Päivän tiedot, 01.10. – Kaikki mitä sinun on opittava kulta tänään!

Huomenta kaverit,

Jalometallin, kullan, hinnat päättyivät 1 885 236: een sen jälkeen, kun ylin kurssi oli 1,902,21 ja alin 1888,32. Kaiken kullan liike pysyi laskevana koko päivän. Huolimatta päivittäisestä tappiosta keskiviikkona, kullan hinnat päättyivät vuoden kolmannelle neljännekselle 4%: n voitoilla. Yhdysvaltain dollari palautti vahvuutensa markkinoilla painostamalla keltaisen metallin hintoja, mutta Yhdysvaltain dollari-indeksi (DXY) oli keskiviikkona melkein tasainen, 93,92-tasolla. Se onnistui kuitenkin saamaan 2 prosentin voiton syyskuussa. Kaiken kaikkiaan Yhdysvaltain dollari-indeksi laski 3,5% kolmannella vuosineljänneksellä, mikä auttoi kultaa tuottamaan voittoja samalle ajanjaksolle. Keskiviikkona Yhdysvaltain dollari oli vakaa tiistaina epäonnistuneen Yhdysvaltain presidentin keskustelun takia. Vaaliehdokkaat Donald Trump ja Joe Biden osallistuivat ensimmäiseen kolmesta presidenttikeskustelusta tiistaina. He keskustelivat asioista, kuten Trumpin johtajuudesta, koronaviruspandemiasta, veroista ja Yhdysvaltojen taloudesta, mutta keskustelu päättyi kaaokseen, eikä kumpikaan ehdokkaista saanut mitään ratkaisevaa etua keskustelusta. laski ja aiheutti tappioita keskiviikkona keskustelun päättymisen jälkeen.

Toisaalta toiveet Yhdysvaltain seuraavasta elvytyssuunnitelmasta lisääntyivät keskiviikkona sen jälkeen, kun Yhdysvaltain parlamentin puhemies Nancy Pelosi sanoi, että demokraattien ja republikaanien välinen sopimus oli mahdollista tämän viikon loppuun mennessä. Myös Yhdysvaltojen elvytysapupakettiin liittyvä optimismi herätettiin, kun Yhdysvaltain valtiovarainministeri Steven Mnuchin sanoi keskiviikkona, että Valkoinen talo käy neuvottelut vastustajien demokraattien kanssa kongressissa.

Lisäksi keskuspankin pääjohtajan Michelle Bowmanin viimeisimmät kommentit keskiviikkona auttoivat parantamaan myös riskialttiutta. Hän sanoi, että Yhdysvaltojen talouden elpyminen koronaviruksen aiheuttamasta taantumasta oli kuoppaista, koska työttömyysaste oli edelleen korkea ja tarvetta edelleen rahatalouden elvyttämiseen ja verotukeen.

Sillä välin Minneapolisin keskuspankin pääjohtaja Neel Kashkari sanoi, että Yhdysvaltain talouden elpyminen jatkuu, ellei dramaattinen muutos tai läpimurto rokotekehityksessä tai dramaattinen muutos politiikassa tapahdu odotettua aikaisemmin. Hän sanoi, että nykyinen järjestelmä oli täynnä suuria, mahdotonta hyväksyä riskejä ja että talouden elpyminen oli verrattavissa autoon, joka tarvitsi uutta vaihteistoa.

Tietorintamassa kulta oli laskussa, koska aiemmin päivällä julkaistun kiihkeän Kiinan taloustiedon riski oli parempi. Kiinasta peräisin oleva valmistavan PMI: n arvo nousi yli 50: een, 51,5: een, ja paljasti, että Kiinan tuotantosektori laajeni koko syyskuun ajan. Lisäksi Kiinasta tullut ei-valmistava PMI nousi yli 50,0: sta 55,9: een syyskuussa, mikä tukee optimistisesti, että talouden elpyminen tapahtuu odotettua nopeammin.

Yhdysvaltojen tasolla ADP: n ei-maatilojen työllisyysmuutos nousi syyskuuhun 749 miljoonaan dollariin verrattuna odotettuun 650 tuhanteen. Klo 17.20 GMT myös Chicagon PMI nousi yli odotusten 52.0 tasolle 62.4, mikä vahvisti Yhdysvaltain dollaria. Klo 17.39 GMT: n vuosineljänneksen lopulliset BKT-luvut supistuivat -31,4% verrattuna ennustettuun -31,7%: iin, mikä nosti Yhdysvaltain dollaria. Myös vireillä oleva kotimyynti elokuussa nousi 8,8 prosenttiin odotettua 3,1 prosenttia vastaan ​​ja tuki Yhdysvaltain dollaria. Yhdysvaltojen vahvat makrotaloudelliset tiedot antoivat dollareille vauhtia ja painostivat keltaisten metallien hintoja keskiviikkona.

Päivittäiset tekniset tasot

Tukea vastarintaa

1887,74 1911,74

1872,27 1920,27

1863,74 1935,74

Kääntökohta: 1 896,27

Jalometallilla, kullalla, käydään kauppaa 1892: lla, ja se on muodostanut sarjan sivusuunnassa kynttilöitä tunnin aikataulussa, ja sen kaupankäyntialue vaihtelee 1900: sta 1 886: een. Nouseva nousu 1900: n tasolla voi laukaista ostamisen vuoteen 1918 asti ja tukitaso 1 863. Pidetään silmällä Yhdysvaltain työttömyyskorvausvaatimuksia ja valmistuksen PMI-lukuja, jotta voimme selvittää markkinoiden kehityksen. Nouseva ennakkoluulo näyttää olevan hallitseva tänään. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me