Bitcoinin historialliset hintakaaviot – BTC-hintahistoria

Bitcoin on hajautettu peer-to-peer digitaalinen valuutta, jota käyttävät sen käyttäjät, ilman keskusviranomaista tai välittäjiä. Yhden bitcoinin keskihinnaksi kirjattiin noin 11 118,92 dollaria heinäkuun 2020 lopussa. Bitcoinin hinnat voivat vaihdella, koska sillä käydään kauppaa monissa itsenäisissä pörsseissä. Bitcoinin hintaindeksi tarjoaa kuitenkin keskihinnan johtavissa maailmanlaajuisissa pörsseissä. Bitcoin syntyi vuoden 2008 globaalissa talouskriisissä, kun suuret pankit joutuivat väärinkäyttämään lainanottajien rahaa, manipuloimaan järjestelmää ja veloittamaan kohtuuttomia maksuja. Omistajien rahojen turvaamiseksi bitcoinin luojat halusivat asettaa bitcoinien omistajat vastuuseen liiketoimista, eliminoida välittäjän, leikata korkeita korkoja ja transaktiomaksuja ja tehdä kaupoista läpinäkyviä. He loivat hajautetun verkkojärjestelmän, jossa ihmiset voivat hallita varojaan avoimella tavalla. Bitcoin on kerännyt suosiota ja kasvanut nopeasti suhteellisen lyhyessä ajassa. Monet yritykset, sairaalat ja suuret hotelliliikkeet kaikkialla maailmassa käyvät kauppaa bitcoineilla. Jotkut usean miljardin dollarin yritykset, kuten Dell, PayPal, Microsoft, Expedia jne., Käyvät kauppaa myös bitcoineilla. Nykyään verkkosivustot mainostavat myös bitcoineja, lehdet julkaisevat bitcoin-uutisia, ja foorumeilla keskustellaan myös kryptovaluutoista ja kaupasta bitcoineilla. On kuitenkin joitain Bitcoiniin liittyviä asioita, kuten hakkereita, jotka murtautuvat tileihin, bitcoinin suuri volatiliteetti ja pitkät tapahtumaviiveet. Siitä huolimatta bitcoinia pidetään luotettavana, erityisesti kolmannen maailman maissa, rahatapahtumien kanavana.

Nykyinen BITCOIN Hinta: $

BITCOIN

 

Bitcoin-hintoihin vaikuttavat tekijät:

Koronaviruspandemia:

Kun koronaviruskriisi häiritsi maailmantaloutta lukkojen asettamisen jälkeen, kauppiaat siirtyivät riskialttiimmista varoista turvallisempiin, kuten bitcoin. Maaliskuun puolivälissä Yhdysvaltain keskuspankki laski korkonsa lähes nollaan ja käynnisti 700 miljardin dollarin QE-ohjelman koronaviruskriisin aiheuttaman markkinoiden kaaoksen torjumiseksi. Se painoi osakemarkkinoilla, kun Dow-futuurit laskivat 1000 pistettä ja tekivät salausvaluutat houkuttelevammiksi, mikä nosti bitcoin-hintoja ylöspäin.

Yhdysvaltain dollarin hinnat:

Bitcoinin ja Yhdysvaltain dollarin välinen suhde on negatiivinen, mikä tarkoittaa, että aina kun Yhdysvaltain dollari on vahva kaikkialla, bitcoinin hintoihin kohdistuu paineita ja päinvastoin. Yhdysvaltain dollarin hintojen viimeaikainen lasku löysän rahapolitiikan, korkojen alentamisen ja Yhdysvaltain talouskriisin vuoksi on tukenut BTC / USD-hintoja. Yhdysvaltain dollarin hintoihin on vaikuttanut myös Yhdysvaltain kongressin viivästyttämä Yhdysvaltojen elvytyspaketin julkaisu, ja tämä on pitänyt bitcoin-hinnat viime aikoina paineessa.

Käyttäjien hyväksyminen:

Bitcoinin arvo riippuu suuresti siitä, miten käyttäjät hyväksyvät omaisuuden. Salausvaluutat ovat yhä suositumpia päivittäin, ja tämä nostaa bitcoin-hintaa, koska se on suosituin kryptovaluutta. Kuitenkin, kun valuutan kysyntä laskee, se johtaa hintojen laskuun. Tällä hetkellä useimmat käyttäjät siirtyvät Bitcoiniin valuutaksi. Muuten sitä käytetään myös erinomaisena verkkokauppavaluuttana. Bitcoinin käyttö verkkotapahtumien välineenä on lisääntynyt viime aikoina, ja sen helppokäyttöisyyden tarjoamat mahdollisuudet voivat johtaa korkeampiin hintoihin tulevina vuosina.

Median vaikutus:

Media on nykyään tärkein tietolähde, ja sen vaikutus vaikuttaa myös bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen hintoihin. Suurempi medianäkyvyys tarkoittaa sitä, että suuri yleisö ymmärtää paremmin salausmarkkinat ja bitcoinin. Jos media tarjoaa positiivisen kuvan bitcoinista, se johtaa yleensä BTC / USD-parin hintojen nousuun, kun taas negatiivisella medianäkyvyydellä voi olla päinvastainen vaikutus bitcoin-hintoihin.

Poliittiset tapahtumat:

Toisin kuin keskuspankin valuutat, kryptovaluutoilla on päinvastaiset suhteet poliittisiin tapahtumiin. Luottamuksen puute maan talouteen pyrkii heikentämään paikallista valuuttaa, kun taas ihmiset luottavat enemmän kryptovaluuttoihin tällaisessa tilanteessa korvaamaan perinteiset valuutat. Bitcoin on vertauskuvallinen johtaja kryptovaluuttamarkkinoilla, joten bitcoinin hinnat yleensä nousevat ensin, kun poliittisia häiriöitä esiintyy, ennen kuin muut markkinoilla olevat valuutat vaikuttavat. Viimeaikainen esimerkki voisi olla Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen vallitseva kauppasota, joka nosti bitcoin-hintoja ylös.

Hallituksen sääntelymuutokset:

Hallituksen päätökset vaikuttavat suuresti Bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin. Koska näitä valuuttoja pidetään edelleen uutena käsitteenä markkinoilla, hallitukset muuttavat jatkuvasti säännöksiä kryptovaluutta-sijoittajien verotuksen suhteen. Kerran maailman suurimmat salausmarkkinat Kiina päätti vuoden 2017 lopussa sulkea useita kaupankäyntialustoja, mikä aiheutti dramaattisen bitcoin-hintojen laskun, mikä johti 100 miljardin dollarin laskuun kryptovaluuttamarkkinoilla yhdessä päivässä. Joten hallituksen asetuksilla on dramaattinen vaikutus bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen hintoihin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me