Arvioidaan kryptovaluutan määrä maailmanlaajuisessa blockchain-toimialueessa

Digitaalisen valuutan nousu on yleisesti tunnustettu parin viime vuoden aikana maailmanlaajuisesti. Yksittäisten kryptovaluuttojen jatkuvasti kasvavan markkina-arvon kanssa ja jatkuvasti ilmestyvillä uusilla, missä ICO: t rikkovat ennätystä ennätyksen jälkeen, sama ekosysteemi ei selvästi osoita kasvun hidastumista. Itse asiassa jopa laajempi bitcoinin ja joidenkin muiden suurten verkkojen käyttäjäkanta näyttää kasvavan tasaisesti, minkä vuoksi yhä useammat ihmiset käyttävät BTC päästäksesi online-kasinoihin, ottaa lainoja ja tehdä sen kanssa monia muita asioita.

Itse asiassa monet väittävät, että tämä vaihe on vasta alkua vielä suuremmalle työntymiselle kohti satoja ellei tuhansia digitaalisia valuuttoja, jotka ilmestyvät tulevina vuosikymmeninä. Samanaikaisesti ekosysteemi ei ole toistaiseksi hylännyt vanhempia kryptovaluuttoja merkittävässä muodossa. Vaikka on joitain verkkoja, jotka lakkasivat toimimasta, kukaan niistä ei oikeastaan ​​onnistunut pääsemään alusta.

Kaikille muille ainoa kysymys on niiden markkina-arvo – ne voivat olla valtavia, kuten bitcoinin ja ethereumin, tai todella pieniä monille muille. Mutta jopa pienemmille altcoineille on paljon esimerkkejä, joissa digitaalinen valuutta nousi nopeasti ja yllättäen.

Kaikki tämä on erittäin hyödyllistä kaikille, jotka harjoittavat digitaalisten valuuttojen markkinoita, mutta samalla jotkut kyseenalaistavat avoimesti, onko tämä joukko verkkoja todella hyvä tulevaisuuden kehitykselle. Mitä pienemmällä tasolla ovat yksittäisten digitaalisten valuuttojen vahvuudet suhteessa muuhun ryhmään? Toisin sanoen, kuinka digitaalista valuuttaa voidaan tässä monimuotoisessa ekosysteemissä arvioida koko pelikentän taustalla? Jotkut uskovat, että tätä ongelmaa on kiertotapa.

Huobi-analyysi

Huobi on Pekingissä toimiva kryptovaluutanvaihto, joka päätti äskettäin yrittää kvantifioida blockchain-pohjaiset valuutat useilla tekijöillä. Tämän laskennan mekanismi nimettiin SMARTChainiksi, ja se syntyi teollisuuden kehittäjien ja tutkijoiden avulla. Sitä on tarkoitus käyttää oppaana, jota globaalit sijoittajat voisivat soveltaa, kun he haluavat oppia lisää yhdestä tai useammasta kryptovaluutasta. Sen sijaan, että yksinkertaisesti käytettäisiin verkon suorituskykyhistoriaa rahataloudessa, SMARTChain tehtiin hyödyntämään tieteellistä tapaa alustan arviointiin.

Tällä hetkellä järjestelmä on beetavaiheessa ja Huobi-kehittäjät aikovat toimittaa sille kuukausittaisia ​​päivityksiä toiminnallisuutensa lisäämiseksi. Toinen vahva hanke tulee Tsinghuan yliopistosta. Yhtenä maan arvostetuimmista yliopistoista saman oppilaitoksen finanssikoulun oli luotava arvioinnissa käytetty matemaattinen malli.

Valmistuttuaan mallissa käytettiin laskelmissaan viittä erilaista muuttujaa. Näitä ovat blockchain-sovellusten merkitys tosielämässä, tiedotusvälineiden huomio ja sen yleinen käsitys, kaupankäynnin volyymi, inflaation ja uskottavuuden riski sekä lopuksi sen perusteknologinen suunnittelu ja kaikki olennaiset piirteet. Tämän jälkeen, kun järjestelmä oli toiminnassa, 20 parhaan digitaalisen valuutan luettelo tuotettiin näiden tekijöiden arvioinnin yhdistelmällä. Kolme kärkeä kuuluvat bitcoiniin, ethereumiin ja mielenkiintoista, että litecoin on kolmanneksi sijoittunut verkko. Ripple sijoittui neljänneksi, jota seurasi Ethereum classic.

