USD / JPY-prisprognose 2020: Vil USD / JPY fortsætte med at stige i 4. kvartal?

USD / JPY er stærkt påvirket af faktorer, der påvirker værdien af ​​den amerikanske dollar og den japanske yen. Rentesforskellen mellem Federal Reserve (FED) og Bank of Japan (BOJ) påvirker værdien af ​​disse valutaer sammenlignet med hinanden. For eksempel, når Federal Reserve træffer nogen beslutning i åbne markedsaktiviteter for at styrke den amerikanske dollar, kan værdien af ​​USD / JPY-valutaparet stige på grund af styrkelsen af ​​den amerikanske dollar sammenlignet med den japanske yen. Samlet set har 2020 overvejende kørt hakkete sessioner, da det samlede handelsinterval har været 112.250 til 101.155. Se på de seneste prisændringer i USD / JPY-valutaparet.

Læs den seneste opdatering på USD / JPY-pris 2021 Prognose

 

Nuværende USD / JPY Pris: $

Seneste ændringer i USD / JPY-prisen

Periode Ændring (JPY) Lave om %
30 dage -2,071 -1,87%
6 måneder -2.65 -2,51%
1 år -2.878 -2,87%

USD / JPY-priserne konsolideret inden for et sidelæns handelsinterval med en årlig høj til lav ændring på 9%, da handlende syntes forvirrede om, hvorvidt de skulle købe USD eller JPY, midt i bekymringssteder i sikker havn, især på grund af COVID-19-pandemien. Lad os se på USD / JPY-prisprognosen for 4. kvartal 2020 og de kommende år.  

USD / JPY-prognose: 4. kvartal 2020 USD / JPY Prognose: 1 år USD / JPY-prognose: 3 år
Pris: 100,171

Prisdrivere: Anden bølge af COVID-19, øget safe haven tiltrækning, dobbelt topmodstand, Feds dovish pengepolitik, BOJs uændrede pengepolitik.

 

Pris: 108.535 – 110

Prisdrivere: COVID-19 opsving, dobbelt topmodstand, Bearish retracement i overkøbt USD / JPY.

Pris: 94,50

Prisdrivere: Faldende trekantsudbrud, svagere amerikansk dollar, bjørnisk retracement i overkøbt USD / JPY.

 

USD / JPY

Almindelige faktorer, der påvirker USD / JPY-priser

Som vi ved, er den japanske yen en sikker havnevaluta, hvilket betyder, at investorer søger tilflugt i den japanske yen i tider med uro på markedet. På bagsiden har yenen en tendens til at svækkes, når den globale økonomi står stærkt, og aktiemarkederne bevæger sig højere. Før recessionsårene var det tydeligt, hvor den japanske yen langsomt mistede sin værdi over for den amerikanske dollar, efterhånden som den globale økonomi forbedredes. Der er et par almindelige faktorer, der påvirker prisfastsættelsen for USD / JPY-parret. Lad os undersøge dem en efter en for at bestemme USD / JPY-prisprognosen.

Safe-Haven-efterspørgsel Investorer skyndte sig til sikrere aktiver

Som vi allerede har nævnt, er den japanske yen en sikker havnevaluta, derfor foretrækker forhandlere at investere deres penge i sikre havneaktiver i stedet for at lægge dem i mere risikable aktiver. I år kan årsagen til den høje efterspørgsel på markedet være forbundet med koronavirus-krisen. Coronavirus-udbruddet, der først løftede sit grimme hoved i Kina, har inficeret mennesker i 188 lande og efterladt en betydelig negativ indvirkning på de globale økonomier i kølvandet, hvilket øger efterspørgslen efter et sikkert havn på markedet og understøtter den japanske yen, som i tur har forårsaget USD / JPY-parets bearish bias. Antallet af tilfælde af COVID-19 rundt om i verden nærmer sig 14,5 millioner, og mere end 600.000 mennesker er døde indtil videre, ifølge data frigivet af Johns Hopkins University.

Som et resultat vendte investorer sig til aktiver i sikre havne, som den japanske yen, som havde en negativ indvirkning på USD / JPY-valutaparet. Denne virus var også ansvarlig for “Aktiemarkedskraschen.” Det er værd at bemærke, at aktiekurset i 2020 begyndte

20. februar 2020 var global. Den 12. februar Dow Jones Industrial Average, NASDAQ Composite og S&P 500-indeks sluttede alle med rekordhøjde (mens NASDAQ og S.&P 500 nåede efterfølgende rekordhøjder den 19. februar). Fra 24. til 28. februar rapporterede aktiemarkederne verden over deres største fald på en uge siden finanskrisen i 2008. Den 9. marts rapporterede de fleste globale markeder alvorlige fald. Til sidst skyndte investorer sig for at parkere deres investeringer i sikrere aktiver som JPY og guld. Som et resultat har handel i USD / JPY været lidt baisse i løbet af året.  

