Historiske Bitcoin-diagrammer – BTC-prishistorik

Bitcoin er en decentral peer-to-peer digital valuta, der drives af sine brugere uden central myndighed eller mellemmænd. Gennemsnitsprisen på en bitcoin blev registreret som ca. 11.118,92 amerikanske dollars i slutningen af ​​juli 2020. Priserne på Bitcoin kan variere, da den handles på mange uafhængige børser. Imidlertid tilbyder Bitcoin Price Index den gennemsnitlige pris på tværs af de førende globale børser. Bitcoin opstod under den globale økonomiske krise i 2008, da store banker blev fanget med misbrug af låntagers penge, manipuleret med systemet og opkrævet ublu gebyrer. For at sikre ejernes penge ønskede skaberne af bitcoin at sætte ejerne af bitcoins til at styre transaktionerne, fjerne mellemmanden, skære høje renter og transaktionsgebyrer og gøre transaktionerne gennemsigtige. De oprettede et distribueret netværkssystem, hvor folk kunne kontrollere deres midler på en gennemsigtig måde. Bitcoin har samlet popularitet og vokset hurtigt i en relativt kort periode. Mange virksomheder, hospitaler og store hotelvirksomheder over hele verden handler med bitcoins. Nogle virksomheder med flere milliarder dollars, såsom Dell, PayPal, Microsoft, Expedia osv., Handler også med bitcoins. I dag promoverer websteder også bitcoins, magasiner udgiver bitcoin-nyheder, og fora diskuterer også kryptokurver og handel med bitcoins. Der er dog nogle problemer relateret til bitcoin, som hackere, der bryder ind på konti, den høje volatilitet i bitcoin og lange forsinkelser i transaktionen. Ikke desto mindre anses bitcoin for at være pålidelig, især i tredjelande, som en kanal for monetære transaktioner.

Nuværende BITCOIN Pris: $

BITCOIN

 

Faktorer, der påvirker Bitcoin-priser:

Coronaviruspandemi:

Da koronavirus-krisen forstyrrede de globale økonomiske aktiviteter, efter at lockdowns blev indført, flyttede de handlende fra mere risikable aktiver til mere sikre som bitcoin. I midten af ​​marts sænkede den amerikanske centralbank sine renter til næsten nul og lancerede et QE-program på 700 mia. $ For at bekæmpe markedskaoset forårsaget af coronavirus-krisen. Det vejede på aktiemarkedet, hvor Dow-futures faldt med 1.000 point og gjorde kryptokurver mere attraktive og skubbede bitcoin-priserne opad.

Priser i amerikanske dollars:

Forholdet mellem bitcoin og den amerikanske dollar er negativ, hvilket betyder, at når den amerikanske dollar er stærk over hele linjen, kommer bitcoin-priserne under pres og omvendt. Det nylige fald i USD-priser på grund af løs pengepolitik, rentesænkninger og den amerikanske økonomiske krise har understøttet BTC / USD-priserne. Priserne på amerikanske dollar er også blevet påvirket af forsinkelsen i frigivelsen af ​​den amerikanske stimuleringspakke fra den amerikanske kongres, og dette har holdt bitcoinpriserne under pres for nylig.

Vedtagelse af brugere:

Værdien af ​​bitcoin er meget afhængig af brugernes vedtagelse af aktiverne. Kryptokurverne bliver mere populære dag for dag, og dette hæver bitcoinprisen, da den er den mest populære kryptokurrency. Men når efterspørgslen efter en valuta falder, resulterer det i lavere priser. På nuværende tidspunkt skifter de fleste brugere til bitcoin som en valuta. I øvrigt bruges det også som en fremragende online handelsvaluta. Anvendelsen af ​​bitcoin som medium til onlinetransaktioner er steget for nylig, og de muligheder, som den nemme brug giver, kan føre til højere priser i de kommende år.

Medieindflydelse:

Medier er den vigtigste informationskilde i dag, og priserne på bitcoin og andre kryptokurver påvirkes også af dens indflydelse. Større mediedækning betyder en bedre forståelse af kryptomarkedet og bitcoin af offentligheden. Hvis medierne præsenterer et positivt billede af bitcoin, vil det generelt føre til højere priser på BTC / USD-paret, mens negativ mediedækning kan have den modsatte effekt på bitcoinpriserne.

Politiske begivenheder:

I modsætning til centralbankens valutaer har kryptokurverne modsatte forhold til politiske begivenheder. Manglen på tillid til landets økonomi har en tendens til at underminere den lokale valuta, mens befolkningen får mere tillid til kryptokurver i en sådan situation som en erstatning for traditionelle valutaer. Bitcoin er den symbolske leder på kryptokurrencymarkedet, så priserne på bitcoin har tendens til at stige først, når der er nogen politisk forstyrrelse, før de andre valutaer på markedet påvirkes. Et nylig eksempel kunne være den fremherskende handelskrig mellem USA og Kina, som skubbede bitcoin-priserne op.

Regeringsændringer:

Bitcoin og andre kryptokurver er stærkt påvirket af regeringsbeslutninger. Da disse valutaer stadig betragtes som et nyt koncept på markedet, ændrer regeringerne konstant reglerne med hensyn til beskatning af cryptocurrency-investorer. Ved en lejlighed besluttede verdens største kryptomarked, Kina, i slutningen af ​​2017 at lukke flere handelsplatforme, og det medførte et dramatisk fald i bitcoin-priserne, hvilket resulterede i et fald på 100 milliarder dollar på kryptokurrencymarkedet på en enkelt dag. Så regeringens regler har en dramatisk indflydelse på priserne på bitcoin og andre kryptokurver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me