Huobi uskoo, että tämä työkalu voi tarjota erittäin erottuvan ja arvokkaan palvelun käyttäjilleen, etenkin niille, jotka etsivät pitkäaikaista sijoitusta. Mutta koska sama alusta juuri käynnistettiin, tulevaa jaksoa käytetään edelleen parantamaan sen laskentakapasiteettia ja tapaa, jolla tiedot kerätään. Työkalun täysi käytettävyys näkyy vasta tämän beeta-ajan kuluttua.

Laaja vaihtoehtojen valtameri

Huobi-analyysi koski digitaalisen valuutan lukumäärälle arvioidun keskustelun ydintä, ja juuri silloin tai jopa silloin, kun verkkojen määrästä tulee ongelma sijoittajille. Niin kauan kuin monimutkaisella ja monipuolisella tarjouksella ei ole välitöntä haittapuolta kaupankäynnin areenalla, ei ole paineita muuttaa asetuksia.

Tällä hetkellä sijoittajat ovat kiinnostuneita löytämään vain digitaalisen valuutan, jota voidaan käyttää voiton tuottamiseen joko pump and dump -toiminnolla tai muilla kaupankäyntimekanismeilla. Tällä hetkellä ei ole viitteitä siitä, että uudet uudet valuutat aiheuttaisivat kauppiaille ongelmia, lukuun ottamatta muiden krypto-valuuttojen hintojen vetämistä. Mutta tämä tapahtuu vain vähän, joten se ei tarjoa kauppiaille päänsärkyä.

Mahdollisia ongelmia tulla

Tällä hetkellä on selvää, että kauppiaat ja sijoittajat voivat soveltaa esimerkiksi Huobi-alustaa ja muita vaihtoehtoja tietyn kryptovaluutan pään ja hännän tekemiseen koko ekosysteemiä vastaan. Ajan myötä nämä arviointimekanismit todennäköisesti vain paranevat. Vaara kaikille on kuitenkin tavallisissa käyttäjissä.

Ei ole vaikeaa kuvitella tulevaisuutta, jossa uudet digitaaliset valuutat koko ajan vähenevät, mutta että jotkut niistä ovat täysin petollisia ja pyrkivät vain huijaamaan ihmisiä lyhyellä aikavälillä ja katoamaan sitten. Vielä nykyäänkin OneCoinin kaltaiset järjestelmät ovat epäilemättä laillisia tai aitoja, mutta tulevien vuosien aikana näitä voisi olla paljon enemmän.

Jos näin tapahtuu ja suuri joukko ihmisiä huijataan, vastahyökkäyksestä tulee poliittinen, mikä puolestaan ​​sisältää voimakkaan sääntelytyön. Tässä työntämisessä myös digitaalisten valuuttojen koko laillinen ekosysteemi voi loukkaantua. Haluta itkeä on täydellinen esimerkki yleisön halusta yhdistää tällaisia ​​lunnasohjelmia ja maksuvälineitä, joilla ei ole mitään tekemistä sen luojien tai heidän tarkoituksensa kanssa.

Jotakin hyvin samanlaista tapahtuisi kryptovaluuttojen kanssa, jos suuri osa virheellisistä verkoista vie ihmisten rahaa ja katoaa. Siksi digitaalisen valuutan verkkotunnuksen on tehtävä hyvää työtä sisäisen poliisin valvonnassa eikä sen jälkeen pidä epäröidä mainita laittomia tai mahdollisesti haitallisia järjestelmiä. Toisessa tapauksessa laajasta digitaalisten valuuttojen valtamerestä voi tulla hukkumispaikka monille heistä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me