Asiat, jotka sinun pitäisi tietää ennen kaupankäyntiä Binancella

Binance Exchange tuottaa tärkeitä uutisia melkein joka viikko. Äskettäin Binance on käynnistänyt oman hajautetun vaihdon Mainnetissa etukäteen. Kaupankäynnin uudella alustalla sanotaan alkavan lähipäivinä. Heidän DEX: llä on vankat mahdollisuudet seurata emoyhtiönsä Binancen johtoa ja tulla johtajaksi toimialueellaan. Niiden päätuote on suurin salausvaihto jokapäiväisten käyttäjien ja Coinmarketcapin mukautetun äänenvoimakkuuden suhteen. Tämänpäiväisessä artikkelissa tarkistamme, mikä teki suhteellisen nuoresta vaihdosta merkittävän hahmon kryptomarkkinoilla.

Binancen esittely

Binance-alusta tuli käyttäjien saataville syyskuussa 2017. Aluksi yrityksen pääkonttori sijaitsi Kiinassa, mutta sen jälkeen se muutti pääkonttoria Taiwanissa ja on avannut toimistot ympäri maailmaa. Binance oli ensimmäinen pörssi, joka lanseerasi oman kryptovaluuttansa BinanceCoinin (BNB). Markkina-arvo ylitti kirjoitushetkellä 3 miljardia dollaria.

Kuinka aloittaa kaupankäynti?

Binance-kaupankäynnin aloittamiseksi ei vaadita KYC-menettelyä. Sinun tarvitsee vain antaa sähköposti, valita turvallinen salasana ja olet valmis. Binancella on ystävällinen käyttöliittymä ja laaja työkalupaketti. Sekä rento kauppiaat että ammattilaiset nauttivat kaupasta Binancessa, eikä heiltä puutu teknisiä työkaluja analyyseihin.

Pörssi tarjoaa yli 400 kryptovaluuttaparia kaupankäyntiin. Elinkeinonharjoittaja voi myös olla iloisesti yllättynyt laajalla valuuttavalikoimalla BTC, ETH, USDT, TUSD, USDC, BNB ja PAX tarjousvaluuttoina. BTC: llä ja ETH: lla käydään kauppaa vastaavasti 150 ja 140 valuuttaa vastaan. Joten suurin osa kolikoistasi on varmasti kaupankäynnissä Binancella.

Kaupankäyntimaksut

Yksi lukuisista asioista, jotka houkuttelevat kauppiaita Binanceen, on sen alhaiset palkkiot. Säännöllinen kaupankäyntimaksu on 0,1%. Voit jopa saada 25% alennuksen siitä, jos käytät BNB-kolikkoa palkkioiden maksamiseen. Suurten volyymien osalta palkkio voi laskea jopa 0,015 prosenttiin Makersilta ja 0,03 prosenttiin Takersilta. Vinkki: Jos sinulla on joitain kolikoita, joiden kokonaissaldo on pienempi kuin Binancen vähimmäismäärä, voit muuntaa ne BNB: ksi ja käyttää niitä palkkioiden maksamiseen tulevista kaupoista. Jopa 10 sentin arvoinen altcoin, jolla ei voi käydä kauppaa tavallisilla tilauksilla, tuo arvoa.

Talletus- ja nostomaksut

Binance exchange ei peri maksuja talletuksista. Lisäksi he ovat äskettäin lisänneet laajennettuja talletusmahdollisuuksia lisäämällä luottokorttitalletuksia Simplexin kautta.

Nostomaksut ovat erilaiset kaikille kryptovaluutoille. Ota yhteyttä uusimmat tiedot. Bitcoinin nostomaksu on 0,0005 BTC, Ethereumille maksu on 0,01 ETH kirjoitushetkellä. Päivittäin nostettava summa riippuu Binance-tilisi vahvistustasosta. Voit nostaa nostorajaa antamalla heille pyydetyt henkilökohtaiset tiedot.

Lisätyökalut Binancelle

Kun olet tyytyväinen alustaan, voit alkaa tutkia mahdollisuuksia, jotka voivat toisaalta yksinkertaistaa ja toisaalta tehdä kaupankäynnistäsi tehokkaampaa. Heillä on avoin API-käyttöoikeus, jota monet yritykset käyttivät menestyksekkäästi uusien kauppapalvelujen kehittämisessä.

Yksi tällainen työkalu, joka voi parantaa merkittävästi kaupankäyntikokemustasi, ovat automatisoidut kaupankäyntirobotit, että teet tilauksia strategian mukaan 24/7. Katso esimerkiksi ilmainen kaupankäynnin bottipalvelu osoitteesta KauppaSanta. Niiden avulla voit valita käytettävissä olevista strategioista ja perustaa rajoittamattoman määrän botteja niin monelle parille kuin haluat. Botit auttavat sinua automatisoimaan myös rutiininomaisuuden ja huolehtivat kaupankäynnistäsi, vaikka olisit poissa näytöltä. Kun olet asettanut botin, et koskaan unohda kauppaa.

Toinen foorumi automatisoiduille kaupankäyntiroboteille on Trality. Trality on alusta kaikille, jotka haluavat hyötyä algoritmisesta salaustoiminnasta. Ne tarjoavat todella ainutlaatuisia työkaluja kauppiaille salausrobottien luomiseen, testaamiseen ja livekauppaan:

Trality Rule Builder on graafinen käyttöliittymä, jonka avulla voit rakentaa kaupankäynnin botin logiikan vetämällä ja pudottamalla indikaattoreita ja strategioita. Tämä on hämmästyttävä työkalu niille, jotka eivät osaa koodata, mutta he haluavat silti luoda kaupankäynnin botin, joka toimii hyvin ja tuottaa jatkuvaa voittoa.

Trality Code Editor on maailman ensimmäinen selainpohjainen Python Bot Code Editor, joka tarjoaa kaiken, mitä ammattimaisella kauppiaalla tarvitaan menestyvien kaupankäyntialgoritmien luomiseen. Erittäin tärkeä asia tässä on, että Code Editor vaatii edistynyttä koodaustietoa, joten se ei välttämättä sovi kaikille kauppiaille.

Lyhyesti sanottuna Binance houkuttelee uusia käyttäjiä joka päivä tarjoamalla alhaisia ​​maksuja, erilaisia ​​kryptovaluuttapareja ja sujuvan käyttöönoton. Se sopii hyvin sekä aloittelijoille että ammattimaisille kauppiaille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me