Vejledning til handel med Bitcoin-optioner

guide bitcoin option handel dækbillede

Bitcoins og optioner kunne ikke være mere forskellige, når det kommer til risiko. Mens Bitcoin-investering i vid udstrækning betragtes som en massiv gamble, kan optionshandel være ret sikker for dem, der ved, hvad de laver. I vores guide til Bitcoin-optionshandel vil vi diskutere, hvad der sker, når du kombinerer de to.

Hvad er Bitcoins?

Bitcoin er den oprindelige kryptokurrency. Det blev oprettet i 2009 af en ukendt person eller gruppe, der gik af aliaset Satoshi Nakamoto. En kryptovaluta er en særlig form for digital og elektronisk bærbar valuta, der er baseret på kryptografiske protokoller og algoritmer.

De grundlæggende egenskaber ved de fleste kryptokurver er som følger:

  • Deres levering bestemmes ikke af nogen centralbank, men af ​​en offentligt tilgængelig algoritme.
  • Transaktioner med kryptovaluta udføres direkte mellem deltagerne. Med andre ord er de decentraliserede, og de kræver ikke formidlere.
  • Transaktioner finder sted anonymt.

Stigningen af ​​kryptovalutaer

Årsagerne til stigningen i kryptokurver – i dette tilfælde Bitcoin og specifikt handel med optioner – kan bredt opdeles i finansiel, teknologisk, socioøkonomisk og psykologisk.

Finansiel: Lad os starte med den åbenlyse grund: penge. Folk har set tidlige Bitcoin-adoptere blive millionærer på mindre end et årti, og de vil have et stykke af den handling. Det er så simpelt som det.

Teknologisk: Med hurtige fremskridt inden for AI og smarte kontrakter stræber fintech-virksomheder efter at tilbyde nye og stadig mere sofistikerede peer-to-peer finansielle produkter. Deres mål er, at deres teknologi overtager rollen som finansiel formidling og i det væsentlige eliminerer behovet for banker.

Socioøkonomisk: Tro det eller ej, der er en stærk humanitær brugssag for kryptokurver. Transaktionshastigheden, lave gebyrer og deltagernes anonymitet betyder, at en Bitcoin-udveksling kan være en mere stabil og demokratisk mulighed end en bank for mange mennesker. I lande, hvor økonomien er ustabil, eller en stor procentdel af befolkningen forbliver ubankeret, kan kryptokurver have stor indflydelse på folks liv.

Psykologisk: Både finansielle institutioners (primært bankers) og finansielle markeders omdømme er blevet kompromitteret betydeligt siden den globale finanskrise i 2007 og 2008. Undergravningen af ​​offentlighedens tillid til traditionel finansiering, “valutakrige”, som centralbanker førte i perioder med svag økonomisk vækst og geopolitiske spændinger har påvirket mange investorer til at skifte til det hurtigt voksende kryptokurrencymarked.

Bitcoin begyndte at blive købt og solgt for amerikanske dollars med fremkomsten af ​​specialiserede handelsplatforme som Mt. Gox i Tokyo, hvilket gjorde det muligt for antallet af Bitcoin-transaktioner at vokse eksponentielt. I årene siden er der kommet mange populære tjenester, der accepterer BTC som betaling. Nogle bemærkelsesværdige eksempler på sådanne virksomheder er Microsoft, Newegg og airBaltic.

En anden måde, hvorpå kryptokurver nu bruges til at købe rigtige varer og tjenester, er gennem gavekort. Siden 2013 er selv Bitcoin-pengeautomater begyndt at dukke op. Disse virkelige maskiner letter køb eller salg af kryptokurver til traditionelle penge.

Hvad er Bitcoin-optioner?

Bitcoin-optioner er afledte finansielle instrumenter, der giver deres ejere ret – men ikke forpligtelsen – til at købe eller sælge Bitcoin til en bestemt pris på / inden for en aftalt udløbsdato. Denne pris kaldes udrykningskursen, og udløbsdatoen kaldes også udløbsdatoen. For at købe en option skal du betale en præmie, som normalt er billigere end selve kryptovalutaen.

