Bitcoin SV-prisforudsigelse for 2021: Mangler Crypto-festen

Bitcoin SV – Prognoseoversigt

Bitcoin SV-prognose: H1 2021

Pris: $ 230 – $ 250

Prisdrivere: Teknisk afvisning af 50 SMA, Anden bølge af COVID-19, Crypto-markedssentiment

Bitcoin SV-prognose: 1 år   

Pris: $ 350 – $ 400

Prisdrivere: Post COVID-19, Safe haven status, Gendannelse af global økonomi

Bitcoin SV-prognose: 3 år   

Pris: $ 2.000

Prisdrivere: Højere obligationsrenter, Safe haven-status, økonomisk genopretning, Post coronavirus

 

Bitcoin SV har den eneste krypto, som hidtil ikke har haft gavn af stigningen i kryptokurrencymarkedet. Det har steget to gange, men har givet tilbage gevinsterne temmelig snart. Det startede med at slutte sig til det startede liv i november 2018 som en hård gaffel af Bitcoin Cash BCH, som selv startede livet som en Bitcoin-gaffel. SV står for Satoshi Vision (SV). Det begyndte for omkring $ 100 for mere end to år siden med det formål at justere protokollen med større blokstørrelser for at reducere transaktionsgebyrerne. De billigere gebyrer stemmer overens med Satoshi Nakamotos originale Bitcoin-vision, deraf navnet.

Det har gjort nogle gode fremskridt i den henseende, da transaktioner fortsætter med at stige til rekordhøjde og fortsætter med at komme videre i den retning, men det har ikke tiltrukket købere. BSV startede livet efter det første guldfeber på kryptokurrencymarkedet i slutningen af ​​2018, så vi ved ikke, hvordan det ville have reageret dengang, men at dømme efter prisaktionen indtil videre kan vi sige, at Bitcoin SV har helt savnet ud på krypto-dille i slutningen af ​​2020 og begyndelsen af ​​2021.

 

Nuværende BSV / USD Pris: $

Seneste ændringer i Bitcoin SV-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
1 måned +48 +22,9%
3 måneder +81 +47,9%
6 måneder +45 +21,1%
1 år -102 -28,3%
Siden undfangelse  +161 +161%

 

Faktorer, der påvirker Bitcoin SV

Bitcoin SV er citeret som BSV eller BCHSV i forskellige kryptokursudvekslinger, da det er en hård form for Bitcoin Cash. Hovedmålet, da det blev afskaffet Bitcoin Cash, var lave gebyrer, hvilket betyder, at skalerbarhed fortsat er hovedfokus for BSV-udviklere. Nylige data viser, at transaktionerne er steget, og planerne er, at BSV skal øge skalerbarheden yderligere. Dette er en positiv faktor for Bitcoin SV sammenlignet med Bitcoin. Bitcoin SV-udvikling ledes af nChain, og da det startede, blev denne kryptokurrency støttet af tidlige Bitcoin Cash-tilhængere som Calvin Ayre og Craig Wright.

Bitcoin SV Live-diagram

Bitcoin SV-prisforudsigelse for de næste 5 år

Med den offentlige interesse vedrørende Bitcoin, der skiftede fra et betalingsmiddel til et investeringsinstrument for merværdi, opstod behovet for, at en anden Bitcoin-gaffel skulle tage sit eget liv som betalingsmetode, hvilket var, hvordan Bitcoin SV startede. Bitcoin Cash (BCH) netværksgafler to gange om året som en del af planlagte protokolopgraderinger. I november 2018 var der i modsætning til tidligere BCH-hårde gafler et konkurrerende forslag, som ikke var kompatibelt med den offentliggjorte køreplan. Den måned begyndte begge grupper at oprette blokke i deres respektive separate kæder, som skabte Bitcoin SV (BSV) som et resultat af denne opdeling.

