Bitcoin SV -ennuste vuodelle 2021: Crypto Party puuttuu

Bitcoin SV – Ennusteyhteenveto

Bitcoin SV -ennuste: H1 2021

Hinta: 230 dollaria – 250 dollaria

Hintatekijät: Tekninen palautuminen 50 SMA: n, COVID-19: n toisen aallon, salausmarkkinoiden ilmapiiri

Bitcoin SV -ennuste: 1 vuosi   

Hinta: 350–400 dollaria

Hintatekijät: Julkaise COVID-19, Turvasataman tila, Maailmantalouden elpyminen

Bitcoin SV -ennuste: 3 vuotta   

Hinta: 2000 dollaria

Hintatekijät: Korkeammat joukkolainojen tuotot, Turvasataman tila, Talouden elpyminen, Koronaviruksen jälkeinen

 

Bitcoin SV: llä on ainoa salaus, joka ei ole tähän mennessä hyötynyt salausvaluuttamarkkinoiden noususta. Se on noussut kahdesti, mutta on palauttanut voitot melko pian. Se aloitti liittymisen aloitettuun elämään marraskuussa 2018 kovana haarukana Bitcoin Cash BCH: sta, joka itse aloitti elämänsä Bitcoin-haarukana. SV tarkoittaa Satoshi Visionia (SV). Se alkoi noin 100 dollarista yli kaksi vuotta sitten, ja sen tarkoituksena oli säätää protokollaa suuremmilla lohkokokoilla transaktiomaksujen alentamiseksi. Halvemmat palkkiot sopivat yhteen Satoshi Nakamoton alkuperäisen Bitcoin-vision kanssa, joten nimi.

Se on edistynyt jonkin verran tältä osin, koska liiketoimet kasvavat jatkuvasti ennätyskorkeuksiin ja etenevät edelleen siihen suuntaan, mutta se ei ole houkutellut ostajia. BSV aloitti elämänsä ensimmäisen kryptovaluuttamarkkinoiden kultahuuhtelun jälkeen vuoden 2018 lopussa, joten emme tiedä, miten se olisi reagoinut tuolloin, mutta tähänastisen hintatoiminnan perusteella voimme sanoa, että Bitcoin SV on täysin ohittanut ulos vuoden 2020 lopun ja vuoden 2021 alun salakirjoituksesta.

 

Nykyinen BSV / USD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset Bitcoin SV -hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
1 kuukausi +48 +22,9%
3 kuukautta +81 +47,9%
6 kuukautta +45 +21,1%
1 vuosi -102 -28,3%
Aloittamisen jälkeen  +161 +161%

 

Bitcoin SV: ään vaikuttavat tekijät

Bitcoin SV on noteerattu BSV: ksi tai BCHSV: ksi erilaisissa kryptovaluutanvaihdoissa, koska se on vaikea Bitcoin Cash -muoto. Bitcoin Cashin haaroittamisen päätavoite oli alhaiset palkkiot, mikä tarkoittaa, että skaalautuvuus on edelleen BSV-kehittäjien pääpaino. Viimeaikaiset tiedot osoittavat, että liiketoimet ovat lisääntyneet ja että BSV: n on tarkoitus lisätä skaalautuvuutta edelleen. Tämä on positiivinen tekijä Bitcoin SV: lle verrattuna Bitcoiniin. Bitcoin SV -kehitystä johtaa nChain, ja kun se alkoi, tätä salausta käyttivät varhaiset Bitcoin Cash -tukijat, kuten Calvin Ayre ja Craig Wright.

Bitcoin SV Live -taulukko

Bitcoin SV -ennuste seuraavalle 5 vuodelle

Kun julkinen kiinnostus Bitcoiniin siirtymisestä maksuvälineestä sijoitusinstrumentiksi lisäarvon saamiseksi, syntyi tarve toiselle Bitcoin-haarukalle ottaa oma elämänsä maksutapana, jolloin Bitcoin SV alkoi. Bitcoin Cash (BCH) -verkko haarautuu kahdesti vuodessa osana aikataulun mukaisia ​​protokollapäivityksiä. Marraskuussa 2018, toisin kuin aikaisemmat BCH-haarukat, kilpaileva ehdotus ei ollut yhteensopiva julkaistun tiekartan kanssa. Tuossa kuussa molemmat ryhmät alkoivat luoda lohkoja omiin erillisiin lohkoketjuihinsa, mikä loi Bitcoin SV: n (BSV) kyseisen jaon seurauksena.

