Oletko varma, että hakkerit eivät varasta salausvaluuttasi?

Bitcoin-villitys on varmasti ollut käynnissä taloudessa!

Kun kryptovaluutan arvo nousi 20 000 dollariin viime vuoden joulukuussa, joka on kaikkien aikojen ennätys, se on herättänyt ihmisten huomion kaikkialta maailmasta. Vaikka bitcoinin arvo on pudonnut noin 9000 dollariin, kaikki haluavat silti palan.

Kasvava villitys on johtanut sellaisten valtion viranomaisten puuttumiseen, jotka haluavat säännellä ja verottaa sitä. Mutta se ei ole kaikki, yksi tärkeimmistä tekijöistä tässä on bitcoinien hakkerointi ja varastaminen. Aivan kuten mikä tahansa muu teollisuus, bitcoinin kaltaiset kryptovaluutat ovat myös alttiita eksymiselle tai varastamiselle.

Jos olet kaikki valmis tekemään merkinnän tälle kukoistavalle sektorille tai olet jo osa sitä, varmista, että sinulla on käsitys sen toisesta puolesta. Oikein! On mahdollista, että nämä hakkeroinnit tai varkaudet ovat viime kädessä bitcoinin kuolema muiden kryptovaluuttojen joukossa. Se vaatii varmasti mitattua lähestymistapaa, mutta se on toinen päivä. Tänään keskustelemme niistä tekijöistä, jotka voisivat ryöstää bitcoinejasi.

  1. Turvallisuusriskit kryptovaluutanvaihdoissa  

Mt. Gox-vaihto on ollut historian suurin hakkerointi varastettuina 473 miljoonan dollarin arvosta bitcoineja. Bitstamp, jolla on 5,1 miljoonaa dollaria, 66 miljoonan dollarin hakkerointi Bitfinexissä ja viimeisin Coincheck, menettää noin 400 miljoonan dollarin arvosta bitcoineja, merkitsevät vain muutamia kalleimmista hakkeroista koskaan.

Tällaisia ​​hakkereita tapahtuu, kun hakkerit pääsevät yrityksen Bitcoin-lompakkoihin, joilla on ihmisten varoja. Se voi johtua turvallisuusongelmista, jotka on liian helppo ohittaa.

vaihtoon.

Exchange-hakkerointi voi myös osoittautua huijaukseksi. Yritys tarjoaa bitcoiniin liittyvän vaihtopalvelun, jossa asiakkaat ylläpitävät bitcoin-tilinsä ja yhtäkkiä eräänä päivänä yritys katoaa. Yritys voi väittää olevansa hakkeroitu, mutta itse asiassa he ovat juuri vetäytyneet huijauksesta.

  1.  ICO-tietojenkalasteluhuijaukset

Bitcoiniin liittyy joitain pahamaineisia hakkerointitarinoita, joita tapahtui, kun yritykset pitivät alkuperäisiä kolikkotarjouksiaan (ICO). ICO on varainhankinnan muoto, jossa sijoittajat ostavat projektin rahakkeita joko maksamalla kryptovaluutalla tai fiat-rahalla.

Näissä tapauksissa hakkerit esiintyvät yrityksen verkkosivustolla väärennetyllä verkkosivustolla. Sitten hakkeri suostuttelee sijoittajia lähettämään varansa toiseen bitcoin-lompakkoon. Kun olet lähettänyt bitcoinisi, niitä ei voi palauttaa. Se tarkoittaa, että sekä sijoittaja että yritys ovat menettäneet bitcoininsa.

Voit tehdä tässä varmistamalla, että verkkosivusto, jolle lähetät varoja, on aito verkkosivusto.

  1. FB-, Google- ja Youtube-kanavien hyödyntäminen

Globaalien kanavien, kuten Facebook, Google ja Youtube, löytäminen bitcoin-sijoittajien huijaamiseen on ollut viime aikoina, joka sai FB: n kieltämään nämä mainokset, mutta kuinka huijarit saavuttavat tämän?

Huijarit tarjoavat välitöntä rahaa vastineeksi bitcoineista, jotka pyytävät ensimmäisen käynnistysmaksun ja lupauksen kaksinkertaistaa alkuinvestointisi. Sosiaalisen median laajalla ulottuvuudella he lähettävät huijauksensa menestyksekkäästi tuhansille ihmisille ja varastivat bitcoineja pitämättä kaupan toista päätä.

Lisäksi nämä huijarit käyttävät bitcoinia syötteinä sotkemaan tietokonettasi haittaohjelmien latausten kautta sekä tietojenkalasteluohjelman avulla, jossa huijarit esiintyvät bitcoin-tuotemerkkinä saadakseen uhrin uskottavuuden.

Huijarit kohdistavat Google-hakumainokset huijaamalla bitcoin-teollisuuden suurimpia tuotemerkkejä, jotka näkyvät mainoksina Google-hakusivujen yläosassa. Nämä väärennetyt mainokset ohjaavat käyttäjät samankaltaisille sivuille, jotka ovat huijareiden hallinnassa, mistä he varastavat uhrin henkilökohtaisia ​​tietoja.

Hakkerit käyttivät äskettäin YouTubea myös kaivamaan käyttäjien tietokoneiden kryptovaluutta. Hakkerit hyödyntivät periaatteessa mainoksia, jotka tulevat ennen videoita ja niiden välillä. Ilmeisesti nämä ilmoitukset sisältävät kaivoskoodin, joka käyttää noin 80% videonvalvojan suorittimista.

Joten, tällainen hakkerointi ja varastaminen riskit olet alttiita käsitellessäsi bitcoineja. Täydellinen tieto, ymmärtäminen ja varovaisuus ovat avaimia tässä. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia riskeistä, ota rohkeasti yhteyttä minuun kommentoimalla alla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me