Skalerbarhed i Bitcoin SV

Som vi nævnte ovenfor var transaktionsgebyrer og transaktionsomkostninger hovedårsagen til, at Bitcoin SV blev født for mere end to år siden. Bitcoin Cash-protokollen var igennem en opgradering dengang, som havde til formål at øge skalerbarhed ved at ændre den måde, blockchain lagrede information på. Craig Wright, grundlæggeren af ​​Bitcoin Cash-udvikleren nChain kunne godt lide tanken om, at dette kunne give softwareudviklere mulighed for at oprette smarte kontraktsoftwareplatforme på Bitcoin Cash-blockchain. BCH-udvikler nChain foretog en softwareopgradering og kaldte det Bitcoin Cash SV (Satoshis Vision). Som et resultat blev Bitcoin SV født i november 2018, efter at Bitcoin Cash gaffede sig, hvilket åbnede en konflikt mellem minearbejdere, der støttede den nye gaffel Bitcoin SV og Bitcoin Cash.

Hovedvisionen for Satoshi Nakamoto for Bitcoin var at være et bredt betalingsinstrument, og Bitcoin SV har forsøgt at leve op til den vision siden splittelsen. Ifølge minearbejdere, der støtter BSV, er en af ​​måderne at gøre det at øge blokstørrelsen. Bitcoin SV-fortalere og Bitcoin Cash-samfundet adskiller sig i forhold til blokstørrelsen, deraf splittelsen. BCH-tilhængerne ønskede, at blokstørrelsen skulle forblive på 32 MB, mens Bitcoin SV-supportere ønskede, at blokken skulle øges til 132 MB. Den højere blokstørrelse har understøttet det stigende antal transaktioner, der er steget de seneste måneder, da efterspørgslen er steget i løbet af denne periode. Bitcoin SV’s (BSV) Scaling Test Network (STN) nåede en ny rekord i sidste måned og behandlede mere end 9.000 transaktioner pr. Sekund (tps) i slutningen af ​​januar.

Konkurrence med Bitcoin

Ligesom forholdet mellem Bitcoin og Bitcoin Cash, som er kendetegnet ved stor konkurrence, er situationen den samme med Bitcoin SV. Der er angreb fra Bitcoin-samfundet, som har vejet mod BSV. I foråret 2019 kritiserede en Twitter- og Bitcoin-bruger kaldet “Hodlnaut, der også fik ry for” Lightning Torch ”-eksperimentet, at han kritiserede Wright offentligt med en stor Twitter-skare, mens Wright reagerede med trusler om at anlægge sag og hans kommentarer som svig. Senere vendte Twitter-publikummet til Wright og skadede stemningen for Bitcoin SV.

Selvom det kun var begyndelsen, da et antal kryptomæglere fjernede BSV. Binance var den første til at fjerne Bitcoin SV fra børsen. Kraken og Shapeshift fulgte kort efter og fjernede Bitcoin SV, mens Binance’s administrerende direktør Changpeng Zhao gik endnu længere og kommenterede på Twitter, at Wright er en “bedrageri”, og at “enhver, der støtter BSV ud fra et teknisk perspektiv, skal angribe den falske Craig Wright, der forgifter DIT samfund og ikke angriber resten af ​​verden. ” De beskyldte det for “samfundets stemning”. På den anden side svarede BSV-samfundet med Ed Pownall, en PR-repræsentant for Calvin Ayre og en af ​​SVs største tilhængere, der svarede, at fjernelse af BSV skaber “et farligt præcedens, mens de beskylder disse udvekslinger af” markedsmanipulation “og” spiller Gud “.

Fremtidig udvikling for Bitcoin SV

Mens det havde en vanskelig tid i starten på grund af konkurrence med Bitcoin, der har en stor andel af markedet og kan vende offentligheden mod dig, virker den nuværende situation bedre og fremtiden lysere. Flere andre børser har vedtaget BSV, hvoraf en af ​​de nyeste er BuyUCoin. Dette er en digital varebørs, der er populær i Indien. Firmaet meddelte, at det officielt har introduceret støtte til Bitcoin SV [BSV] på sin platform. BSV / INR og BSV / USDT handelspar blev opført på platformen og var tilgængelige for handel.

