisen jälkeen, koska INR: n mielipide on viime aikoina parantunut. Riskivaroja on hyödynnetty riskinäkökulmasta koronaviruksen aikana, ja ne ovat saaneet kunnollisia voittoja maaliskuusta lähtien, mutta INR on ollut myöhässä. Mutta se on alkamassa saada kiinni, kun EUR / INR vetää yli 3 senttiä vähemmän elokuun aikana. Vedonlyönti on kuitenkin pysähtynyt viime viikkoina, joten niin pitkälle mielipide vie meidät tässä parissa. Katsotaanpa nyt muita perusteita ja teknisiä tietoja.   

Inflaatio ja RBI-politiikka     

Kuten edellä mainitsimme, toisin kuin Kiina, Intia on nettotuoja. Tämän seurauksena valuuttamääräinen kysyntä on aina korkea, mikä pitää rupiaa paineen alaisena. Intian kauppataseen kasvava alijäämä oli yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka aiheutti kaatumisen Intian rupiassa vuonna 2013, ja EUR / INR nousi ennätyskorkeuteen tuolloin, 92,35. Euroalue on nettoviejä, mikä tarkoittaa, että sen kauppatase on positiivinen. Intian 4 prosentin kasvu on kehittyvänä taloutena korkeampi inflaatiotavoite, kun taas EKP: n tavoite on noin 2 prosenttia, mutta se on kaukana siitä tällä hetkellä. Tämän seurauksena Intian keskuspankin (RBI) korot ovat korkeammat. Alla näet EKP: n ja RBI-korot syyskuusta 2020 alkaen:      

INR-käytäntöjen hinnat

Talletusmahdollisuuden korko:  -0,50%
ReFi-hinta:   0,00%
Lainausmarginaalin marginaali:   0,25%

 

Lähde: EKP

EKP: n korot

 

Repo-korko:   4.00%
Käänteinen takaisinostosuhde   3,35%
Pysyvän tilan marginaali:   4,25%
Pankkikorko:   4,25%
Lähde: RBI

EUR / INR korrelaatio euroon ja INR: ään

Kuten viikkokaaviosta käy ilmi, EUR / INR on ollut noususuuntaus vuodesta 2000, ja satunnaiset vetäytymiset ovat pienemmät. Vuonna 2013 tapahtunut aalto oli epätavallinen, mutta se työnsi palkin korkeammalle tälle parille, joka lähestyy suurta tasoa 100: lla. Liukuvilla keskiarvoilla ei ole ollut paljon apua tässä nousussa, mutta 200 SMA (harmaa) on muuttunut tueksi viime vuodesta lähtien, mistä aiomme ostaa tämän parin, jos siellä on paluu.

Matalat nousevat jatkuvasti korkeammalle EUR / INR: lle

Toisaalta euroindeksi EXY on itse ollut laskusuunnassa. Liikkuvat keskiarvot eivät ole toimineet täälläkään, eikä suuntaus ole suora viiva, mutta korkeimmat arvot ovat laskeneet ja viimeisin korkein on edelleen viimeisen korkeimman tason alapuolella vuonna 2018. Viimeisin palautus näyttää myös olevan loppuun käytetty, kun ei ole onnistunut työntämään yli 120, joten laskusuunta jatkuu todennäköisesti, vaikkakin hitaammin, ellei EU hajoa pian. Tämä tarkoittaa, että EUR / INR: n nousutrendi ei johdu itse eurosta, vaan siitä, että rupia on ollut vielä heikompi tänä aikana. Joten, jos käymme kauppaa tällä parilla, meidän on keskityttävä enemmän Intian rupiaan kuin euroon.

 

Euroindeksi on laskusuunnassa 

 

EUR / INR tekninen analyysi – odotettavissa oleva vetäytyminen ennen kaikkien aikojen korkeimpien hyökkäystä  

EUR / INR aloitti elämänsä noin 45: ssä vuonna 2000, ja alussa tapahtuneen pienen vetäytymisen jälkeen se on ollut nouseva trendi siitä lähtien. Takaisinotot ovat olleet järjestelmällisiä, mutta ostajat ovat pysyneet hallinnassa. Liukuvat keskiarvot ovat tehneet hyvää työtä tueksi, kun 50 SMA (keltainen) pitää hintaa, kun lasku on ollut matalaa, ja 100 SMA on vuorollaan, kun takaisinveto on ollut syvempää.

 

100 SMA on toiminut hyvin lopullisena tukena

100 SMA (vihreä) käänsi hinnan ylöspäin vuonna 2010 sen yläpuolella olevan kuukausittaisen doji-kynttilänjalan jälkeen – tämä on nouseva peruutussignaali. Sitten hinta kääntyi jälleen päin vuosina 2015 ja 2017. Viimeisin paluu alempi oli matalampi, ja EUR / INR on pudonnut 50 SMA: sta helmikuusta lähtien, mutta edellinen elokuun kynttilänjalka suljettiin aamutähtinä, mikä on laskeva käänteinen signaali jälkeen. kiivetä. Syyskuun kynttilänjalka näyttää eräänlaiselta laskulta. Tämä viittaa mahdolliseen vetäytymiseen, ainakin 50 SMA: han tai ehkä 100 SMA: han. Jos näin tapahtuu, menemme pitkälle tällä parilla, mutta ei ole varmaa, näemmekö tällaisen vetovoiman. Pidämme sinut ajan tasalla.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me