Top 7 Crypto Marketingfirmaer i 2021!

Efter udgivelsen af ​​en liste over de bedste kryptomarkedsføringsfirmaer i 2020 har vi besluttet at opdatere listen til 2021. Når du vælger et kryptomarkedsføringsfirma, er det vigtigt at overveje virksomhedens oplevelse. En anden vigtig overvejelse bør være de tjenester, som virksomheden tilbyder. Her er en liste over nogle store kryptomarkedsføringsfirmaer, du bør overveje at bruge i 2021.

TokenMinds

TokenMinds er et velkendt kryptomarkedsføringsfirma. Det fungerer med adskillige virksomheder inden for kryptosektoren. Firmaet fokuserer på områderne PR-marketing, blockchain-marketing og community-marketing. Derudover tilbyder TokenMinds blockchain-udviklingstjenester, styring af tokensalg, oprettelse af WP, tokenudvikling, projektmarkedsføring, første udvekslingstilbud og tokenliste. Indtil videre har de hjulpet med at lancere 38 indledende børstilbud, hvorunder de rejste $ 75 millioner fra 220.000 investorer. Faktisk blev virksomheden stemt som førende IEO marketingfirma i 2019

TokenMinds har opnået meget i kryptosektoren, og det har vundet flere priser. Det blev grundlagt i 2016, hvilket betyder, at det er et af de ældste kryptomarkedsføringsfirmaer i verden. I løbet af denne tid har virksomheden arbejdet med flere virksomheder for at markedsføre deres projekter. De inkluderer Remme, Essentia og Celsius.  

At arbejde med TokenMinds var et godt valg for os. Personalet er professionelt og erfarent. Alle aspekter af vores projekt, herunder promovering af projektet, blev håndteret professionelt. De styrede alle detaljer i marketingindsatsen for at sikre, at vi kunne nå vores mål. 

At arbejde med TokenMinds er en god beslutning. De tilbyder klienter målbare mål. Virksomheden har arbejdet med flere store projekter med stor succes. Udover at markedsføre et projekt har TokenMinds-teamet også erfaring med tegnebogudvikling og aktivtokenisering.

LimeChain

Limechain er et blockchain konsulent- og udviklingsbureau. Kernen i virksomheden er troen på, at resultaterne taler for sig selv, og at blockchain vil være en revolutionerende teknologi. Virksomheden er drevet af disse to overbevisninger. De sigter mod at hjælpe med at banebrydende for væksten i blockchain, som er en banebrydende teknologi. Deres tro på resultaternes magt og deres tro på blockchain er det, der driver deres operationer. Brugere kan forvente, at alle aspekter af deres projekt håndteres professionelt.

LimeChain er medlem af forskellige brancheorganisationer såsom Hyperledger, R3, Linux Foundation og Ethereum Alliance. Det giver dem en global tilstedeværelse, som giver dem mulighed for at følge med i den nyeste udvikling i blockchain-verdenen.

At vælge at arbejde med Nick, George, Vladi og Chris er virkelig en af ​​de bedste beslutninger, vi har taget! De har gjort et godt stykke arbejde med at udvikle blockchain-delen af ​​vores løsning til fremstillingsindustrien. Vi vil bestemt anbefale dette fantastiske team til andre projekter, der stræber efter at gøre en forskel ved hjælp af blockchain!

Virksomhedens hovedtjeneste indebærer støtte til den tekniske idé og prototyping af projekter. For at opnå dette bruger de en smidig tilgang til at skabe minimale levedygtige og skalerbare produkter. Derudover yder de løbende support til løsninger, de hjælper med at bringe på markedet.

Kaikoku Co., Ltd. agentur

Kaikoku hjælper internationale virksomheder med at lokalisere sig i Japan og skabe et stærkt og langvarigt samfund for ICO’er, brands, firmaer og projekter. Virksomheden er stolt af at være i stand til at håndtere de sociale medier. De hjælper med at administrere den sociale mediekonto for forskellige mærker. For at gøre det hjælper de normalt en klient med at komme med viralt indhold, der hjælper med at sprede budskabet om et projekt. Med deres ekspertise og erfaring kan de hjælpe en virksomhed med at få succes.

Kaikoku er et Japan-fokuseret agentur, der sigter mod at bringe Japan til verden. De arbejder for at sikre, at internationale virksomheder, der kommer ind i Japan, og japanske virksomheder, der søger global eksponering, kan gøre det kompetent. Deres mål er at øge brandbevidstheden om ethvert projekt, der bruger internetets magt.

SICOS-agentur

SICOS har som mål at være en one-stop-løsning til crowdfunding i hele Europa. De giver deres klienter den rådgivning, de har brug for på forskellige niveauer af ICO-processen. Virksomheden hjælper med at strukturere ICO-køretøjet via kompetente globale partnere. De håndterer tokenomics, sikrer overholdelse af bedste praksis, forbinder et projekt med strategiske partnere og meget mere.