Bitcoin SV bruger Scaling Test Network (STN), som er et projekt af Bitcoin Association og drives af nChain. Formålet med det er kontinuerligt at øge virksomhedens skalerbarhed. Der er to måder, STN bruger knudepunkterne til minedrift og til at lytte over hele kloden for at sikre, at de set transaktionsnumre er fra et globalt distribueret netværk for at matche virkelige operationer så tæt som muligt over hele verden, lignende til tingenes internet (IoT).

Det er stadig tidligt at teste for STN version 1.0.7 med hensyn til kædelængder, men indtil videre bemærker brugerne rå ydelsesforbedringer. Kristensen kommenterede forbedringer foretaget af STN for at øge kapaciteten:

”Ydelsesforbedringerne i 1.0.7 spillede en stor rolle her. Pleje og dedikation fra SV-nodeteamet er uden sidestykke. Den forbedrede håndtering af kædetransaktioner ser ud til at betale udbytte. Vi vil stadig lege lidt mere her, med den seneste stigning til supportkæder på 1.000 som standard. ”

Vi har hidtil set nogle rekordtransaktioner per sekund (TPS) i 2021. De rekordvise tps-brud blev opnået med kædelængder, der varierede mellem 2 og 12. Dette bekræfter den langsigtede udholdenhed af netværket under belastning. BSV kan lide store blokke. BSVs transaktionskapacitet fortsætter med at stige med begyndelsen af ​​februar rekord 16.415.525 transaktioner i en enkelt blok, som er den største på nogen blockchain nogensinde. Den vil kun stige, da den næste testrunde starter med kæder på 25 stigende, når dagene ruller frem.

Alt dette viser, at BSV-blockchain gør sig klar til at modtage og behandle big data og enterprise-tier applikationer. Disse kunne være alle mulige kontrakter, såsom økonomiske eller juridiske, IoT-data, økonomiske applikationer, udvekslinger, sundhedsdata, regerings- og ejendomsregistre samt en bred vifte af tokeniserede “aktiver”, som kunne være noget rigtigt. Disse applikationer fungerer også globalt. Så det ser ud til, at BSVs høje behandlingskapacitet og det voksende potentiale for transaktions skalerbarhed bliver meget attraktivt for virksomheder, der kan lide at behandle stor datakapacitet uden forsinkelser og transaktionsflaskehalse. I forlængelse af dette meddelte DotWallet kun for et par dage siden, at det frigiver en ny tjeneste, der kaldes “Badges”, hvilket er endnu et fremskridt for Bitcoin SV, da udviklere nu kan oprette enhver form for token på blockchain. Dette giver BSV mulighed for aktivtokenisering i tråd med BSVs udviklingsvision.

Bitcoin SV Teknisk analyse – BSV / USD Tendenser op, men meget langsomt  

På den ugentlige Bitcoin SV-diagramanalyse kan vi se, at der er en klar tendens, og at tendensen er bullish, da nedturen bliver stadig højere. Efter hvert spring har der været en retrace, der viser, at købere ikke er så sikre, og det er ikke en overraskelse i betragtning af alle angrebene. Men på samme tid er hvert eneste tilbagetog havnet lidt højere end det forrige, hvilket også bekræfter, at tendensen er bullish. Glidende gennemsnit ser lidt forvirrede ud, da de kun dukkede op for et stykke tid siden i betragtning af BSV’s korte levetid, men 100 SMA er dukket op nu, og det har taget form. Dette glidende gennemsnit har fungeret som støtte siden oktober, og efter hammerlysestagen i den sidste uge af januar, som var et bullish reverseringssignal efter tilbagetrækningen i de foregående to uger, hoppede prisen højere, og den er på vej op nu. Den aktuelle ugentlige lysestage ser ret hausse ud, og købere har skubbet over den tidligere modstand, men vi vil se, om dette spring slutter som alle de foregående, efterfulgt af en bearish vending.

Bitcoin SV genoptager det bullish momentum igen efter at have givet tidligere gevinster tilbage

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me