Der er to grundlæggende typer af muligheder: opkalds- og salgsindstillinger. En call option er en kontrakt mellem køber og sælger, hvormed du får ret til at købe aktiver til en fast pris. En salgsoption giver dig ret til at sælge en investering til en forudbestemt pris.

Handel med kryptoderivater har en ildevarslende ring til det; det virker meget komplekst og ukendt. Et blik tilbage gennem historien viser os imidlertid, at kontrakter svarende til optioner har været i brug siden mindst 332 fvt. I første omgang købte en græsk filosof rettighederne til en olivenhøst.

Hvad kompleksitet angår, er det rigtigt, at handel med optioner ikke skal tages let. Du skal studere feltet ganske grundigt og holde dig informeret om alle begivenheder, der kan påvirke prisen på det underliggende aktiv, der er genstand for optionskontrakten..

Ikke desto mindre kan optionshandler med de rigtige færdigheder og viden tjene en smuk krone med Bitcoin option trading.

Bjørn og tyr

For at handle optioner skal du være fortrolig med udtrykkene “bjørn” og “tyr”. Naturligvis taler vi ikke om de faktiske dyr; disse udtryk stammer fra den måde, hvorpå de angriber deres modstandere.

En tyr stoler sine horn i luften, mens en bjørn trækker poterne ned. Disse handlinger har længe været forbundet med volatiliteten på de finansielle markeder. Når du vil sige, at et marked er stigende og økonomisk forsvarligt, kalder du det et tyremarked. Hvis markedet er på vej tilbage, kaldes det et bjørnemarked.

Hvis du engagerer dig i handel med bitcoin-optioner, vil du sandsynligvis også støde på udtrykkene “bearish” og “bullish”. Optionshandlere bruger disse vilkår til hurtigt at udtrykke deres markedssentiment. Et markedssentiment er simpelthen investorernes generelle holdning til et bestemt værdipapir eller det samlede finansielle marked.

Der er mange værktøjer derude, der er specielt designet til at måle markedssentiment. Investorer bruger dem til at skabe deres egne handelsstrategier. For eksempel foretrækker nogle erhvervsdrivende at følge den rådende konsensus og sælge, når alle andre gør det. Andre bruger disse data til at finde undervurderede værdipapirer og købe dem billigt.

Når man beskæftiger sig med kryptokurrencyindstillinger, er denne form for information usædvanligt værdifuld, da kryptomarkedets opførsel kan være meget uberegnelig – meget mere end traditionelle markeder. Handlende har tendens til at have stærkere reaktioner på stigningen og faldet i deres valgte virtuelle penge, end de ville have med hensyn til andre aktiver.

Der er intet mysterium bag det; folk reagerer bare naturligt på følelsen af ​​usikkerhed, der følger med noget nyt. Når alt kommer til alt, med noget så immaterielt som Bitcoin, Ether eller Litecoin, er det naturligt at være i det mindste lidt bekymret over, hvad der ligger foran os.

Sådan handler du Bitcoin-optioner

Før du dykker ind i en verden af ​​kryptomuligheder, skal du undersøge noget og beslutte, hvor du vil handle. Desværre er dine valg begrænset, da der kun er en håndfuld cryptocurrency-derivatplatforme at vælge imellem.

De mest populære er Derbit, FTX, LedgerX, IQ Option og Quedex. For amerikanske handlende anbefaler vi LedgerX, da det er baseret i New YorK City og er reguleret af US Commodity Futures Trading Commission (CFTC).

Option Styles

Når du har valgt en platform, skal du vænne dig til en lille, men vigtig detalje med hensyn til optionshandel. Der er to muligheder: europæisk og amerikansk.

Valgmuligheder i europæisk stil kan kun udnyttes på udløbsdatoen. Du kan dog købe eller sælge selve kontrakten til enhver tid inden optionen modnes. Option i amerikansk stil kan udføres når som helst inden udløbsdatoen.