SICOS, der er baseret i Luxembourg, hjælper virksomheder med at strukturere et lovligt forsvarligt ICO-køretøj. For at opnå dette bruger de deres meget kompetente globale partnere til at analysere tokenomics for hvert projekt. Agenturet mener, at der er behov for bedste praksis på højt niveau for et ICO-projekt for dets succes. De arbejder utrætteligt for at sikre, at det sker.

EMURGO

EMURGO er et globalt blockchain-teknologivirksomhed, der tilbyder løsninger til startups, regeringer, virksomheder og udviklere. De udvikler løsninger til firmaer, opretter udviklerværktøjer, investerer i startups og hjælper med at formidle blockchain-uddannelse. Virksomheden har tilstedeværelse i over seks nationer, der inkluderer Indien, USA, Singapore og Indonesien.

Udover at hjælpe med at markedsføre blockchain-relaterede projekter, tilbyder EMURGO flere vigtige tjenester. Disse tjenester inkluderer it-konsulenttjenester og UI / UX-udvikling. De har professionelle brancheeksperter klar til at hjælpe en virksomhed med at transformere, implementere og vedligeholde sin infrastruktur. Deres støtte ydes til ethvert projekt, efterhånden som det er nødvendigt.

Blockchain Intelligence Group Agency

Blockchain Intelligence Group er et konsulentfirma, der tilbyder mere end grundlæggende rådgivningstjenester. De placerer sig i deres kunders sko og tilpasser deres mål med dem. Virksomheden arbejder derefter for at frigøre investeringens fulde potentiale i blockchain-projektet. Blockchain Intelligence Group opnåede sin succes på grund af vellykkede og professionelle interaktioner med kunder. Når vi begynder at arbejde med en klient, stræber vi efter at sikre, at vi ikke forstyrrer den normale arbejdsgang i en virksomhed, mens vi leverer målbare resultater.

Virksomheden har udviklet forskellige værktøjer kombineret med sit team af erfarne efterforskere. Disse værktøjer er designet til at sikre, at en virksomhed mindsker eventuelle juridiske risici forbundet med at arbejde i blockchain-sektoren. Ved at arbejde med agenturet kan nystartede virksomheder i blockchain-verdenen undgå de juridiske faldgruber, som de fleste virksomheder i sektoren står over for.

Yellow Mango Agency

Gul mango er et digitalt bureau, der tilbyder sine kunder professionelle tjenester i markedsføringen af ​​deres produkter. De håndterer alle aspekter af marketingkampagnen fra opdagelse til afslutning. Virksomheden vil indsamle data, som hjælper med at kvantificere succesen for deres indsats.

Deres hovedfokusområder er digitale konsulenttjenester og digital markedsføring. Med deres hjælp kan klienter lancere vellykkede digitale marketingkampagner, der hjælper dem med at maksimere deres investeringsafkast på annoncedollar. Holdet består af et team af erfarne fagfolk fra forskellige brancher.

Nogle af de løsninger, som kunder modtager, inkluderer virksomhedsarkitektur, forretningsanalyse, systemanalyse, digital markedsføring og produkt ejerskab. Som en del af den digitale marketingindsats modtager virksomheder tjenester såsom Google Analytics Consultancy, betalt søgemaskemarketing, marketingkampagner via e-mail, indholdsskabelse og copywriting og SEO-tjenester.

Awapal Solutions Agency

AWapal Solutions blev oprettet i 2012. Det har opnået meget siden dem. Virksomheden bruger innovativ teknologi til at tilbyde sine digitale marketingtjenester. For at tilbyde deres tjenester inkorporerer de det nyeste inden for mobil- og webteknologi. De specialiserer sig dog ikke i blockchain-sektoren. På trods af dette kan ethvert blockchain-baseret projekt, der har brug for professionelle tjenester, få adgang til dem.

De tilbyder forskellige tjenester, herunder konsulenttjenester, hvor de blander forretningsekspertise med de nyeste innovationer til at definere nye forretningsprodukter og -tjenester. Agenturet vil også hjælpe med designet af et projekt for at sikre, at de løser udfordringer for at forbedre brugeroplevelsen. Derudover hjælper de med konstruktion og drift af et projekt ved aktivt at blive involveret i softwareudviklingsprocessen. Awapal Solutions deltager også i implementeringen og driften af ​​et projekt for at sikre, at det lykkes.

Når en virksomhed vokser, bliver det svært at føre hele poster på en organiseret måde. Men min specielle tak går til Awapal Solutions, der leverede mig tilpasset software til min tvungne matrix & viste mig stien som hvordan man holder tingene på en rækkefølge. Må sige, en brugervenlig softwaretjenesteudbyder, der hjalp mig med at oplyse efter forretningsmål. Jeg vil helt sikkert kontakte firmaet for min fremtidige forretningsplan.

Resumé

 Mens mange bureauer har prøvet deres hånd inden for digital markedsføring i blockchain-sektoren, har kun få eksisteret så længe som Tokeminds. Enhver virksomhed, der har brug for professionel assistance med markedsføringsbehov, bør overveje at kontakte dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me