Bitcoin SV Skaalautuvuus

Kuten edellä mainitsimme, transaktiopalkkiot ja transaktiokustannukset olivat tärkein syy siihen, että Bitcoin SV syntyi yli kaksi vuotta sitten. Bitcoin Cash -protokolla oli tuolloin läpi päivityksen, jonka tavoitteena oli lisätä skaalautuvuutta muuttamalla tapaa, jolla lohkoketju tallensi tietoja. Craig Wright, Bitcoin Cash -kehittäjän nChainin perustaja, piti ajatuksesta, että tämä voisi antaa ohjelmistokehittäjille mahdollisuuden luoda älykkäitä sopimusohjelmistoalustoja Bitcoin Cash -ketjuun. BCH-kehittäjä nChain teki ohjelmistopäivityksen kutsumalla sitä Bitcoin Cash SV: ksi (Satoshi’s Vision). Tämän seurauksena Bitcoin SV syntyi marraskuussa 2018, kun Bitcoin Cash haarautui, mikä avasi ristiriidan kaivostyöläisten välillä, jotka tukivat uutta haarukkaa Bitcoin SV ja Bitcoin Cash.

Satoshi Nakamoton tärkein visio Bitcoinille oli olla laaja maksuväline ja Bitcoin SV on yrittänyt noudattaa tätä visiota jakautumisen jälkeen. BSV: tä tukevien kaivostyöläisten mukaan yksi tapa tehdä se on lisätä lohkon kokoa. Bitcoin SV: n kannattajat ja Bitcoin Cash -yhteisö erosivat lohkon koosta, joten jakautuminen. BCH: n kannattajat halusivat lohkon koon pysyvän 32 Mt: ssä, kun taas Bitcoin SV: n kannattajat halusivat lohkon kasvavan 132 Mt: ksi. Suurempi lohkokoko on tukenut kasvavaa tapahtumamäärää, joka on noussut viime kuukausina kysynnän kasvaessa tänä aikana. Bitcoin SV: n (BSV) Scaling Test Network (STN) saavutti uuden ennätyksen viime kuussa ja käsitteli tammikuun lopussa yli 9000 tapahtumaa sekunnissa (tps)..

Kilpailu Bitcoinin kanssa

Aivan kuten Bitcoinin ja Bitcoin Cashin välinen suhde, jolle on ominaista suuri kilpailu, tilanne on samanlainen Bitcoin SV: n kanssa. Bitcoin-yhteisö hyökkää BSV: tä vastaan. Keväällä 2019 Twitterin ja Bitcoinin käyttäjä nimeltään “Hodlnaut, joka myös sai maineen” Salama Torch ”-kokeilusta, kritisoi Wrightia julkisesti, suurella Twitter-joukolla, kun taas Wright vastasi uhkaamalla ryhtyä oikeustoimiin ja hänen kommenttinsa petoksiksi. Myöhemmin Twitter-yleisö käänsi Wrightin päälle vahingoittaen Bitcoin SV: n tunnetta.

Vaikka se oli vasta alkua, koska joukko salausvälittäjiä poisti BSV: n. Binance poisti ensimmäisenä Bitcoin SV: n pörssistä. Kraken ja Shapeshift seurasivat pian sen jälkeen poistamalla Bitcoin SV: n, kun taas Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao meni vielä pidemmälle ja kommentoi Twitterissä, että Wright on “petos” ja että “kaikkien, jotka tukevat BSV: tä teknisesti, tulisi hyökätä vilpilliseen Craig Wrightiin, joka myrkyttää yhteisösi, eikä hyökätä muuta maailmaa vastaan. ” He syyttivät sitä “yhteisöllisyydestä”. Toisaalta BSV-yhteisö vastasi Ed Pownallin, Calvin Ayren PR-edustajan ja yhden SV: n suurimmista kannattajista, vastaten, että BSV: n poistaminen listalta luo “vaarallisen ennakkotapauksen” ja syyttää näitä vaihtoa “markkinoiden manipuloinnista” ja “Jumalan pelaamisesta”..

Bitcoin SV: n tulevaisuuden kehitys

Vaikka alussa oli vaikea aika, johtuen kilpailusta Bitcoinin kanssa, jolla on suuri markkinaosuus ja joka voi kääntää yleisön sinua vastaan, nykyinen tilanne näyttää paremmalta ja tulevaisuus kirkkaammalta. Useat muut pörssit ovat ottaneet käyttöön BSV: n, joista yksi uusimmista on BuyUCoin. Tämä on Intiassa suosittu digitaalinen hyödykepörssi. Yritys ilmoitti, että se on virallisesti ottanut käyttöön tuen Bitcoin SV: lle [BSV] alustallaan. BSV / INR- ja BSV / USDT-kaupankäyntiparit listattiin alustalla ja olivat kaupankäynnin kohteena.

Bitcoin SV käyttää Scaling Test Network -verkkoa (STN), joka on Bitcoin Associationin projekti ja jota ylläpitää nChain. Sen tarkoituksena on lisätä jatkuvasti yrityksen skaalautuvuutta. STN käyttää solmuja kahdella tavalla, kaivostoimintaan ja kuuntelemiseen ympäri maailmaa varmistaakseen, että näkyvät tapahtumaluvut ovat maailmanlaajuisesti hajautetusta verkosta, jotta tosielämän operaatiot sovitetaan yhteen mahdollisimman tarkasti kaikkialla maailmassa. esineiden internetiin (IoT).

