September 2017 Cryptomarket-springet

Titlen antyder, at det nuværende fald i værdien for den digitale valuta vil gå ned i historien, og fra nu af er denne idé sand. Markederne for kryptokurrency har alle taget et stort spring, der førte til tab af den samlede markedsdækning og også til, at individuelle digitale valutaer mistede værdi.

BTC-amerikanske dollar-valutakursen kom ind i et frit fald, når det blev offentliggjort, at ViaBTC, en kinesisk bitcoin-udveksling, bliver den anden i landet til at stoppe sine indenlandske handelstjenester. Der er stadig en stærk fornemmelse af, at denne type nyheder kun fortsætter med at strømme ud af Kina.

Chokket reflekterede sig direkte ind i kryptomarkedet. For eksempel mistede bitcoin over en femtedel af sin samlede markedsværdi på under 24 timer. På ugebasis er BTC næsten 30% nede, mens den månedlige score er lidt mindre intens, men stadig bekymrende (omkring 28%).

Derudover tog det mindre end 48 timer for bitcoin at kaste $ 1k fra den gamle pris. På grund af dette millioner af bitcoin-brugere, der bruger det til at gøre alt fra at skabe en investeringsportefølje til at spille online poker ønsker at vide, hvor fører denne proces, og hvornår stopper den. Der er ingen konkrete svar på dette, men her er nogle af de faktorer, der vil spille en rolle i genopretningen af ​​kryptokurrencymarkedet og deres tilbagevenden til den “grønne zone” i handelstabellerne.

Samlingspunkt

De fleste analytikere ser prisen på $ 3.700 som et hjælpepunkt for BTC-netværket. Dette virker som en realistisk pris for et netværk, der har den største markedsandel af alle kryptokurver, men som også er det største mål for omvæltningen i Kina.

Samtidig var stigningen i prisen på BTC i de sidste par måneder klart uholdbar. På et tidspunkt for nogle få uger kiggede netværket aktivt med $ 5k-prisen for en enkelt mønt, hvilket ville være en stigning på 500% siden starten af ​​2017.

Bortset fra det faktum, at BTC overlevede den hårde gaffel ubeskadiget i enhver forstand, netværket havde ikke haft nogen større gennembrud, der kunne forklare denne prisstigning. Med dette i tankerne ser $ 3.500-domænet ud til at være meget mere realistisk og brugbart for både investorer og udviklere, hvoraf mange med feber forsøger at indhente markedsændringerne.

Imidlertid er et aktivt problem med disse samlingspunkter tyre, der er fortsat med at forlade markedet. En af de vigtigste forklaringer på dette skridt er frygt for andre BTC-børser, hvis ikke alle lukker deres skriveborde i Kina. Selvom dette måske eller måske ikke sker, vil nye meddelelser om indenlandske børser, der stopper deres tjenester, kun øge denne frygt og sandsynligvis udløse yderligere salg i den nærmeste fremtid.

Styrken af ​​dollaren

For at gøre tingene endnu mere komplicerede for den digitale valuta er der spørgsmålet om den amerikanske dollar og dens nuværende styrke på de internationale markeder. Rallyet til prisniveauet på $ 5.000 skyldtes i teorien de bullish historier relateret til bitcoin, som primært var fokuseret på SegWit-aktivering og det faktum, at mange nationale institutioner begyndte at vise sig interessante i den samme digitale valuta. Men i virkeligheden var en af ​​de vigtigste faktorer styrken af ​​den amerikanske dollar på det tidspunkt.

Dollarindekset toppede omkring starten af ​​2017, hvilket er den samme tid, da BTC begyndte sin rekordstore rally. Selvom det er en strækning at tro, at en svag amerikansk dollar førte til denne stigning i prisen, er det mere end sandsynligt, at den forstærkede den.

Nu, ansporet af Feds stramning af politikker og andre elementer, der styrkede den amerikanske dollar, kunne det forhindre BTC i at gå ind i et større rally med det samme. Det bør ikke sprede faldet i BTC-værdien, men det vil sandsynligvis gøre det svært for kryptokurrency at genoptage sine niveauer på $ 5.000 på kort sigt.

Potentialet for genopretning

Teknisk analyse viser, at det nuværende udsalg er ved at gå ind i en fase med overkill, og at et mindre nødhjælpsrally er på vej. Men det er svært at måle, selv ved brug af Fibonacci-metoden, hvor samlingspunktet vil forekomme. Lige nu sætter det bedste gæt det samme punkt mellem $ 3.300 og $ 3.400.

Imidlertid advarer de fleste om, at værdien kan glide helt ned til $ 2.350, hvis nyhederne fra kinesiske børser fortsætter på denne måde. Med andre ord, hvis Kina fortsætter med at lægge pres på den indenlandske handel med BTC, trækker det prisen under $ 3.000 uden tvivl.

Samtidig viser tekniske data, at der ikke sker nogen større rally uden at være synkroniseret med en svækkelse af den amerikanske dollar. Historisk viser diagrammerne, at den samme fiat-valuta vinder styrke i tredje og fjerde kvartal. Dette er helt logisk, at feriesæsonen erstatter feriesæsonen, hvilket bringer mere udgifter kontant og mere industri- og servicesektoraktivitet.

Erfaringer

Det store september-spring er stadig i gang, så det er svært at komme med nogen konkrete punkter om det. Ethereum blev hårdt ramt af Kinesisk forbud mod ICO’er mens det nuværende fald i indenlandsk valuta påvirker BTC, hvilket igen har indflydelse på alt andet. Alt det samme påvirkes også af en stærk amerikansk dollar.

Mens samspillet her er komplekst og vanskeligt at måle, er en ting dog sikker – Kina er hovednationen i det digitale valutadomæne på godt og ondt. Dette er endnu mere tydeligt, når det faktum, at de fleste miner i digital valuta også er placeret i samme land.

Med denne mængde magt og relevans er det mere og mere klart, at digitale valutahandel af alle typer lige nu er direkte bundet til magtens korridorer i Beijing. Selvom denne kendsgerning ikke blev skabt af design, er det en kold virkelighed, som mange ville turde benægte, og enhver bevægelse inden i den samme nation vil fortsat reflektere med kraft og effekt på det globale kryptokurrencyfelt..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me