Geopolitiske spændinger Handelskrig mellem Kina og USA

Årsagen til den høje grad af usikkerhed på markedet kan også tilskrives de langvarige geopolitiske spændinger mellem USA og resten af ​​de globale økonomier, som Den Europæiske Union (EU), Storbritannien og Kina. Enhver aktivitet, der intensiverer handelskrigen mellem USA og Kina, har tendens til at øge styrken i den japanske yen, der er tilflugtssted. Imidlertid har Kina og USA affyret nye sanktioner mod hinanden i den igangværende kamp, ​​og dette har styrket den sikre japanske yen ved at svække aktiemarkedet.

Japan og de amerikanske makroøkonomiske data 

En anden driver af USD / JPY-priser kan være forbundet med amerikanske økonomiske data. Den bullish tendens i den japanske yen understøttes også af downbeat globale økonomiske data. Økonomiske begivenheder, såsom jobrapporter, løndata, produktionsdata og detailsalg og bredere baserede data såsom BNP-vækst, påvirker Federal Reserves pengepolitiske beslutninger, som direkte påvirker markedsrisikotonen og har tendens til at yde støtte til sikre-haven aktiver.

Som et resultat af den skade, der er forårsaget af COVID-19-pandemien, har den svagere vækst på jobmarkedet, stigende arbejdsløshedstal, svage fremstillingsdata, nedsat detailsalg og svækket BNP-vækst, alle øget efterspørgslen efter sikkert havn i marked, der har tendens til at understøtte yenen og skubbe valutaparet mod det bearish spor.

Som et resultat kombinerede ovennævnte svagere vækst med hensyn til job, stigende arbejdsløshed, svage fremstillingsdata, nedsat detailsalg og svækket BNP-vækst, hvilket skabte et dovish Fed-scenarie på rentesatser, hvilket pressede USD / JPY-priserne lavere. I april steg priserne for ædle metaller, guld, over 1.600 kerner for at placere et højt niveau på omkring 1.746 i kølvandet på dårligere end forventede amerikanske ledighedskrav, og selv før det negativt korrelerede USD / JPY-valutapar faldt til 101.180 midt i øget efterspørgsel efter sikkert havn. I april steg antallet af amerikanere, der ansøgte om arbejdsløshedsunderstøttelse, med rekord 6,6 millioner, hvilket bragte de seneste jobløse sager til 10 millioner, da den samlede kamp for at reducere spredningen af ​​coronavirus slog økonomien. USD / JPY-priserne faldt således med over 5,7% i marts, kort efter den økonomiske afmatning begyndte.

Amerikansk dollar og FED-pengepolitik (negative rentesænkninger)

Selvom globale investorer formår at løbe med den amerikanske dollar gennem perioder med usikkerhed, blev denne type bevægelse dæmpet i løbet af det foregående år på trods af handelskrigen med Kina. De foretrak at gå med USD / JPY. I år er den mest betydningsfulde indvirkning på USD / JPY-priserne drevet af den amerikanske pengepolitik, der kontrolleres af Federal Reserve. Renter påvirker markant bullionpriserne på grund af den faktor, der er kendt som “salgsomkostninger.” 

Mulighedsomkostninger er ideen om at opgive en næsten garanteret gevinst i en investering for at opnå en større gevinst i en anden. Ifølge de historiske udsigter findes der en stærk positiv sammenhæng mellem amerikanske renter og USD / JPY-priser. Imidlertid kan små fald i USD / JPY-priserne tilskrives de lave renter fra alle centralbanker over hele verden, især den amerikanske centralbank, som blev drevet ned for at bremse den økonomiske afmatning, der blev udløst af de lockdown, der blev induceret af coronaviruspandemien. 

Den amerikanske centralbank sænkede deres renter fra 1,75% til 1,25% i marts, hvilket førte til en skarp salg i den amerikanske dollar og udløste en bullish bias for det sikre havnepar USD / JPY. Senere, i betragtning af det massive udbrud af COVID-19, besluttede Federal Reserve at sænke renten yderligere den 16. marts fra 1,25% til 0,25%, hvilket har gjort USD / JPY endnu mere bearish i år. På den anden side holdt Bank of Japan renten uændret, da de allerede var i negativt territorium. 

USD / JPY-prisforudsigelse for de næste 5 år

De fleste erhvervsdrivende kører primært deres forudsigelser på basis af et punkt. “Renterne stiger, så USD / JPY får støtte.” Der er kun få andre faktorer, som jeg tror vil påvirke prisen på USD / JPY i år:

1: Den japanske yen vil samle sig i en ny svag dollartendens, og det er det sidste, Japan har brug for.

3: Den japanske yen er stadig et sikkert tilflugtssted.

