Ting, du bør vide, før du handler på Binance

Binance udveksling genererer store nyheder næsten hver uge. For nylig har Binance lanceret sin egen decentrale børs i Mainnet forud for tidsplanen. Handel på den nye platform siges at begynde i de næste par dage. Deres DEX har en solid chance for at følge føringen fra moderselskabet Binance og blive førende inden for sit domæne. Deres hovedprodukt er den største kryptobørs med hensyn til hverdagsbrugere og justeret volumen på Coinmarketcap. I dagens artikel vil vi revidere, hvad der gjorde den relativt unge udveksling til en vigtig figur på kryptomarked.

Introduktion til Binance

Binance-platformen blev tilgængelig for brugere i september 2017. I starten havde virksomheden hovedkontor i Kina, men flyttede siden da hovedkontoret i Taiwan og har åbnet kontorer rundt om i verden. Binance var den første børs, der lancerede sin egen kryptokurrency, BinanceCoin (BNB), hvor Market Cap oversteg $ 3 mia. I skrivende øjeblik..

Sådan starter du handel?

Ingen KYC-procedure er påkrævet for at starte handel på Binance. Du behøver kun at angive en e-mail, vælge en sikker adgangskode, og du er klar. Binance har en venlig grænseflade og en bred række værktøjer. Både afslappede forhandlere og professionelle vil nyde handel på Binance og mangler ikke tekniske værktøjer til analyse.

Børsen giver mere end 400 kryptokurrency-par til handel. En erhvervsdrivende kan også blive overrasket positivt med en bred vifte af valutaer BTC, ETH, USDT, TUSD, USDC, BNB og PAX som kursvalutaer. BTC og ETH handles mod 150 og 140 valutaer i overensstemmelse hermed. Så de fleste mønter, du besidder, vil helt sikkert være tilgængelige for handel på Binance.

Handelsgebyrer

En af de mange ting, der tiltrækker handlende til Binance, er dens lave gebyrer. Det almindelige handelsgebyr er 0,1%. Du kan endda få 25% rabat på det, hvis du bruger BNB-mønt til at betale provision. For store mængder kan provisionen gå ned til så lave som 0,015% for producenter og 0,03% for takers. Tip: Hvis du har nogle mønter, der har en samlet saldo, der er lavere end Binance-minimumshandelsbeløbet, kan du konvertere dem til BNB og bruge dem til at betale provision for dine fremtidige handler. Selv alt cents værdi af altcoin, der ikke kan handles med regelmæssige ordrer, giver værdi.

Depositum og udbetalingsgebyrer

Binance exchange opkræver ikke gebyrer for indskud. Desuden har de for nylig tilføjet udvidede indbetalingsmuligheder ved at tilføje kreditkortindskud via Simplex.

Udbetalingsgebyrer er forskellige for alle kryptovalutaer. Rådfør dig med børsen for seneste data. Gebyr for tilbagetrækning af Bitcoin er 0,0005 BTC, for Ethereum er gebyret 0,01 ETH i skrivende øjeblik. Det beløb, du kan hæve dagligt, afhænger af bekræftelsesniveauet på din Binance-konto. Du kan øge tilbagetrækningsgrænsen ved at give dem de anmodede personlige oplysninger.

Yderligere værktøjer til Binance

Når du først har gjort dig fortrolig med platformen, kan du begynde at udforske muligheder, der på den ene side kan forenkle på den anden side gøre din handel mere effektiv. De har åben API-adgang, som mange virksomheder med succes brugte til at udvikle nye handelstjenester.

Et sådant værktøj, der kan forbedre din handelsoplevelse betydeligt automatiserede handelsbots, der placerer ordrer i henhold til din strategi 24/7. For eksempel, tjek gratis handel bot service fra TradeSanta. De giver dig mulighed for at vælge mellem tilgængelige strategier og oprette et ubegrænset antal bots til så mange par du ønsker. Bots hjælper dig også med at automatisere rutine og tager sig af din handel, selv når du er væk fra skærmen. Når du har oprettet en bot, vil du aldrig gå glip af en handel.

En anden platform til automatiserede handelsbots er Tralitet. Trality er en platform for alle, der ønsker at drage fordel af algoritmisk kryptohandel. De tilbyder nogle virkelig unikke værktøjer til handlende til at oprette, backtest og live-handel kryptobots:

Trality Rule Builder er en grafisk brugergrænseflade, der giver dig mulighed for at opbygge din handelsbots logik ved blot at trække og slippe indikatorer og strategier. Dette er et fantastisk værktøj for dem, der ikke ved, hvordan man koder, men de vil stadig oprette en handels bot, der klarer sig godt og genererer ensartede overskud.

Trality Code Editor er verdens første browserbaserede Python Bot Code Editor, der tilbyder alt, hvad en professionel erhvervsdrivende har brug for for at skabe vellykkede handelsalgoritmer. En meget vigtig ting at bemærke her er, at kodeditoren kræver avanceret kodningskendskab, så det er muligvis ikke egnet til alle handlende.

Kort sagt tiltrækker Binance nye adoptere hver dag ved at tilbyde lave gebyrer, en række kryptokurrency-par og glat ombordstigning. Det er velegnet til både begyndere og professionelle forhandlere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me