STN-version 1.0.7 ketjunpituuksien testaus on vielä varhaisvaihetta, mutta toistaiseksi käyttäjät huomaavat raakoja suorituskyvyn parannuksia. Kristensen kommentoi STN: ään tehtyjä parannuksia kapasiteetin lisäämiseksi:

”1.0.7: n suorituskyvyn parannuksilla oli suuri merkitys tässä. SV-solmutiimin hoito ja omistautuminen ovat vertaansa vailla. Ketjutettujen liiketoimien parantunut käsittely näyttää maksavan osinkoja. Haluamme silti leikkiä täällä hieman enemmän, tuoreiden tukien ketjut ovat oletusarvoisesti kasvaneet äskettäin. “

Olemme tähän mennessä nähneet ennätykselliset tapahtumia sekunnissa (TPS) vuonna 2021. Ennätykselliset tps-tauot saavutettiin ketjujen pituuksilla, jotka vaihtelivat välillä 2 – 12. Tämä vahvistaa verkon pitkän aikavälin kestävyyden kuormitettuna. BSV tykkää isoista lohkoista. BSV: n transaktiokapasiteetti kasvaa jatkuvasti, ja helmikuun alun ennätykset olivat 16 415 525 tapahtumaa yhdessä lohkossa, mikä on kaikkien aikojen suurin ketju. Se vain lisääntyy, kun seuraava testikierros alkaa 25 ketjun kasvaessa päivien myötä.

Kaikki tämä osoittaa, että BSV-lohkoketju valmistautuu vastaanottamaan ja käsittelemään big data- ja yritystason sovelluksia. Nämä voivat olla kaikenlaisia ​​sopimuksia, kuten taloudellisia tai oikeudellisia sopimuksia, esineiden internetin tietoja, rahoitussovelluksia, vaihtoa, terveystietoja, valtionhallinnon ja omaisuustietoja sekä laaja valikoima tokenoituja “varoja”, jotka voivat olla mitä tahansa. Nämä sovellukset toimisivat myös maailmanlaajuisesti. Joten näyttää siltä, ​​että BSV: n korkea prosessointikapasiteetti ja liiketoimien skaalautuvuuden kasvavat mahdollisuudet tulevat erittäin houkutteleviksi yrityksille, jotka haluavat käsitellä suurta tiedonsiirtonopeutta ilman viivästyksiä ja liiketoiminnan pullonkauloja. Tämän jatkuessa DotWallet ilmoitti vasta muutama päivä sitten julkaisevansa uuden palvelun, jota kutsutaan nimellä “Badges”, joka on toinen edistysaskel Bitcoin SV: lle, koska kehittäjät voivat nyt luoda minkä tahansa tyyppisen tunnuksen blockchainiin. Tämä antaa BSV: lle kyvyn omaisuuden tokenointiin BSV: n kehitysvision mukaisesti.

Bitcoin SV: n tekninen analyysi – BSV / USD kasvaa, mutta hyvin hitaasti  

Viikoittaisessa Bitcoin SV -kaavio-analyysissä voimme nähdä, että suuntaus on selkeä, ja tämä suuntaus on nouseva, kun matalat nousevat. Jokaisen hyppyn jälkeen on tapahtunut paluu, mikä osoittaa, että ostajat eivät ole niin luottavaisia, eikä se ole yllätys, kun otetaan huomioon kaikki hyökkäykset. Mutta samalla jokainen vetäytyminen on päätynyt hieman korkeammalle kuin edellinen, mikä myös vahvistaa, että suuntaus on nouseva. Liikkuvat keskiarvot näyttävät hieman hämmentyneiltä, ​​koska ne ilmestyivät vasta jonkin aikaa sitten, kun otetaan huomioon BSV: n lyhyt elinikä, mutta 100 SMA on ilmestynyt nyt, ja se on muotoutunut. Tämä liukuva keskiarvo on toiminut tukena lokakuusta lähtien, ja tammikuun viimeisen viikon vasarakynttilänjalan jälkeen, joka oli nouseva peruutussignaali kahden edellisen viikon vetäytymisen jälkeen, hinta nousi korkeammalle ja se on nyt nousussa. Nykyinen viikoittainen kynttilänjalka näyttää melko nousulta ja ostajat ovat ylittäneet edellisen vastarinnan, mutta näemme, päättyykö tämä hyppy kuten kaikki edelliset, jota seuraa laskeva käänteinen.

Bitcoin SV jatkaa noususuhdanteensa palautettuaan aikaisemmat voitot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me