4: Den japanske økonomi er noget modstandsdygtig over for eksterne chok og understøtter JPY.

5: BOJ er forsvarsløs for at stoppe en voksende japansk yen.

6: Japans offentlige pensionsinvesteringskasse stopper sine oversøiske investeringer.

7: Perioden med overaktiv BOJ-intervention er forbi.

8: Kapitalforvaltere køber JGB’er på ikke-afdækket grundlag.

9: CHF er heller ikke længere en EU-specifik strategi for sikker havn.

10: En kraftig sammentrækning i Kina, den største makrorisiko i regionen.

I betragtning af alle disse faktorer kan prisen på USD / JPY udvide en bearish bias for at nå tredobbelt understøttelsesniveauer på 101.160 i løbet af de næste 6 til 9 måneder. 

Slæbebåd mellem den amerikanske dollar og den japanske yen

På trods af alle disse understøttende faktorer for den japanske yen i et tilflugtssted, er valutaparet ikke faldet markant i denne usikre periode, da den bredt baserede amerikanske dollar har taget bud på safe-haven siden pandemien startede. Således spillede den bredt baserede langvarige styrke i amerikanske dollar en rolle som den vigtigste nøglefaktor, der begrænsede enhver yderligere ulempe i USD / JPY-valutaparet. De langvarige geopolitiske spændinger mellem USA og resten af ​​de globale økonomier som Den Europæiske Union (E.U.), Storbritannien og Kina støttede også den amerikanske dollar som et aktivt havn.. 

Faktorer, der kørte Bearish Impact på US Dollar

1: Spekulation om lavere rater for at underminere den amerikanske dollar

2: Federal Reserve forventninger til at gøre mere indebærer yderligere svaghed i amerikanske dollars

3: Ekstra jobløse fordele er forsvundet

4: Amerikansk dollar handler omvendt med antallet af nye Covid-19 sager

5: Iran og Kina på randen af ​​en enorm aftale

6: Federal Budget underskud udskriver nyt rekordbeløb

7: Fed-embedsmænd er i stigende grad i tvivl om holdbarheden af ​​det amerikanske økonomiske opsving, der underminerer dollaren

8: Fed-drevet gældskrise forværres

9: Spike i amerikanske Covid-19 tilfælde i modsætning til situationen i Europa og Kina

10: Stimulusmidler er fordelt uden overvågning.

Teknisk analyse – kan vi forvente en bearish-korrektion i USD / JPY? 

 

I øjeblikket handler safe haven valutapar, USD / JPY, på 105.750 niveau, og de tekniske udsigter for parret antyder odds for en fortsættelse af salgstendensen, indtil det tredobbelte understøttelsesniveau på 101.162. I den månedlige tidsramme har USD / JPY-parret dannet et faldende trekantmønster, der giver solid modstand på 108.900 niveauet, og de nylige bearish opslugende lys understøtter en salgsforstyrrelse. Ud over dette holder de førende indikatorer, såsom MACD og RSI, henholdsvis under 0 og 50, hvilket viser den baisse bias i USD / JPY. 

USD / JPY faldende trekantmønster, RSI, MACD og 50 EMA - alt foreslår salg

USD / JPY faldende trekantmønster, RSI, MACD og 50 EMA – alt foreslår salg

Med hensyn til den årlige prognose forventer jeg ikke nogen massiv prishandling i USD / JPY, især i betragtning af begge valutaers sikre havnestatus. USD / JPY kan dog springe af efter test af triple bottom support-niveauet på 101.160. Over handelsniveauet 101.160 kunne USD / JPY-parret stige indtil handelsniveauet 108.900 ifølge en årlig prisprognose for USD / JPY.

USD / JPY årlig prognose - faldende trekantmønster

USD / JPY årlig prognose – faldende trekantmønster

USD / JPY 3-årsprognose - faldende trekantsmønsterudbrud

USD / JPY 3-årsprognose – faldende trekantsmønsterudbrud

Vi kan forvente, at USD / JPY-priser vil falde lavere efter test af modstandsniveauet på 108.920. Trekantmønstrene skal bryde ud på undersiden, derfor kan overtrædelsen af ​​100.850 supportniveau forlænge salget indtil 94.500 niveauet i de kommende år. Udsvingene i USD / JPY-valutaparet har været ubetydelige siden begyndelsen af ​​2020. Årsagen til dette kunne være forbundet med den fælles understøttende faktor for begge valutaer, såsom en sikker havninvestering eller hjælpepakker fra begge centralbanker. Lad mig minde dig om: den brede amerikanske dollar spillede rollen som et aktiv i et tilflugtssted og blev nøglefaktoren, der hjalp med at begrænse dybere tab for valutaparet, som blev understøttet af den stærkere japanske yen, der var i en fredelig havn. Således ser vi muligvis en fortsættelse af de hakkete sessioner i de kommende måneder og år.

Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me