Daglig briefing, 1. oktober – Alt hvad du behøver for at lære om guld i dag!

Godmorgen fyrer,

Priserne for ædle metaller, guld, lukkede ved 1.885.236 efter at have placeret et højdepunkt på 1.902,21 og et lavt på 1.881,32. Samlet set forblev bevægelsen af ​​guld bearish hele dagen. På trods af et dagligt tab onsdag sluttede guldpriserne tredje kvartal af året med gevinster på 4%. Den amerikanske dollar genvandt sin styrke på markedet og vejede på priserne på det gule metal, men US Dollar Index (DXY) var næsten fladt onsdag på 93,92 niveau. Det lykkedes dog at postere gevinster på 2% i september. Samlet set faldt det amerikanske dollarindeks med 3,5% i 3. kvartal, hvilket hjalp guld med at få gevinster i samme periode. Onsdag var den amerikanske dollar stabil på grund af den mislykkede amerikanske præsidentdebat tirsdag. Valgkandidaterne, Donald Trump og Joe Biden, deltog i den første af tre præsidentdebatter tirsdag. De diskuterede emner som Trumps lederskab, koronaviruspandemien, skatter og den amerikanske økonomi, men diskussionen sluttede i kaos, hvor ingen af ​​kandidaterne trak nogen afgørende fordel fra debatten. faldt og tabte onsdag efter debatten sluttede.

I mellemtiden steg håbet om den næste runde af amerikanske stimuleringsforanstaltninger onsdag, efter at det amerikanske husets formand Nancy Pelosi sagde, at en aftale mellem demokraterne og republikanerne var mulig inden udgangen af ​​denne uge. Optimismen omkring den amerikanske stimuleringshjælpspakke blev også hævet, efter at den amerikanske finansminister Steven Mnuchin onsdag sagde, at Det Hvide Hus ville føre samtaler med modstandsdemokrater i Kongressen.

Desuden hjalp de seneste kommentarer fra guvernøren i Federal Reserve, Michelle Bowman, onsdag også til at forbedre risikosentimentet. Hun sagde, at det økonomiske opsving i USA fra den coronavirus-inducerede recession var ujævn, da arbejdsløsheden stadig var høj, og behovet for yderligere monetær stimulans og finanspolitisk støtte stadig eksisterede.

I mellemtiden sagde præsidenten for Federal Reserve Bank of Minneapolis, Neel Kashkari, at det hårde amerikanske økonomiske opsving ville fortsætte, medmindre en dramatisk ændring eller et gennembrud i vaccineudviklingen eller en dramatisk ændring i politikken kom hurtigere end forventet. Han sagde, at det nuværende system var fyldt med store, uacceptable risici, og at det økonomiske opsving var sammenligneligt med en bil, der havde brug for en ny transmission..

På datafronten faldt guld på grund af den forbedrede risikostilling fra de positive kinesiske økonomiske data, der blev frigivet tidligere på dagen. PMI for fremstillingsindustrien fra Kina kom over 50 på 51,5 og afslørede, at fremstillingssektoren i Kina ekspanderede i hele september. Desuden steg den ikke-fremstillingsindustrielle PMI fra Kina også over 50,0 til 55,9 i september, hvilket understøtter optimismen om, at det økonomiske opsving vil være hurtigere end forventet.

På den amerikanske front steg ADP-beskæftigelsesændringen uden for gården i september til 749K mod de forventede 650K, der understøtter den amerikanske dollar. Kl. 17:20 GMT steg Chicago PMI også over forventningerne på 52,0 til 62,4, hvilket gav den amerikanske dollar styrke. Kl. 17:39 GMT viste de endelige BNP-tal for kvartalet en sammentrækning på -31,4% mod de forventede -31.7%, hvilket boostede den amerikanske dollar. Det afventende boligsalg i august steg også til 8,8% mod de forventede 3,1% og støttede den amerikanske dollar. De stærke makroøkonomiske data fra USA gav greenback et løft og udøvede pres på de gule metalpriser onsdag.

Daglige tekniske niveauer

Support modstand

1.887,74 1.911.74

1.872,27 1.920,27

1.863,74 1.935,74

Drejepunkt: 1.896,27

Det ædle metal, guld, handles til 1.892, og det har dannet en række sidelæns på den timelige tidsramme, der viser et handelsinterval fra 1.900 til 1.886. En bullish breakout på 1.900-niveau kan udløse køb indtil 1.918, niveau sammen med et supportniveau på 1.863. Lad os holde øje med de amerikanske jobløse krav og fremstillingsindustriens PMI-tal for at bestemme den yderligere tendens på markedet. En bullish bias virker dominerende i dag. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me