Dette kan virke som en lille detalje for dig nu, men at vide om forskelle som disse kan ofte være den vigtigste faktor, der adskiller vellykkede handler fra fiaskoer.

Handelsstrategier

I denne del af vores guide til handel med Bitcoin-optioner vil vi fokusere på at gøre dig bekendt med et par grundlæggende handelsstrategier.

Dækket opkald

En overdækket opkaldsstrategi indebærer, at du holder fast i din BTC, samtidig med at du sælger en call option. Dit mål her ville være at generere indkomst i form af præmien.

Mens vi har emnet tilbageholdelse, skal du være opmærksom på udtrykket “hodl” for ikke at blive forvirret, når du ser det. Nej, det er ikke et akronym; det er kryptoslang, der blev populær i samfundet tilbage i 2013, da en bruger på Bitcointalk-forumet ved et uheld skrev, at han “hodling” i stedet for at ”holde”. I dag skriver hver kryptofan “hodl” i stedet for “hold”.

Beskyttende put

Den beskyttende put-strategi for optioner på Bitcoin kræver også, at du hodl din BTC, men denne gang køber du samtidig en put-option. Mange handlende ty til dette som en måde at beskytte sig mod risiko. Du skal anvende det, når du føler dig bullish over dit aktiv, men frygter, at prisen pludselig kan falde.

Straddle

Som navnet antyder, svarer straddle-strategien til ikke at være i stand til at vælge mellem to stole og derefter vælge begge. Under vores omstændigheder betyder det at købe både en put- og en call-option, der har samme indløsningspris og udløbsdato.

Denne Bitcoin-handelsstrategi bruges, når den erhvervsdrivende har mistanke om, at der vil være en stor ændring i aktivets pris, men er usikker på retningen for denne ændring. Straddle-handel vil resultere i fortjeneste, så længe aktivet bevæger sig i begge retninger.

Konklusion

Den hurtige stigning på kryptokurrencymarkedet og dets popularitet har åbnet dørene for adskillige dilemmaer vedrørende dets potentielle fordele og risici. Mens nogle mener, at kryptokurver og teknologien bag dem vil omforme en verden af ​​økonomi og finansiering, tror andre, at det kun er et spørgsmål om tid, før kryptokurver vil kollapse fuldstændigt..

Med dette i tankerne er det svært at sige, om handel med Bitcoin-optioner er en god idé eller ej. På den ene side er det bestemt ikke det sikreste aktiv, som du kan investere i. På den anden side kan denne form for handel være meget lukrativ, hvis du ved hvad du laver og træffer forsigtighedsforanstaltninger.

For at opsummere skal du selv bestemme, om belønningen er gamblet værd.

FAQ

Hvilken er den bedste handelsstrategi?

En af de bedste handelsstrategier, som vi anbefaler, er den omfattede opkaldsstrategi. Det er simpelt, men alligevel effektivt. Det medfører kun at skrive kontrakter på aktier, du ejer. Fordi du sælger, modtager du en øjeblikkelig præmie.

Kan du blive rig ved at handle med Bitcoin?

Teknisk set kan du blive rig ved Bitcoin-handel, men du skal vide, at oddsene for det sker er lave. Det betyder ikke, at du ikke kan tjene på det, men på grund af Bitcoins høje volatilitetsrate er tab lige så almindelige som overskud.

Hvorfor er handelsmuligheder en dårlig idé?

Handelsmuligheder er ikke nødvendigvis en dårlig idé; det kan faktisk være ret rentabelt, hvis du har den nødvendige viden og er flittig til at indsamle information, der er relevant for de potentielle prisudsving for dit valgte aktiv. Når det er sagt, er handel ikke risikofri, da du aldrig kan være sikker på, at dine forudsigelser er korrekte.

Hvordan handler jeg Bitcoin-optioner?

Vores guide til handel med Bitcoin-optioner dækker dette emne i detaljer. Kort sagt skal du først lære så meget som muligt om emnet og derefter vælge en cryptocurrency-derivatplatform, der er bedst for dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me