Ripple – Uusi kryptovaluutta, jolla on vahva kasvupotentiaali

Salausvaluuttojen maailma voidaan usein virheellisesti ymmärtää alueeksi, jossa asuu bitcoin ja kourallinen muita digitaalisia valuuttoja, joita johtaa suurimman markkina-arvon, ethereumin, toinen sija. Sama koskee vielä enemmän perinteistä mediaa ja tapaa, jolla he esittävät tällä alalla syntyneitä tarinoita.

Totuus on kuitenkin, että on olemassa kymmeniä digitaalisia valuuttoja, jotka kaikki yrittävät parhaansa mukaan laajentaa tukevat lohkoketjuverkot yhä useammalle käyttäjälle. Vaikka bitcoinia käytetään palvelujen ja tavaroiden ostamiseen, lainojen saamiseen tai jopa vierailuun online-kasinot ja lyö vetoa BTC: llä, se on edelleen vain suurin kokonaisuus hyvin erilaisilla toiminta-alueilla.

Tämän vuoksi muut salausvaluutat usein jäävät huomaamatta suurelle yleisölle tai jopa kapealle medialle, joka on omistettu samalle FinTechille. Yksi erittäin lupaavista lohkoketjuista, joka on viime aikoina hitaasti nostanut potentiaaliaan, on aaltoilu. Äskettäisten uutisten ansiosta sillä on mahdollisuus kiivetä pienessä ajassa vaikeasti saavutettavaan kolmanteen paikkaan digitaalisen valuutan alueella.

Tämä ei koske vain kolikon hintaa, vaan myös sen perustason lohkoketjun yleistä vakautta ja käytettävyyttä. Tässä on syitä, miksi aaltoilusta voi pian tulla paljon merkityksellisempi valuutta FinTech-verkkotunnuksessa.

Ripplen konsepti

Ripple edustaa jotain, jota kutsutaan RTGS: ksi, joka tarkoittaa reaaliaikaista bruttoselvitysjärjestelmää. Tämä tekee aaltoilusta rahalähetys- ja valuutanvaihtoverkon, jota hoitaa ripple-protokolla, joka käyttää hajautettua verkkoa, jota käytetään kaikenlaiseen tapahtumien validointiin..

Ripple lanseerattiin vuonna 2012, ja sen päätehtävänä oli ja on edelleen tarjota turvallinen keino globaaleille finanssitransaktioille, jotka tapahtuvat välittömästi ja käytännössä ilman maksuja. Ripple-protokollaa ja sen kolikoita, nimeltään XRPs, voidaan käyttää minkä tahansa arvon välittämiseen, aina fiat-valuutoista, hyödykkeistä, kryptovaluutoista, mutta myös sellaisista asioista kuten mobiiliminuutit tai kanta-asiakasmailit.

Pohjimmiltaan, kuten muutkin digitaaliset valuutat, se käyttää järjestelmää tapahtumien todentamiseksi jaetussa P2P-verkossa, jota sitten käytetään vaihtamaan mikä tahansa arvo helposti liikkuviksi kolikoiksi. Toisin kuin esimerkiksi bitcoin, joka kamppailee saada tunnustusta eri kansakunnissa ympäri maailmaa, XRP näyttää löytäneen liikenneympyrän tielle paikkoihin, jotka voivat nopeuttaa sen käyttöä ja käyttöönottoa.

Alibaba-yhteys

Äskettäin alkoi levittää huhu, että Alibaballa, aasialaisella jättiläisellä verkkokaupan alueella, on pian aaltoileva validointisolmu käynnissä. Välittömästi monet epäilivät, että tämä oli blockchainin pääsy Kiinan markkinoille.

Ripple yritti parhaansa mukaan vastata näihin huhuihin tarjoamalla sekä myöntävän että kielteisen vastauksen. Sen edustajat kielsivät Alibaba-yhteyden, mutta sanoivat aikovansa murtautua suurille Kiinan markkinoille. Luonnollisesti tämä ei todellakaan yllättänyt ketään.

Mikä tahansa kryptovaluuttayritys yrittää joko aktiivisesti päästä Kiinan markkinoille tai perustaa järjestelmän, joka lopulta antaa heidän tehdä sen. Kiina on kooltaan ja toiminnoiltaan massiivinen, ja siinä käytetään korkeaa digitaalista läsnäoloa ja myös online-yhteyttä.

Samalla on myös järkevää, että Alibaba hiljaa solmun asetuksista, tietäen, että tämä nostaisi yksittäisten tunnusten hintaa ennen kuin kummallakaan yksiköllä oli aavistustakaan, kuinka sama prosessi kääntyisi tiensä eteen. Kuten monet tarkkailijat ja analyytikot totesivat, tämäntyyppinen kumppanuus olisi kaikkien etujen mukaista, ja tässä ovat syyt siihen.

Hankittavat asiat

Ripple, jolla on käynnistys, keräsi lähes 100 miljoonaa dollaria tarkoituksena häiritä nykyistä valintaa samoille rahoitustaloustoimille, Swift, Alibaba on loistava kohde. Kun Kiinan pyrkimys maailmankaupan polkuihin kasvaa, kasvaa myös sen tarve löytää vakaat rajat ylittävien maksujen lähteet, joita pääoman hallinta, sääntely ja korkeat kustannukset eivät rasita..

Tällä hetkellä Kiinan sähköinen kaupankäynti on melkein viidesosa koko ulkomaankaupasta, ja tämä vaatii vain yhä enemmän nopeita ja halpoja reittejä, joiden kautta valuutta voi virrata. Ripple sopisi suuresti näihin vaatimuksiin, mutta paikan löytäminen Kiinan verkkopankkien ekosysteemistä olisi paljon vaikeampi.

Siksi liittouma yhteen maan Internet-jättiläisistä olisi nopea tapa, joka sisältää paljon vähemmän mahdollisia esteitä ja sääntelykysymyksiä. Samanaikaisesti Alibaba on yritys, joka tukee globaaleja tavoitteita ja lähes kyltymätöntä ruokahalua kaikenlaiseen kasvuun.

Sama ei koske vain blockchainin käyttöä maksuvälineenä, vaan myös sen muiden käyttötapojen soveltamista valtavan yrityksen sisällä. Kuten monet aiemmat katkelmat osoittavat, yritys on jo syvästi yrittänyt selvittää, kuinka blockchain voisi auttaa sitä kehittämään itseään edelleen.

Tässä suhteessa yrityksen Ant Finance -ohjelma voisi olla ihanteellinen lyhytaikainen kumppani aaltoilulle, jos huhut ovat tosia. Koalitiona yritykset voisivat yhdistää potentiaalinsa kehittää edelleen Alipaya, joka hallitsee tällä hetkellä maan 5,5 biljoonan dollarin mobiilimaksukenttää.

Ripplen kasvu

Vaikka tämä kaikki on kiehtovaa yksittäisten yritysten kasvun ja kehityksen taloudellisesta näkökulmasta, useimmat sijoittajat ihmettelevät, miten tällä on vaikutusta XRP-hintaan. Tällä hetkellä huhut tuottivat merkin hinnan 40%: n nousun, mikä voidaan selittää vain myötätuulen sijoitushetkeksi.

Mutta koska XRP käy kauppaa tällä hetkellä noin 0,3 dollarilla, sillä on paljon enemmän tilaa hintojen kasvulle, jos ja kun Alibaba-uutiset vahvistetaan tai evätään. Tässä vaiheessa näyttää siltä, ​​että monet yksinkertaisesti panostavat samaan huhuun, mutta heillä ei ole mitään varmoja tosiseikkoja tämän työhypoteesin vahvistamiseksi.

Kuitenkin, jos kauppa paljastetaan, XRP menee katon läpi. Samaan aikaan, jos se ei ole, aaltoilussa on selvästi paljon potentiaalia, joten sen kryptovaluutta voi olla todellakin loistava sijoitusmahdollisuus.

Lähde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me